Bugov forum i trošenje resursa

poruka: 39
|
čitano: 4.895
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Bugov forum i trošenje resursa

2Mbit T-com, a u zbilji radi podosta brže od 2Mbit, poglavito upload koji je čitavih 115% jači od onoga što bih trebao imati u svome paketu. I to tak traj mjesecima
Štekanje je kod skrolanja sa kotačićem. AKo mišem primim scroll drkicu u IE prozoru onda je gotovo neprimjetno.
Jednako tako bezobrazno dugo traje bilo kakova reakcija od foruma, kako i sam primjećuješ, citiraj, odgovori, aktivne teme ili prvo otvaranje foruma.

@croart
veza nemre biti loša jer masu drugih puno težih stranica, radi jako dobro.
BTW kada velim sporo ne smatram sporošću učitavanje prve stranice. mislim da meni traje i kraće od 3 sec. Probaj se malo duže zadržati na stranici tijekom radnih dana u radne sate, logirati se za pregled korsničkih podataka.
No sve u svemu osim što je sporo je i prilično neinformativno i zbunjujuće, ali to nije tema. Tema je BUG koji nema ujednačene perfromanse i koji zbiljam ždere resurse.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 7:05 (Domagoj).
17 godina
neaktivan
guzzman kaže...

AKo mišem primim scroll drkicu 

Khmm šta si htio reci ovime Smijeh  Smijeh  Smijeh??
Baš si guzzman Namigiva 

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
guzzman kaže...

AKo mišem primim scroll drkicu 

Khmm šta si htio reci ovime Smijeh  Smijeh  Smijeh??
Baš si guzzman Namigiva 

Vjerojatno onaj scroll sastrane (s desne strane) šta se može micat ručno mišem, a ima i 2 strelice, gore i dolje, pa možeš i klikajući scrollat. =)
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
neaktivan

Forum odlicno za sada radi!

17 godina
protjeran

Evo našel sam na najslabijem računalu jednu staru instalaciju OSa

XPPro SP2 IE6, doslovno leti, radi savršeno, ali to su nespačirane windoze...nesigurno do bola :)

Scroll drkica = Scrollbar 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ProG kaže...

Forum odlicno za sada radi!

...nekima...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
17 godina
guzzman kaže...

2Mbit T-com, a u zbilji radi podosta brže od 2Mbit, poglavito upload koji je čitavih 115% jači od onoga što bih trebao imati u svome paketu. I to tak traj mjesecima
Štekanje je kod skrolanja sa kotačićem. AKo mišem primim scroll drkicu u IE prozoru onda je gotovo neprimjetno.
Jednako tako bezobrazno dugo traje bilo kakova reakcija od foruma, kako i sam primjećuješ, citiraj, odgovori, aktivne teme ili prvo otvaranje foruma.

@croart
veza nemre biti loša jer masu drugih puno težih stranica, radi jako dobro.
BTW kada velim sporo ne smatram sporošću učitavanje prve stranice. mislim da meni traje i kraće od 3 sec. Probaj se malo duže zadržati na stranici tijekom radnih dana u radne sate, logirati se za pregled korsničkih podataka.
No sve u svemu osim što je sporo je i prilično neinformativno i zbunjujuće, ali to nije tema. Tema je BUG koji nema ujednačene perfromanse i koji zbiljam ždere resurse.

3 sec sam mislio za vipovu stranicu, a bug se ucitava normalno.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan
ja nemogu poslat slike sa ie7
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
protjeran

Evo samo malu "update"

Stavil sam IE8 Beta 2....Prvi puta da koristim BET nekog softvera.

I za divno čudo BuG forum radi jako dobro, leti..

@croart, I ja sam mislio na VIP stranicu.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice