Par pitanja o TVZ-u i Zagrebu

poruka: 11
|
čitano: 6.348
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Namjeravam upisati računalstvo negdje i mislim da bi mi TVZ bio dobar odabir (nadam se barem). Trenutno završavam mehatroniku u Karlovcu i prošao sam svaki razred recimo sa 5 (osim 2. koji je bio 4.38). Mislim da ću maturu napisati solidno jer imamo pripreme iz matematike, hrvatskog i fizike. Može li mi netko reći da li je potrebno imati jako dobre ocjene i prolaznost na maturi da bi se upisao TVZ npr računalstvo?

I imam još jedno pitanje. Namjervavam tražiti smještaj u domu (eh, Sava), jel bi bilo moguće upasti tamo sa mojim ocjenama (ukupni prosjek će mi biti 4.5 za srednju školu)? Mislim da neću dobit nikakvih dodatnih bodova kao što je za braću i ostalo.

Jel Zagreb opasan za živit? Vidio sam da ljudi pišu da nejdeš iz klubova u ponoć sam tak da sam se malo zabrinuo za to.

Hvala puno na odgovorima, LP!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima ko kakve informacije?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam ti baš za dom,ovisi koliko ćeš imati bodova,znam da je prošle godine bio neki prag od ∼1450.

Mislim da ćeš upasti,nisu zahtjevi toliko veliki.

Kontakt broj: 0800 9000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a sto se tice sigurnosti u ZG-u, sve dok ne zalaziš u Dubravu ili Kozari bok noću, nece biti incidenata :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zivim u dubravi cijeli zivot, vozim se sam u nocim tramvajima/busevima redovito zadnjih 8 godina.. Nikad nis.

Ako ne trazis probleme, neces ih imat.

I u klubove se ide u ponoc, ne iz njih :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 12:10 (sHOCKRE).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Par pitanja o TVZ-u i Zagrebu
Rasho kaže...

a sto se tice sigurnosti u ZG-u, sve dok ne zalaziš u Dubravu ili Kozari bok noću, nece biti incidenata :)

Ja sam iz kozari boka i kvart opce nije opasan ako ne trazis probleme, ako trazis onda ces ih nac svugdje, a i uvijek mozes naletit na debile neovisno o tome gdje se nalazis (kvart, grad, nevazno)

13 godina

Ako misliš izlazit van i ponašat se uredno, ne vidim problema. Mislim bude pijanih budala masu, frajera koji su netko i nešto kao a zapravo su ništa, bježi od problema, pokrij se i na svoju stranu.

Jesi došao na dernek ili studirat ? Pa neš sad svaki dan pijančit :D

Ako se baviš svojim poslom i nediraš druge, sve ide glatko :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 18:34 (ContoNick).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala vam puno na odgovorima :)

Kaže mi prijatelj iz razreda da ako nemaš braće ni sestara da nema šanse da upadneš u dom. To mi zvuči malo glupo, nadam se da to nije istina.

Uglavnom klonim se problema tak da se nadam da neće bit previše "incidenata".

Jel ima kakva mjesečna/godišnja karta za studente za tramvaje ili buseve?

0 0 hvala 0
15 godina
Dominik523 kaže...
Jel ima kakva mjesečna/godišnja karta za studente za tramvaje ili buseve?

za tramvaj ti je mjesecna 120kn za studente, godisnja je 1000kn

http://www.facebook.com/webshop112
14 godina
neaktivan

Hvala.

Ako ima ko još kakvih informacija o TVZ-u ili studentskom domu u Zagrebu, samo pišite, rado ću sve pročitat :)

13 godina
odjavljen

Ukoliko te zanima, TVZ također ima i stručni studij mehatronike.

Što se Save tiče, tamo sam proveo 2 godine i mogu reći da je bilo sasvim u redu, s time da bih naglasio to da sam boravio u 11-om paviljonu. Kratko vrijeme sam bio u 7-om, no zgadilo mi se pa sam opet otišao u 11-ti.

ZG je čist normalan grad i tu nema ništa pretjerano- da, ima više stanovnika a time i proporcionalno više debila, ali ja u zadnjih 5 godina nisam doživio ništa neugodno.

Za klubove ne znam jer ne izlazim.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice