Chatbox

poruka: 82
|
čitano: 12.226
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Chatbox
sk8 4 life kaže...

dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže

bas tako,chat je jedno a forum drugo,,,,uostalom...GLE OVAK: da napravimo CHAT ljudi bi pitali jednu stvar,nakon 3min dode neko i pita tu istu stvar,,,,kaj
to nije glupo?uostalom,.ovo kaj je na forumu mozes doc i pogledat kaj te zanima,ranijeg datuma,netrebas tumacit jedno te isto 10puta....znaci ja sam
PROTIV
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan
Chatbox

hehe malo chatbox ...malo forum ...pa možda malo profil ili tako nešto i evo Bug forum će postat društvena mreža ...ko facebook što nebi nimalo bilo dobro...Izlanuo se

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

ma čemu takav strah od "društvenosti"..?možda je ovo s chatom preambiciozno,može se jednostavno otvorit tema pod nazivom npr O SVEMU I NIOČEMU od 0-24 koja bi uvijek bila istaknuta da nejde u "drugi plan"..a provokatori mogu svud upast,pa Cedevita je otvorio temu o pravljenju cedevite pod raz hardverskim problemima ili neznamgdje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

Taj chatobox ima prednosti i mane....

Predonosti bi mu bile da se brze komunicira i jednostavnije za pratit postove, a mane jer bi opet dosli neki trolovi i poceli gluposti pisat, ali toga ima i ovako tako da......

Ja sam suzdrzan.... Bilo bi dobro da se uvede, ali uvijek se nade klinci koji zahebavaju....

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb CPU COOLER: Xilent Blade Red
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 14:52 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

Pa ako tko bude zajebavao prijavi ga se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chatbox

mislim da je to neprihvatljivo... previše je troll-ova, premalo mod-ova... uvijek bi netko radio probleme i neki mod bi trebao visit tamo po cijele dane što znam da nije moguće... i još jedna stvar previše nas je.

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da to stavimo kao anketno pitanje?

Pa da vidimo ko je za a ko protiv.

17 godina
uljez kaže...

A da to stavimo kao anketno pitanje?

Pa da vidimo ko je za a ko protiv.

ali to ne ovisi o nama nego o redakciji... a mislim da se oni s time nebi složili Šutim
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Što kažete da se ispod    "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravnoSmijeh)

OK
kjasf.kjn.ejflkjlfmflojrjnwrčlfečerkkjhegjnergoerh.dfjg
hejndoerfj.khervperngidfgkdfngeogergjdflkgjergojp9j
sjhfskhfwrjfskfneigjdf.gkdfgegčpejgojgprogjerogjdfgj
btw Nemojte me sad benat, čovjek reko da napišemo što hoćemo. NevinašceNamigiva

EDIT
Aha, sad tek vidim.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 16:54 (netko_namo).
16 godina
neaktivan

Da, ali se to odnosilo na taj chatbox, a ne na ovu temu...

16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
big_guy kaže...

Što kažete da se ispod    "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravnoSmijeh)

OK
 čovjek rekao na chatu ne ovdje
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
big_guy kaže...

OK

EDIT
Aha, sad tek vidim.
 Bolje čitaj sljedeći put ili ako ne vidiš dobro trk u Getaldus.Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 18:52 (big_guy).
17 godina
neaktivan
Chatbox

@ oni koji govore da bi forum postao kao Face i sl.

A što je s topicom 'Za nespavalice'? To je isto društveni topic koji je i najaktivniji na forumu. Jel se forum pretvorio u sajt 'a-la-Facebook'? Nije! (Bar mislim tako)

Zašto ne bi postojao chatbox koji bi zamijenio Nespavalice? Od 22-06 h, svi koji chataju u Nespavalicama mogli bi se prebaciti na chatbox. Ionako svima koji su aktivni u Nespavalicama postovi skaču ko ludi, a topic se pretvorio u čistu spammaonu (no hard feelings, ali brat bratu šta je, je...)

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

A što je s topicom 'Za nespavalice'? To je isto društveni topic koji je i najaktivniji na forumu. Jel se forum pretvorio u sajt 'a-la-Facebook'? Nije! (Bar mislim tako)

Zašto ne bi postojao chatbox koji bi zamijenio Nespavalice? Od 22-06 h, svi koji chataju u Nespavalicama mogli bi se prebaciti na chatbox. Ionako svima koji su aktivni u Nespavalicama postovi skaču ko ludi, a topic se pretvorio u čistu spammaonu (no hard feelings, ali brat bratu šta je, je...)

To je bila pocetna ideja.
Da se moze spammanati cjeli dan.Smijeh
Moze tema Nespavalice ostati (22-6) ali bi mogli staviti Chatbox (6-22).
Ali to bi moglo biti problem jer ako neko npr posta u 21 do 23 h mora se seliti na drugu temu jer ce dobiti zucka.
Trebalo bi zapravo napraviti temu u kojoj bi se cjeli dan moglo postat.
17 godina
neaktivan
uljez kaže...
Ali to bi moglo biti problem jer ako neko npr posta u 21 do 23 h mora se seliti na drugu temu jer ce dobiti zucka.
 Pa 'Nespavalice' su od 22-06 baš zato da dječurlija koja spamma i piše bezvezarije ne spamma i piše bezvezarije jer sva ta dječurlija odlazi poslije 22 h s foruma. Da su 'Nespavalice' otvorene cijeli dan, bio bi to opaki kaos...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
Chatbox

Da li je itko od modova ovu temu uopče vidio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uljez kaže...
i_rambo_plache kaže...

Imaš vec takvu temu
16 godina
neaktivan
Chatbox

Ja sam suzdržan... Ne znam baš na što bi to ličilo...

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Od modova da. Za supermodove neznam.

Ali cijeli taj chatbox je glupost. Samo bi klinci dolazili i spamali, spamali, spamali. Nemogu tu nikakvi modovi pomoći. Tu je šteta u real-time-u i ono što se desti to se desi bez neke mogućnosti popravka. Za razliku od tema gdje lako izmjenim sve greške i gdje se sve odvija u nekom većem vremenskom intervalu.

Zamisli sljedeći scenarij:
Netko napiše jednom od korisnika "kretenu" ovaj odmah uzvraća i nastaje kaos. Mod nije tu, a i kad dođe kasnije svi su se već ohladili. Također nitko nečita te stare poruke jer je nepraktično, a i teško moguće kod chatboxova - čak i da se implementira ta mogućnost onda se gubi smisao samog chatboxa.

Ovo nije još jedan u nizu social networking(fb, twitter, myspace, geocities, trosjed, identi.ca... - treba li još?). Ovo je forum primarno namjenjen za raspravu koja je vezana uz IT - ništa više.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
big_guy kaže...

Ali cijeli taj chatbox je glupost. Samo bi klinci dolazili i spamali, spamali, spamali. Nemogu tu nikakvi modovi pomoći. Tu je šteta u real-time-u i ono što se desti to se desi bez neke mogućnosti popravka. Za razliku od tema gdje lako izmjenim sve greške i gdje se sve odvija u nekom većem vremenskom intervalu.

Netko napiše jednom od korisnika "kretenu" ovaj odmah uzvraća i nastaje kaos. Mod nije tu, a i kad dođe kasnije svi su se već ohladili. Također nitko nečita te stare poruke jer je nepraktično, a i teško moguće kod chatboxova - čak i da se implementira ta mogućnost onda se gubi smisao samog chatboxa.

Ovo nije još jedan u nizu social networking(fb, twitter, myspace, geocities, trosjed, identi.ca... - treba li još?). Ovo je forum primarno namjenjen za raspravu koja je vezana uz IT - ništa više.
 na chatu u net.hr ako opsuješ administrator te izbaci
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Tux Slave kaže...
big_guy kaže...

Da ali to je chat! Ovo forum, i tu postoje admini za forum. Normalno da te izbace kad se ne bave ničim drugim nego chatom. Tu jedva stignu pregledati forum, a kamoli da se s trollovima na chatu bave
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
 Nerazumiješ što ti želim reći. Nije stvar u tome dali će on dobiti ban ili ne, nego u tome da se taj ispad sanira u što manjem roku. Chatbox je nemoguće u nekom razumnom vremenu od prolaska ispada moderirati i to je onaj najveći problem koji je u 99% slučajeva nerješiv.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
sk8 4 life kaže...
 Nerazumiješ što ti želim reći. Nije stvar u tome dali će on dobiti ban ili ne, nego u tome da se taj ispad sanira u što manjem roku. Chatbox je nemoguće u nekom razumnom vremenu od prolaska ispada moderirati i to je onaj najveći problem koji je u 99% slučajeva nerješiv.
 Slažem se, nitko od modova neče 24/7 dežurati nad chatbox-om
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
 Ali ako bi chatbox bio otvoren u vrijeme od 22-06 h (vrijeme nespavalica) klinaca i spammera bi bilo iole manje. Pogledaj samo topic Nespavalice pa ćeš vidjeti da nema svađi, kaosa i nekih situacija u kojima bi mod trebao reagirati.

Dolazimo do zaključka da iza 22 h klinaca nema na ovom forumu - dakle nema ni svađanja i bezveznog spammanja - tako da bi bilo logično da se otvori chatbox umjesto topica 'Nespavalice'.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Tux Slave kaže...
 Ali ako bi chatbox bio otvoren u vrijeme od 22-06 h (vrijeme nespavalica) klinaca i spammera bi bilo iole manje. Pogledaj samo topic Nespavalice pa ćeš vidjeti da nema svađi, kaosa i nekih situacija u kojima bi mod trebao reagirati.

Dolazimo do zaključka da iza 22 h klinaca nema na ovom forumu - dakle nema ni svađanja i bezveznog spammanja - tako da bi bilo logično da se otvori chatbox umjesto topica 'Nespavalice'.
 Dobra ideja od 22-06 ujutro
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
Chatbox

Dobro i što kažu modovi ili neki drugi važni ljudi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 19:09 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
big_guy kaže...

Pratimo raspravu - ako te to zanima :)
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
big_guy kaže...

Mislim da ga zanima što vi mislite o ideji.
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Master of Disaster
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...
Miro kaže...
big_guy kaže...

Tako je. Narod je izrekao svoje argumente, sad čekamo reakciju onih na višim pozicijama... Osmijeh
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...
Miro kaže...
big_guy kaže...

Tako je!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice