Valjda će onda na sljedećim verzijama i Chrome radit bolje s kopiranim tekstovima. Živi bili pa vidjeli.
I daj više sredite ono kad kopiram tekst pa ne mogu postat. To pod hitno rješavajte!
I dodajte mogućnost da u potpis možemo staviti sliku.
Prvo - nema veze sa serverom, stvar je do editora i zabrane unosa bilo kakvih kodova...
Drugo - nadam se - nikada!
Moram spomenuti da je juče/danas proradilo brojanje viewova, koje je već duže vrijeme bilo zbuggavljeno tu i tamo. Tj. ne bi brojalo viewove neko vrijeme, tako da je u nekim slučajevima bio veći broj replyeva nego viewova (što je očigledno nemoguće), sad je odjednom radikalno skočio broj viewova nekih threadova.
E i brisanje starih postova nije jedini lijek za preopterećenje, pravi lijek je unajmljivanje još hardwarea i bandwidtha, što naravno košta, ali ako BUG to ne može platiti od toliko reklama kojima je prekrcan ovaj vrlo popularni forum onda ne znam ko može ! Na većini foruma na kojima sudjelujem se nikad ne brišu stari postovi... Ja sve svoje mailove čuvam oduvijek, nikad ne znaš kad ti neka korisna informacija iz njih može zatrebati, s postovima je ista stvar...
Dobro si me s ovim nasmijao...
Prvo - nema veze sa serverom, stvar je do editora i zabrane unosa bilo kakvih kodova...
Drugo - nadam se - nikada!
Trece, kad uređujem dio post-a u kojem je post koji sam citirao, dođe mi da se ubijem. Najviše zbog toga što kad krenem kratiti citat, poruka mi ode odmah do imena i ime prestane biti bold-ano.
Može li se to riješiti?
I daj više sredite ono kad kopiram tekst pa ne mogu postat. To pod hitno rješavajte!
Kad kopiraš neki tekst zalijepi ga sa CTRL+SHIFT+V i nećeš imati problema.
Ovo vrijedi za sve koji koriste google chrome.
Malo mi se unormalio BUG.
Nema tolikog delaya kod TU-anja, Hvala-nja, itd.
Jel podržava forum Gif format slike?
Koliko ja znam ne
Ne, uopće ne možeš dodat GIF s računala, a direktan link prikazuje samo prvi sličicu u slučaju animiranog GIF-a.
Opet je spor forum kod editiranja i davanja TD, TU i hvala.
Ovo je definitivno najbrzi i najpregledniji forum na kojem sam ikad bio uclanjen. Pogotovo na operi, prije sam bio na firefoxu.
Imam jedino mali bug da nemogu citirat ljude, kad stavim citat nemogu dolje pisat poruku.
i nemogu pisat postove na mobilnom (opera mini).
Ovo je definitivno najbrzi i najpregledniji forum na kojem sam ikad bio uclanjen. Pogotovo na operi, prije sam bio na firefoxu.
Imam jedino mali bug da nemogu citirat ljude, kad stavim citat nemogu dolje pisat poruku.
Taj problem se ponekad i meni javi, često se može riješit da strelicom na tipkovnici odeš doli u prostor za pisanje poruke. A nekad jednostavno treba ponovo citirat.
Neda mi editirati poruku. Mogu poslati novu, ali kada editiram dobijem "stranice nedostupne" nakon minute "slanja poruke"...
Firefox 10.0.1
Forum je pre brz, treba ga usporit.
To ko pipa, odvrni-zavrni
Na mobu,jesi na bug.hr/forum/?
Moraš ići na mobilnu verziju tj. m.bug.hr/forum/,ni meni neće pisati na običnoj verziji.
Na mobu,jesi na bug.hr/forum/?
Moraš ići na mobilnu verziju tj. m.bug.hr/forum/,ni meni neće pisati na običnoj verziji.
Zavisi koji browser koristis na mobitelu. Meni sa mozillom nece dok sa nekim drugim hoce.
nešto mi ne prikazuje ovaj desni dio stranice, gdje je popis aktivnih temi, stalno waiting for ekupi.hr i ne učita pola stranice, jeli još kome slična situacija
Edit:malo je bolje, sad uspije učitat sve, ali zna malo stat pri učitavanju
Daj Miro vazda se žale na forum, pa da ti kažem, pronjava ti je u C:\\Users\Miro\Don't open, a ne u C:\\inetpub\wwwroot\, mislim stvarno...
Imam problem, šaljem jednom forumašu privatnu poruku s linkovima i ja pošaljem poruku, ali ne piše da je poslana. Nema je pod poslanim porukama?
EDIT riješio sam problem trebao sam linkove kopirat pomoću ctr+shift+v
Dođoh na forum i kliknem ja Forum ali mislim da neradi još dobro i molim da sredite kako treba. Evo prema slici samo po jedne teme koju su prazne nema naslov teme s desne strane a to se nalazi na Razni hardverski problemi kao šro sam odznači pravokutnikom. Hvala. Pozdrav!
PS:Pomislio sam da greška u pregledniku a nije jer sam na novije refleshao i stanje ostao isti kao što na slici.
I meni se to dešava inače koristim Google Chrome.
To se dogodi kad se obriše teme ili zadnji post u nekoj temi. Jedno od ova dva slučaja, ili oba dva.

Ja sam zbog toga i odustao išta postati sa mobilnog. Samo me bezveze iznervira.
Ne znam, isprobao sam i ne događa mi se to...
Jel samo meni ne pamti kad kliknem zapamti me?
Jel samo meni ne pamti kad kliknem zapamti me?
Mene isto ponekad. Ali rijetko, prije je bilo puno češće. Ali to je bilo u ono vrijeme kad me je i stalno izbacivalo, ja se logiram, nakon 3 minute me izbaci itd.
U zadnje vrijeme je sve ok "kuckam o drvo"
Danas mi se neki avatar-i vide, a neki ne.
To se odnosi i na moj u onom desnom dijelu iznat Aktivnih tema.