IT menadzment

poruka: 8
|
čitano: 4.387
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IT menadzment

IT menadzeri vrlo dobr place u inotemstvu pa me zanima dali se isplati krenuti na takve faksove
Moze primjer kakvi bi to bili faksovi kod nas osim VERN-a

Moze li se s tom diplomom zaposliti negdje u inozemstvu (Njemacka,Velika Britanija,SAD...)
Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 11:11 (pepeto1).

0 0 hvala 0
15 godina
IT menadzment

mene ovo zanima takoder, ako ima netko da se malo rasprica, slobodno :D

prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: IT menadzment
FiCoO kaže...

mene ovo zanima takoder, ako ima netko da se malo rasprica, slobodno :D

it manager je kombinacija IT stručnjaka i ekonomskog/financijskog stručnjaka.

često puta to nema nikkakve veze sa diplomom fakulteta.

a o Vernu ne znam puno, a i ono što znam nije previše pozitivno, ali NE bih sudio!

17 godina
neaktivan
IT menadzment

IT Menadžment ti je na Vernu zamišljen kao nastavak na poslovnu informatiku. Na poslovnoj informatici imaš 70% stručnih predmeta, te 30% općih/ekonomskih. Kod IT menadžmenta je obrnuto.

Više od toga za IT menadžment ne znam, ali bih pohvalio način studiranja na Vernu. Male grupe, individualni pristup, dostupnost profesora na mail/mobitel ako zapneš dok učiš itd. Iz svakog predmeta ti kažu gdje je to primjenjivo u stvarnom svijetu, pa ti je lakše kad vidiš svrhu u tome što učiš.

Također idući semestar kreće i dodatna nastava za one koji žele znati više, čak možeš i sam predložiti područje koje te zanima.

Ako ti plan i progam odgovaraju, moja je preporuka da ideš na Vern. Odi pogledati faks i malo popričaj s profesorima tamo, pa ćeš vjerojatno i sam steći takav dojam.

1 0 hvala 0
15 godina
IT menadzment

Ja samo znam da na svakom razgovoru za posao, Vernovci su bili dosta losiji od ostalih FER/FOI kombinacija te do sada u zadnjem krugu nisam vidio niti jednog. Kod nas u firmi od 800 zaposlenih nema niti jednog Vernovca. Opet, ne zelim flameat, ali iz osobnog iskustva govorim i tvrdim da bar po meni ih poslodavac ne gleda ozbiljno. Zasto je tako? Kakav je program na vernu? Koja kolicina znanja se tamo dobije? To ne znam niti ne zelim ulaziti u te rasprave.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IT menadzment

Ah gle, kao i na svakom faksu možeš nabubati za 2, te dan nakon ispita sve zaboraviti. I tako završiti faks.

Takvih ljudi ima i na Vernu. Ali i na bilo kojem drugom faksu.

Ono što sam htio reći je da dobiješ bolje uvjete za naučiti. Sad hoćeš to iskoristiti ili ne je na tebi.

Kao primjer, iz jednog predmeta me detaljnije zanimao jedan dio gradiva jer sam smatrao da će mi dobro doći na poslu, pa je profesor organizirao dodatnu nastavu za one koga zanima.

Tu nema problema koje sam doživio na državnom faksu, tipa više studenata nego prostora u dvorani, moljakanja za konzultacije, stara računala puna virusa, te općenito problema s profesorima... Kažu mi kolege s viših godina kako nisu bili zadovoljni s profesorom jer je loše predavao, te su se žalili i sada taj profesor više ne predaje tamo.

A sad zašto poslodavci gledaju na privatne fakseve s predrasudama ne znam. Drago mi je čuti kako je tvoja firma dala priliku nekome s privatnog faksa. To je u biti i razlog zašto sam se odlučio vratiti na faks, jer iako imam preko desetak MS certova i više godina iskustva, rijetko tko me zvao na razgovor jer nemam taj hebeni papir. A prolazit traume koje sam proživljavao na državnom faksu nisam htio, pa sam upisao Vern jer sam htio i nešto novo/dodatno naučiti od onoga što se od mene traži na poslu.

0 1 hvala 0
16 godina
IT menadzment

Ako zelis ista postici u zivotu nemoj ici na VERN i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: IT menadzment
vrucajanjetina kaže...

Ako zelis ista postici u zivotu nemoj ici na VERN i sl.

objasni molim te

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice