2 prijedloga. zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.237
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
2 prijedloga.

Pozdrav,sinula mi je ideja da kada se nesto trazi u trazilici npr moj nickname na forumu,da kada se rezultati izlistaju da se moze kao na windowsu kliknut na datum pa ti on sam izlista to prema datumu(od najnovijih prema naj starijim) i slicno.Eto tek toliko da bude prakticno.

Druga ideja mi je ta da ako bi mogli uvest IMG kod,barem za potpis,znate neki se bi htjeli staviti neku sliku ili nesto u potpis kao signature i slicno.Znam da se necete slozit s tim,al barem onda ogranicit rezoluciju slike tj velicinju njenu da nebude ogromno sve...

Anketa za prvi prijedlog

2 Da
27 Ne
Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
2 prijedloga.

Anketa za drugi prijedlog.

4 Da
13 Ne
17 Netreba nam
Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: 2 prijedloga.
Fake_Alert kaže...

Anketa za drugi prijedlog.

1 DA, Ali 2 NE! jednostavno bi urušilo ozbiljnost....

Udri brigu na veselje...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 11:54 (Daniman123).
17 godina
protjeran
2 prijedloga.

Bogami nije nekaj ozbiljan...baš naprotiv.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 prijedloga.

Mislim da su i novi smajlici vec dosta narusili taj fini minimalisticki i pregledni stil foruma, a kaj bi tek onda bilo sa slikovnim potpisima.

Ne podrzavam.

4 0 hvala 0
16 godina

Meni se riga od slika u potpisima, definitivno NE.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
17 godina
moderator
nontryer kaže...

Meni se riga od slika u potpisima, definitivno NE.

bez brige - to je zadnje što bismo uveli!

lock

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice