Pozdrav,
Dogodine bi trebao počet odrađivat praksu dužine jednog semestra, pa imam nekoliko pitanja.
Koliko se očekuje od mene studenta da znam nakon 5 semestara poslovne informatike?(dakle program je prilično sličan FOI-u).
Ja znam recimo spajat računala(nije neka mudrost,jel), znam osnove od: HTML, PHP, SQL, C++, Java al nije da znam nešto konkretno napravit s obzirom da fax nema takav program, a nešto što sam učim je i dalje dosta površno jer imam dosta obaveza i ne stignem se nečemu potpuno posvetit. Uglavnom imam volje za rad i učenje, šta kažu da je najbitnije.
Mene zanima kako poslodavci(ili praksodavci) rade sa praktikantima, jer mi se neda doć negdje a da mi kažu "sjedi tamo i čitaj bug" - tako je bilo u srednjoj, meni je onda odgovaralo jer nisam imao interesa u ničemu
Znači...vaša iskustva...bilo kao praktikant ili radnik koji se s njima susreće. Pošto je nestašica za informatičarima pretpostavljam da se traže mladi informatičari pa valjda i postoje firme koje imaju dobar rad sa studentima.
Zahvaljujem!