dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže
hehe malo chatbox ...malo forum ...pa možda malo profil ili tako nešto i evo Bug forum će postat društvena mreža ...ko facebook što nebi nimalo bilo dobro...
ma čemu takav strah od "društvenosti"..?možda je ovo s chatom preambiciozno,može se jednostavno otvorit tema pod nazivom npr O SVEMU I NIOČEMU od 0-24 koja bi uvijek bila istaknuta da nejde u "drugi plan"..a provokatori mogu svud upast,pa Cedevita je otvorio temu o pravljenju cedevite pod raz hardverskim problemima ili neznamgdje..
Taj chatobox ima prednosti i mane....
Predonosti bi mu bile da se brze komunicira i jednostavnije za pratit postove, a mane jer bi opet dosli neki trolovi i poceli gluposti pisat, ali toga ima i ovako tako da......
Ja sam suzdrzan.... Bilo bi dobro da se uvede, ali uvijek se nade klinci koji zahebavaju....
Pa ako tko bude zajebavao prijavi ga se.
mislim da je to neprihvatljivo... previše je troll-ova, premalo mod-ova... uvijek bi netko radio probleme i neki mod bi trebao visit tamo po cijele dane što znam da nije moguće... i još jedna stvar previše nas je.
A da to stavimo kao anketno pitanje?
Pa da vidimo ko je za a ko protiv.
A da to stavimo kao anketno pitanje?
Pa da vidimo ko je za a ko protiv.

Što kažete da se ispod "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravno)

Da, ali se to odnosilo na taj chatbox, a ne na ovu temu...
Što kažete da se ispod "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravno)

@ oni koji govore da bi forum postao kao Face i sl.
A što je s topicom 'Za nespavalice'? To je isto društveni topic koji je i najaktivniji na forumu. Jel se forum pretvorio u sajt 'a-la-Facebook'? Nije! (Bar mislim tako)
Zašto ne bi postojao chatbox koji bi zamijenio Nespavalice? Od 22-06 h, svi koji chataju u Nespavalicama mogli bi se prebaciti na chatbox. Ionako svima koji su aktivni u Nespavalicama postovi skaču ko ludi, a topic se pretvorio u čistu spammaonu (no hard feelings, ali brat bratu šta je, je...)
A što je s topicom 'Za nespavalice'? To je isto društveni topic koji je i najaktivniji na forumu. Jel se forum pretvorio u sajt 'a-la-Facebook'? Nije! (Bar mislim tako)
Zašto ne bi postojao chatbox koji bi zamijenio Nespavalice? Od 22-06 h, svi koji chataju u Nespavalicama mogli bi se prebaciti na chatbox. Ionako svima koji su aktivni u Nespavalicama postovi skaču ko ludi, a topic se pretvorio u čistu spammaonu (no hard feelings, ali brat bratu šta je, je...)

Da li je itko od modova ovu temu uopče vidio?

Ja sam suzdržan... Ne znam baš na što bi to ličilo...
Dobro i što kažu modovi ili neki drugi važni ljudi?