Puno ljudi radi i bez faksa jer zna radit, al nitko to nije naucio na TVZ INO.
Da pogodim, doktorirao si na kretenologiji? Moram priznati da ti diploma stvarno vrijedi jer ne treba puno da se vidi da si kre*en.
Za tvoju informaciju, uz stručni studij na TVZ-u završio sam CCNA, a zatim i MS akademiju (2 certifikata), sada uskoro diplomiram na specijalističkom, i sve kad zbrojim itekako puno sam naučio na TVZu. I ne samo ja, već hrpa drugih ljudi. Zato, ne kenjaj. Kao, na FER-u ili negdje drugdje će te netko pripremiti za posao? Moš' mislit.
Tamo se ide samo ako vec imas spreman posao i hoces neku laganini visu skolu(ili nek vam bude "faks" po bolonji) zavrsit i dobit papir ili ako si nesposoban pa nemozes bas nista drugo zavrsit.
Zamisli, ja nisam imao spreman posao (kao niti velika većina kolega koji su sa mnom studirali) kada sam upisao TVZ. A ne smatram se niti nesposobnim za nešto drugo, kao što ti želiš prikazati studente TVZ-a. Okani se generaliziranja jer samo potvrđuješ činjenicu da si neinformiran, zatucan i glup.
Kriteriji i to sto se uci na tom smijeru je smijesno, svi se s tim slazu, i da se ne razumijemo, govorim samo o INO smijeru s TVZ-a. Nemoj se zavaravati.
Takvi kao ti vrednuju studije samo po tome kakve kriterije imaju predmeti, dok zanemarujete činjenicu da je puno lakše naučiti struku nego danonoćno pripremati matematiku uz Demidovića. Tu nema potrebe za time jer stručni studij je sam po sebi više okrenut struci i praktičnim znanjima (koje je puno lakše usvojiti) nego tome da se ljude trudi rušiti po 6 puta na ispitu jer ne znaju izračunati Taylorov ili Maclaurinov red. Kome je do toga neka ide na PMF.
I okani se više pljuvanja. I više je nego očito da si najobičniji zatucani balvan koji ne vidi dalje od nosa. Ne vrijediš uopće vremena koje sam utrošio da napišem ovaj post, ali to radim samo zbog drugih ljudi koji bi mogli nasjesti tvojim idiotarijama i pričicama. A ako već ljude zanima kako je na TVZ ino neka pitaju studente koji tamo studiraju. I sami će reći da ima i dobrih i loših stvari, što je sasvim normalno na svim studijima.