Moja mama bi upisala neku školu za informatiku (tipa Algebra i slično) samo nezna koja od njih je najbolja tako da vas molim preporuku.
Moja mama bi upisala neku školu za informatiku
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.428
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a sto je mami cilj? opcenito rad s kompom? onda bi bilo koja skola koja ima ECDL tecaj je ok. mislim da su u to ukljuceni i osnove worda i excela.
Algebra je medju boljim learning centrima a i felksibilni su s placanjem.
Da, opčeniti rad s kompom. Ako bi bila u Algebri mislila bi ECDL Specijalist položit.... također je zanima gdje sve posao možeš nač ako to završiš (ali neide ona radi toga polagat ecdl, neg radi znanja, al sam je bezveze zanima kakav se posao s tim može nač)
Već sam pomislio da je opet došao neki kineski bot..
Naslov ti malo perverzno zvuci. ;)
Pa mislim da bi joj Algebra bila najbolj izbor. Poznanik mi je isao i kaze da mu je bilo dobro, i da su ucitelji jako susretljivi i strpljivi.
najbolje u P.a.k
najbolje u P.a.k
Ne zasluzujes nista drugo nego da ti se kaze seronjo.
Da, opčeniti rad s kompom. Ako bi bila u Algebri mislila bi ECDL Specijalist položit.... također je zanima gdje sve posao možeš nač ako to završiš (ali neide ona radi toga polagat ecdl, neg radi znanja, al sam je bezveze zanima kakav se posao s tim može nač)
Kakav posao moze naci? Pa ECDL nije bas CCIE pa da sjedne negje u inzinjersku stolicu u T-COM-u :)
ECDL samo govori poslodavcu da potencijalni zaposlenik zna koristiti racunalo. Dakle ako ti mama konkurira za neki uredski/administrativni posao ECDL pomaze.
Mozda u P.M.
Sala nista ozbiljno!
Nisi napisa ima li ti stara iskustva sa racunalom ili je pocetnik radi li negdje i sta radi?
Ona radi u hotelu, ali to nije bitno, jer ju je bezvezelo to za posao zanimalo....čisto informativno....da, ima predznanja ali nije to sad ono nešto...zna surfat malo i to, al nije to to....
Pa što ti radiš doma?
Objasniš njoj, i da tebi koju kunu više.
Onako baca lovu na ono što ima doma, tebe.
NHF
Pa što ti radiš doma?
Objasniš njoj, i da tebi koju kunu više.
Onako baca lovu na ono što ima doma, tebe.
NHF
LOL, ali slazem se.
Spoji ugodno s korisnim, jer vjerujem da bi majka mogla stosta nauciti od tebe. Ne bi vjerovao koliko roditelj moze biti ponosan kada nauci nesto od svoga klinca.