TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.808
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: TVZ-Informatika
starkyeh01 kaže...

TO! Grupa 3, dva dana slobodnog! Makar više mi je do toga što mi ponedjeljkom nastava pocinje u 12 a ne u 8 pa da se nemoram dizat u 4 i ici na prvi vlak

Heh, i ja upao u 3. grupu (:

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja sam u grupi 2.Svejedno mi je jer ću barem imati lakši četvrtak za razliku od grupe 3,a petak mi je slobodan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TVZ-Informatika

Nova vijest na TVZino

U tjednu 26.09.-30.09.2011. neće se održati vježbe iz predmeta Matematika 1.

Znači u ponedjeljak nastava počne onim uvodnim predavanjem u 16:15 i poslije toga imamo fiziku

EDIT: Slobodna srijeda, nema matematike

Predavanja u srijedu, 28. rujna se neće održati. 

Predavanja počinju prema rasporedu u srijedu 5. listopada.

Matematika I

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 14:05 (Genius10).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Grupa 3 hell yes :D

btw jel tko zna sta znaci Fiz.vj. FiM3 P1-sjever Knapp

ovo P1 sjever to je dvorana na FSB-U ili?
i šta je sa TZK-om? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 11:32 (adriansmith).

0 0 hvala 0
16 godina
jedno pitanje....mi kad dobijemo sutra iksicu to jest E-INDEKS....jel mi mozemo odmah kupovat preko nje ili?...vrlo mi je vazno jer sam u studentskom domu
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
jedno pitanje....mi kad dobijemo sutra iksicu to jest E-INDEKS....jel mi mozemo odmah kupovat preko nje ili?...vrlo mi je vazno jer sam u studentskom domu

Provjeri stanje na ovoj stranici - http://www.cap.srce.hr/ProvjeraSaldo.aspx

Ako imaš neki iznos gore onda možeš.

Fuck you NATO!
17 godina
Genius10 kaže...

Nova vijest na TVZino

U tjednu 26.09.-30.09.2011. neće se održati vježbe iz predmeta Matematika 1.

Znači u ponedjeljak nastava počne onim uvodnim predavanjem u 16:15 i poslije toga imamo fiziku

Zapamtite nikad nema prvih vježbi, ako prije toga nije bilo prvo predavanje.

Tako će i nama javiti da nema vježbi iz vjerovatnosti i statistike.

Informatičari, imat ćete 3 lokacije.

1. FSB -> Ivana Lučića 5, tu smo imali skoro sva predavanja, ispite i neke vježbe

2. stari FSB -> Ivana Lučića 3 ili 1 nisam siguran, tu smo imali samo fiziku vježbe

3. Konavoska 2 -> tipografija, engleski, neki ispiti, neke vježbe. Većinom naglasak na vježbe

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 14:56 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
adriansmith kaže...

i šta je sa TZK-om? 

Knapp je ja mislim prezime profesora.Fiz. Fizika.Vj. Vježbe.P1-sjever bi vjerojatno trebala biti lokacija.

TZK ćemo imati raspored ovisno o tome koji program si uzmemo.Programi su nam:

http://nastava.tvz.hr/tzk-GRO/

Ako nam npr. program tjelesnog bude u 10 u utorak a onda imamo neko predavanje ili vježbe znači da nitko sa toga predavanja ili vježbe nebude mogao ići na nogomet! {#}

Tjelesni ćemo inače sakupljati bodove za prisutnost i kada skupimo određeni broj onda smo gotovi sa njime(ja mislim da sam tako pročitao).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...
adriansmith kaže...

i šta je sa TZK-om? 

Knapp je ja mislim prezime profesora.Fiz. Fizika.Vj. Vježbe.P1-sjever bi vjerojatno trebala biti lokacija.

TZK ćemo imati raspored ovisno o tome koji program si uzmemo.Programi su nam:

http://nastava.tvz.hr/tzk-GRO/

Ako nam npr. program tjelesnog bude u 10 u utorak a onda imamo neko predavanje ili vježbe znači da nitko sa toga predavanja ili vježbe nebude mogao ići na nogomet! {#}

Tjelesni ćemo inače sakupljati bodove za prisutnost i kada skupimo određeni broj onda smo gotovi sa njime(ja mislim da sam tako pročitao).

Tako je, s tjelesnim si gotov kad skupiš dovoljan broj bodova, možeš ići na više programa pa prije skupiti ak imaš volje. Jedino ograničenje je da ne možeš na pješačke ture i neki drugi program, dakle ili samo Sljeme, il samo neki drugi program. Na kraju vam je dopušteno otić na Sljeme 2 puta ako vam fali bodova i to nosi 8 boda. 

Tjelesni nema neki značaj tu na faksu i ako vam se preklapa s terminom predavanja ili vježbi, onda tjelesni otpada, morate si naći nešto drugo za tjelesni što se ne kosi s vašim rasporedom. 

LoL username: UnimatriX (EU NE) HoN username: ArmageddonX
16 godina
TVZ-Informatika

može mi netko napisat koji su dokumenti potrebni za podizanje pokazne karte za tramvaj? hvala unapred

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Može li mi netko objasniti kako doci do fsb-a (Ivana Lucića 5), sa glavnog kolodvora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

E to i ja baš proučavam.. Kolko znam, na glavnom treba sjest na tramvaj br. 13 i sići na stanici "Sveučilišna aleja" i onda od te stanice imamo par minuta pješke ulicom "Ivana  Lucića" do Vrbika a i FSB je odmah pokraj

17 godina
starkyeh01 kaže...

Može li mi netko objasniti kako doci do fsb-a (Ivana Lucića 5), sa glavnog kolodvora?

Genius10 kaže...

E to i ja baš proučavam.. Kolko znam, na glavnom treba sjest na tramvaj br. 13 i sići na stanici "Sveučilišna aleja" i onda od te stanice imamo par minuta pješke ulicom "Ivana  Lucića" do Vrbika a i FSB je odmah pokraj

Pješke vam je najbrže, tramvajem bi se vozili pol sata najmanje i onda još 5-8min pješke od stanice do faksa.

Znači odete ispod importanea, i pićite malo lijevo kroz park jedan i onda dođete do vukovarske i onda pravac ravno dole do FER-a/Pučkog učilišta (zavisi s koje ste strane ceste) i napokon skrenete dolje prema TVZ-u i hodate 5-8min i tamo ste.

Izmjerio sam oko 18-20min hoda da ima do faksa, neki bi i brže možda došli.

Evo slika na google mapsu (najkraća ruta pješke):

http://www.pohrani.com/f/1s/l7/4ubZr7aB/1.png (bolja kvaliteta)

Ako ste lijeni, onda uzmite šesticu i vozite se do autobusnog kolodvora i tamo presjednite na peticu i ona vas vozi ravno do fera.

Pošto se petica ne dočeka tako lako predlažem da se vozite još stanicu poslje autobusnog kolodvora i tako dobivate 2 opcije više tj. trojka, trinaestica i petica odatle vas mogu dovest ravno do fera.

Samo pazite na kojoj strani čekate tramvaj, bit će teško u početku no za tjedan-dva će te sve znat. Kako prođe prvi semestar imat ćete veći dio Zagreba u rukavu zavisi gdje budete išli. Ja sam u slobodno vrijeme išao u kino, IQ Zagria, Links, Protis, Ronis, MagazinRS te sam išao do sljemena svaki put kako sa javnim kako sa autom. I tako sam obišao veći dio grada.

Jedino što još neznam su autobusne linije no znam one koje meni trebaju. Ona koja vozi sa britanskog trga za mihaljevca(mislim da se tak zove, ta linija vozi do šestinkog lagvića gdje je polazište za planinarsku turu) i ona koja vozi od mažuranićevog trga do konavoske. 

Jednom sam išao busom i blizu zaboka Zaprešića da preuzmem matičnu ploču.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 12:44 (Hyperion).
17 godina
Genius10 kaže...

Ako ideš sa autobusnog kolodvora onda ideš na 3, 5, 13 koji voze do Sveučilišne aleje. I onda ideš lijevo dole prema FSB-u. Eto, vidim da je kolega već objasnio za rutu od glavnog kolodvora, pa pogledajte kako kome treba.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

E,a kako se zove linija autobusa koja vozi ljubljanskom avenijom od centra vrbani i getroa do vrbik-a?ta linija mislim da neide nedjeljom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

E,a kako se zove linija autobusa koja vozi ljubljanskom avenijom od centra vrbani i getroa do vrbik-a?ta linija mislim da neide nedjeljom.

107. Vozi od Jankomira pa sve do Diokija/Žitnjaka/raskrižja nekih (kako u kojem terminu).

Praktički cijelu zagrebačku (ljubljansku) i slavonsku aveniju.

Fuck you NATO!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 16:18 (AA-d00d).
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

dali mi iz grupe 2 sutra imamo vjezbe iz fizike?? i dali je dns uopce bilo predavanje iz fizike, jer sam poslije uvodnog otisao pa nisam cuo dali je tko sta rekao :)

0 0 hvala 0
14 godina

sta je uopce bilo na uvodnom? :D

15 godina
neaktivan
Brutal2302 kaže...

dali mi iz grupe 2 sutra imamo vjezbe iz fizike?? i dali je dns uopce bilo predavanje iz fizike, jer sam poslije uvodnog otisao pa nisam cuo dali je tko sta rekao :)

Bilo je,predavač je kasnio 20-tak minuta.Ja ću se sutra ponašati kao da imamo vježbe osim ako ne nađem neki  definitivni dokaz da nemamo.Čovjek nas uredno ranije pustio jer nas je pola otišlo dok smo čekali na njega.Radili smo uvod u taj kolegij i neke sitnice oko mjernih jedinica i sl.

15 godina

Ja smatram da ovaj tjedan nemamo vježbi, jer ipak dns nismo niš značajnog radili tak da nemamo niti kaj vježbati, al ok, možda je najbolje osobno provjeriti dal ima ili nema.. Ako ima kaj, može obavijest ovdje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 23:45 (Genius10).
15 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

Ja smatram da ovaj tjedan nemamo vježbi, jer ipak dns nismo niš značajnog radili tak da nemamo niti kaj vježbati, al ok, možda je najbolje osobno provjeriti dal ima ili nema.. Ako ima kaj, može obavijest ovdje?

ak se sjetim.Ionak mi je Konavoska blizu.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

cek... imali smo fiziku predavanje nakon uvodnog? jer kolko sam ja shvatio on je reko na kraju uvodnog da je to sve za danas i da mozemo ic

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 0:31 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
starkyeh01 kaže...

cek... imali smo fiziku predavanje nakon uvodnog? jer kolko sam ja shvatio on je reko na kraju uvodnog da je to sve za danas i da mozemo ic

Mislio je ''sve šta se tiče uvodnog predavanja''.A baš jedva čekam da vidim face onima koji nisu bili na fizici.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Inače,u srijedu mi brucoši nemamo matematiku,tako izgleda:

http://info.tvz.hr/index.php?prikaz=inf

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TVZ-Informatika

Na fiziku nemorate ni dolazit bar ne na predavanja. Lik ne popisuje, a bome ni to gradivo niti nije na testu.

Samo idite na svaku vježbu i uspjeh je zagarantiran. Teoriju naštrebate za 1h iz skraćene skripte(3-5 stranica) koju su prijašnji studenti napravili.

Što se tiče zadataka, dobit ćete primjere zadataka njih ~15 komada i neki od tih (oba kolokvija će imati po 2 zadatka i mislim 3 iz teorije) će biti na kolokviju samo malo promjenjeni.

Fizika uz engleski mi je bila najlakša.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Rekao si nešto da će nam na 2. semestru gdsiu biti kompliciran,sva sreća da sam ja u srednjoj bio Računalni tehničar,pa sam imao 5-6 predmeta iz kojih mogu predznanja na to primijeniti,pregledao sam malo skripte i totalno mi ''budi sjećanja'',a i imali smo nezgodne profesore sa tih predmeta.Isto fizika magnetizam bi mi trebalo biti samo podsjećanje.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

cek, dakle u srijedu nemamo nastave? i mozemo li mi printati potvrde da smo na faksu iako nemamo e-index?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 0:59 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
starkyeh01 kaže...

cek, dakle u srijedu nemamo nastave? i mozemo li mi printati potvrde da smo na faksu iako nemamo e-index?

Izgleda da ne ali se još raspitaj,a drugo pitanje postavi studentskoj službi.

Dali vi brucoši već šta imate na x-ici?

Gdje se najbliže može kupovati sa x-icom oko konavoske i oko fsb-a?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 8:55 (g12356).
14 godina
TVZ-Informatika

moze netko tko je bio na predavanju napisati pravila ocjenjivanja i struktura bodovanja za prolaz fizike itd..nigdje na webu ne pise

0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
starkyeh01 kaže...

Izgleda da ne ali se još raspitaj,a drugo pitanje postavi studentskoj službi.

Dali vi brucoši već šta imate na x-ici?

Gdje se najbliže može kupovati sa x-icom oko konavoske i oko fsb-a?

Oko Konavoske nema nešto blizu, najbliži ti je studentski centar kod Tehničkog muzeja, a FSB ima svoju menzu, iako većina nas ekipe ide do FER-a jer je tamo hrana najbolja, a bome i najveći izbor hrane.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice