Buggani Bug zaključana tema

poruka: 78
|
čitano: 13.924
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Valjda će onda na sljedećim verzijama i Chrome radit bolje s kopiranim tekstovima. Živi bili pa vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 19:47 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Buggani Bug
Praetorian1 kaže...

I daj više sredite ono kad kopiram tekst pa ne mogu postat. To pod hitno rješavajte!

I dodajte mogućnost da u potpis možemo staviti sliku.

Prvo - nema veze sa serverom, stvar je do editora i zabrane unosa bilo kakvih kodova...

Drugo - nadam se - nikada!

Enkidu kaže...

Moram spomenuti da je juče/danas proradilo brojanje viewova, koje je već duže vrijeme bilo zbuggavljeno tu i tamo. Tj. ne bi brojalo viewove neko vrijeme, tako da je u nekim slučajevima bio veći broj replyeva nego viewova (što je očigledno nemoguće), sad je odjednom radikalno skočio broj viewova nekih threadova.

E i brisanje starih postova nije jedini lijek za preopterećenje, pravi lijek je unajmljivanje još hardwarea i bandwidtha, što naravno košta, ali ako BUG to ne može platiti od toliko reklama kojima je prekrcan ovaj vrlo popularni forum onda ne znam ko može ! Na većini foruma na kojima sudjelujem se nikad ne brišu stari postovi... Ja sve svoje mailove čuvam oduvijek, nikad ne znaš kad ti neka korisna informacija iz njih može zatrebati, s postovima je ista stvar...

{#} Dobro si me s ovim nasmijao...

...
15 godina
protjeran
Miro kaže...

Prvo - nema veze sa serverom, stvar je do editora i zabrane unosa bilo kakvih kodova...

Drugo - nadam se - nikada!

Trece, kad uređujem dio post-a u kojem je post koji sam citirao, dođe mi da se ubijem. Najviše zbog toga što kad krenem kratiti citat, poruka mi ode odmah do imena i ime prestane biti bold-ano.

Može li se to riješiti?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I daj više sredite ono kad kopiram tekst pa ne mogu postat. To pod hitno rješavajte!

Kad kopiraš neki tekst zalijepi ga sa CTRL+SHIFT+V i nećeš imati problema.

Ovo vrijedi za sve koji koriste google chrome. {#}

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 21:31 (mario1990).
14 godina
Buggani Bug

Malo mi se unormalio BUG.
Nema tolikog delaya kod TU-anja, Hvala-nja, itd.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Jel podržava forum Gif format slike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Koliko ja znam ne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ne, uopće ne možeš dodat GIF s računala, a direktan link prikazuje samo prvi sličicu u slučaju animiranog GIF-a.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:44 (sirka666).
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Opet je spor forum kod editiranja i davanja TD, TU i hvala.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Prije par minuta počeo je biti sporiji od puža.
13 godina
neaktivan
Buggani Bug

Ovo je definitivno najbrzi i najpregledniji forum na kojem sam ikad bio uclanjen. Pogotovo na operi, prije sam bio na firefoxu.

Imam jedino mali bug da nemogu citirat ljude, kad stavim citat nemogu dolje pisat poruku.

i nemogu pisat postove na mobilnom (opera mini).

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

Ovo je definitivno najbrzi i najpregledniji forum na kojem sam ikad bio uclanjen. Pogotovo na operi, prije sam bio na firefoxu.

Imam jedino mali bug da nemogu citirat ljude, kad stavim citat nemogu dolje pisat poruku.

Taj problem se ponekad i meni javi, često se može riješit da strelicom na tipkovnici odeš doli u prostor za pisanje poruke. A nekad jednostavno treba ponovo citirat.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
Buggani Bug

Neda mi editirati poruku. Mogu poslati novu, ali kada editiram dobijem "stranice nedostupne" nakon minute "slanja poruke"...

Firefox 10.0.1

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Forum je pre brz, treba ga usporit.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To ko pipa, odvrni-zavrni {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Na mobu,jesi na bug.hr/forum/?

Moraš ići na mobilnu verziju tj. m.bug.hr/forum/,ni meni neće pisati na običnoj verziji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
cecenac kaže...

Na mobu,jesi na bug.hr/forum/?

Moraš ići na mobilnu verziju tj. m.bug.hr/forum/,ni meni neće pisati na običnoj verziji.

Zavisi koji browser koristis na mobitelu. Meni sa mozillom nece dok sa nekim drugim hoce.

14 godina
Buggani Bug

nešto mi ne prikazuje ovaj desni dio stranice, gdje je popis aktivnih temi, stalno waiting for ekupi.hr i ne učita pola stranice, jeli još kome slična situacija

Edit:malo je bolje, sad uspije učitat sve, ali zna malo stat pri učitavanju

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 22:33 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Buggani Bug

Daj Miro vazda se žale na forum, pa da ti kažem, pronjava ti je u C:\\Users\Miro\Don't open, a ne u C:\\inetpub\wwwroot\, mislim stvarno... {#}

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Imam problem, šaljem jednom forumašu privatnu poruku s linkovima i ja pošaljem poruku, ali ne piše da je poslana. Nema je pod poslanim porukama?

EDIT riješio sam problem trebao sam linkove kopirat pomoću ctr+shift+v

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 21:27 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

Dođoh na forum i kliknem ja Forum ali mislim da neradi još dobro i molim da sredite kako treba. Evo prema slici samo po jedne teme koju su prazne nema naslov teme s desne strane a to se nalazi na Razni hardverski problemi kao šro sam odznači pravokutnikom. Hvala. Pozdrav!

PS:Pomislio sam da greška u pregledniku a nije jer sam na novije refleshao i stanje ostao isti kao što na slici.

Sam svoj majstor. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Buggani Bug

I meni se to dešava inače koristim Google Chrome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Buggani Bug

To se dogodi kad se obriše teme ili zadnji post u nekoj temi. Jedno od ova dva slučaja, ili oba dva.

Pingu!
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Tako je..nista neobicno. Takoder, kada se obrise zadnji post u nekoj temi u kojoj sudjelujes/pratis, ta tema se do sljedeceg posta ukloni iz te liste...
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Mene na m.bug sve cesce odjavi kad zelim poslat poruku
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ja sam zbog toga i odustao išta postati sa mobilnog. Samo me bezveze iznervira.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
moderator
GeneralPag1997 kaže...

Ne znam, isprobao sam i ne događa mi se to...

...
14 godina
neaktivan
Buggani Bug

Jel samo meni ne pamti kad kliknem zapamti me?

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
donator_bubrega kaže...

Jel samo meni ne pamti kad kliknem zapamti me?

Mene isto ponekad. Ali rijetko, prije je bilo puno češće. Ali to je bilo u ono vrijeme kad me je i stalno izbacivalo, ja se logiram, nakon 3 minute me izbaci itd.

U zadnje vrijeme je sve ok "kuckam o drvo"

15 godina
protjeran
Buggani Bug

Danas mi se neki avatar-i vide, a neki ne.

To se odnosi i na moj u onom desnom dijelu iznat Aktivnih tema.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice