Brisanje profila? zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 15.629
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje profila?
Domagoj kaže...

A ako se ne izbrišu sve poruke i teme (i ostale stvari vezane uz usera), onda nije moguće niti izbrisati usera, jer su u bazi podataka vezani.

Onda je ta baza IMHO loše dizajnirana.

coder_ kaže...

Dajte ljudi...

Razvojni tim koji je radio na forumu je osmislio forum ovakav kakav je. Neki standardi se moraju postaviti i ispod njih ne ići.

To je isto kao kad bi svi građani išli u sabor i davali prijedloge zakona i jednostavno očekivali da oni budu usvojeni.

A ja mislio da je politika ovog kao i većine foruma da korisnici daju prijedloge ? Čemu onda taj podforum ? Ili je samo za to da korisnici prazne svoje frustracije, a moćnici ih samo ignoriraju, nešto kao politika kod nas ? :)

coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...
drpetric kaže...
coder_ kaže...

I mi bi sad svi trebali ić u redakciju BUG-a i pokazivat osobne???

hehehe  koja komedija...

Pa možete donijet kakvu klopu i cugu umjesto osobne... Smijeh

Ko donese najbolji pršut prvi leti s foruma.Cool

Ja nosim janjca. Još netko samo treba otić u Zagrebačku pivovaru i zatražit jedan "mali šleper" žuje.

Ja predlažen pekinšku patku u Shaolina, ili barem pizzu u Velog Mista... Sorry Balkandžije, al ne volim janjetinu ! :)
A ne volin baš ni Žuju, rađe bi rum od kokosa ili irski brandy... Ili vodu, ona uvik paše... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 20:37 (Enkidu).
17 godina
neaktivan

Jesi pročitao ono što sam napisao o standardima. De ti to ponovo prođi..

Onda je ta baza IMHO loše dizajnirana.

Hehehe...

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
protjeran
Brisanje profila?

Ljudi bez zafrkancije i pod*bavanja. Svaka čast BUGu i ekipi (Domagoj i Luka (valjda)). Napravili custom forum na ASPu i koriste M$SQL2005 express. Ne koriste neka gotova rješenja tipa phpBB+MySQL i sada se očekuje da se stave sve sitnice viđene na ostalim forumima a ovaj je još u beti. Ovakav se forum rijetko viđa koji ne koristi gotova rješenja. Sve je in da house.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Ljudi bez zafrkancije i pod*bavanja. Svaka čast BUGu i ekipi (Domagoj i Luka (valjda)). Napravili custom forum na ASPu i koriste M$SQL2005 express. Ne koriste neka gotova rješenja tipa phpBB+MySQL i sada se očekuje da se stave sve sitnice viđene na ostalim forumima a ovaj je još u beti. Ovakav se forum rijetko viđa koji ne koristi gotova rješenja. Sve je in da house.

Jeste da je rijetko sam praviti vlastiti forum, ali tek će budućnost pokazati je li to bila i mudra odluka...
17 godina
moderator
Enkidu kaže...
the_tux kaže...

Jeste da je rijetko sam praviti vlastiti forum, ali tek će budućnost pokazati je li to bila i mudra odluka...
 Upravo zbog budućnosti samo i radili "od nule" - da bismo lakše mogli povezivati forum s nekim budućim sadržajima...
17 godina
neaktivan
Brisanje profila?

Joj boze - zasto bi bilo jednostavno kad moze bit komplicirano???.Jednostavno ne koristite vise forum i nema stete.

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moram reći da se ne može...
17 godina
moderator

Sve je već objašnjeno, pa da ne bi samo "nabijali postove" (poput The_Chosen_Onea), zaključavamo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice