Fakultet informatike u splitu-molim misljenje

poruka: 8
|
čitano: 10.915
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Namjeravam upisat fakultet informatike negdje na moru (najradije bi u split :) ) pa sam gledao i nasao ovaj fakultet informatike u splitu...pa bih molio vase misljenje...jel slican ovaj onom u zagrebu (FER)...molim pomozite :D

http://www.pmfst.hr/index.php?option=com_2j_tabs&Itemid=88

http://www.pmfst.hr/z_informatika/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=33

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 19:00 (Trance).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne možeš uspoređivat studij informatike sa FER-om jer su oni u stvari različiti,makar imaju nekoliko dodirnih točaka.FER ti je više usmjeren na strukovno znanje(elektrotehnika,računarstvo,elektronika),dok su informatički faksevi više društveno-poslovno orijentirani.Ja sad ne znam što tebe zanima.Ako oćeš uspoređivat taj faks u Splitu,onda ga usporedi sa Fakultetom organizacije i informatike u  Varaždinu.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fakultet informatike u splitu-molim misljenje
dncrmt kaže...

Ne možeš uspoređivat studij informatike sa FER-om jer su oni u stvari različiti,makar imaju nekoliko dodirnih točaka.FER ti je više usmjeren na strukovno znanje(elektrotehnika,računarstvo,elektronika),dok su informatički faksevi više društveno-poslovno orijentirani.Ja sad ne znam što tebe zanima.Ako oćeš uspoređivat taj faks u Splitu,onda ga usporedi sa Fakultetom organizacije i informatike u  Varaždinu.

Mene zanima Programiranje,izrada web stranica,algoritmi,itd...

15 godina
neaktivan

Programiranje je širok pojam,za izradu web-stranica ti ne treba faks-samo tečaj iz određenih jezika na kojem dalje gradiš svoje znanje i karijeru.Ako ti završio FER ili FOI ili PMFST ti si dipl.ing. ili računarstva ili informatike,ili elektrotehnike.Ti faksevi te osposobljuju za implementaciju sustava,administratora sustava,podršku i programsko inženjerstvo,projektiranje sustava,itd..

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Programiranje je širok pojam,za izradu web-stranica ti ne treba faks-samo tečaj iz određenih jezika na kojem dalje gradiš svoje znanje i karijeru.Ako ti završio FER ili FOI ili PMFST ti si dipl.ing. ili računarstva ili informatike,ili elektrotehnike.Ti faksevi te osposobljuju za implementaciju sustava,administratora sustava,podršku i programsko inženjerstvo,projektiranje sustava,itd..

Aha.......Znači i ovaj Faks je doabr...i na njemu cu nauciti ono sto zelim (programiranje itd)

15 godina
neaktivan

U najmanju ruku,da!Ali odi još malo po stranicama faksa,pogledaj koje predmete slušaš na preddiplomskom,a koje na diplomskom.Isto tako odi na malo veći forum,kao forum.hr i tamo se raspitaj jer sigurno ima ljudi koji idu na taj faks.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekvivalent FER-a u ZG je FESB u Splitu ... www.fesb.hr, tamo imas smjer racunarstvo kao i na FERu. Mozda cak i kvalitetniji program nego na FERu

16 godina
Trance kaže...
dncrmt kaže...

Aha.......Znači i ovaj Faks je doabr...i na njemu cu nauciti ono sto zelim (programiranje itd)

Nece te faks nista naucit onako kako bi htio. Trebas sam sjest i pocet ( mozes i odmah ):

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice