Pozdrav,
trenutno sam 3. razred opće gimnazije i planiram nagodinu upisati FER. Zanima me koje predznanje je potrebno za fakultet takvog kalibra. Matematiku i fiziku do kraja 4. razreda mogu naučiti skoro savršeno. Za to imam i profesore i knjige, ali me brine informatika. Naime, moja škola po nekoj logici nema informatiku tako da nisam previše upućen u naprednije programiranje, web dizajn, grafički dizajn itd. Imam samo znanje iz osnovne gdje sam i sudjelovao na informatičkim natjecanjima ali to je sve prelagano i preglupo sada. Zanima me hoću li zbog toga imati problema na fakultetu i bi li trebao upisati neki tečaj ili slično? Matematiku i fiziku ću provježbat kroz Fizića i mislim da neću imati nikakvih problema na državnoj maturi jer je x puta lakša od prijamnih. Jedino me brine ta informatika.
Hvala :)

. Mislim, kaj je da je, to je naknap malo. Ipak treba redovitije (redovnije?) raditi... Ako želiš biti kolko tolko mirniji taj tjedan-dva dok su ispiti. Jer budimo realni, za obraditi recimo jedno poglavlje iz matiše, ali ono, baš fino obraditi, kak se spada za rješavanje ~65%+ ispita treba ti jedan dan. A imaš četiri poglavlja. S iznimkom prvog ciklusa koji traje pet tjedana, pa ima pet poglavlja. No, i to će sad mijenjati pa će bit samo dva ciklusa (dammit, još više za učit -.-). Ajd, neki dio gradiva je i lakši, neki znaš bolje, pa se to da zaokružiti na neka tri dana. Al to je onak, kampanjski pred ispit. Bolje ne to tak. Radije redovito malo po malo, pa onda rupe koje ostanu možeš kampanjski pred ispit pokrpat...