Objasnite ne iskusnome :-)

poruka: 4
|
čitano: 1.780
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Poštovanje,

molim vas da mi objasnite nešto. Pošto ne znam, zapravo nemam pojma jer mi je to tek nova ideja, molio bih vas da mi pojasnite. Što to znači IT inženjerstvo, točnije Sistemsko inženjerstvo (Systems engineering)? Samo mi pojasnite što osoba sa titulom sistemskog inženjera zapravo radi? Koje su mo obaveze, zadaci i odgovornosti. Ja nemam pojma! Nemojte se smijati jer je to zapravo novo u Hrvatskoj, pa vas lijepo molim da mi odgovorite. Sve najbolje, srdačno,

Andrija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Objasnite ne iskusnome :-)
AlfaDelta kaže...

Nemojte se smijati jer je to zapravo novo u Hrvatskoj, pa vas lijepo molim da mi odgovorite.

Samo mali ispravak. Sistemsko inženjerstvo je sve samo ne novo u Hrvatskoj. To je samo ime kojim možeš obuhvatiti određeni skup znanja i vještina unutar IT.

Sistem inženjerstva već desetljećima ima koliko hoćeš. :)

16 godina
protjeran

O.K. sorry...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Objasnite ne iskusnome :-)
AlfaDelta kaže...
..

Samo mi pojasnite što osoba sa titulom sistemskog inženjera zapravo radi? ..

-možda prodaje bureke? možda radi PP prezentacije za NATO? Možda vara ženu, možda... zapravo kao i sve ostale struke  -možda nekim čudom stvarno radi u IT sektoru. Od 70tih (SRCE) postoji i sistemac dok se u raznim firmama spominje ERC (od milja 'herc'). Carnet, ... ostalo je povijest.

-Dakle nije ništa novog a tko-što radi, ovisi u kojoj/kakvoj firmi se nalazi i naravno o osobnim (ne)sposobnostima...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice