CCNP certifikat i sanse za zaposlenje

poruka: 8
|
čitano: 7.831
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam CCNA certifikat i sad cu ici na CCNP, zanima me od vas koji imate CCNP, da li vam je lako bilo naci posao?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CCNP certifikat i sanse za zaposlenje
Wikiboo kaže...

Imam CCNA certifikat i sad cu ici na CCNP, zanima me od vas koji imate CCNP, da li vam je lako bilo naci posao?

imaš hrpu tema o tome..........sažetak ti je da se poslodavci neće trgat za tobom ali će ti biti plus prilikom selekcijskog postupka

kod mene normalno radi.....
13 godina

ja položio ccna u nadi da će gazda kupiti cisco opremu kako je obećao, međutim ništa od toga... sad si mogu šupak obrisat tim certifikatom jer sam već sve od prakse zaboravio nakon 3 godine bez cisco opreme...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
Wikiboo kaže...

imaš hrpu tema o tome..........sažetak ti je da se poslodavci neće trgat za tobom ali će ti biti plus prilikom selekcijskog postupka

tocno od rijeci do rijeci

14 godina
neaktivan
Wikiboo kaže...

Dosta ljudi odustan kada krenu na CCNP. Brat mi samostalno ući a labove riješava kod frenda koji ima CISCO opremu a dole ti je jedan primjer laba (BGP) koji je riješavao i bolje ti je malo pogledaj na stranim forumima šta ljudi kažu da nebi bezveze platio desetak tisućica. Sada koliko se isplati nebi znao reći.

15 godina
neaktivan

Malo zakasnjelo, ali eto, ipak odgovor.

CCNP ti je super stvar ako te mreze interesiraju i zelis se time baviti. To je program koji je nekakav logicni slijednik CCNA programa, a unutar Professional levela. Dakle, kao sto je netko rekao, ako te to interesira, onda idi na to, a sanse za zaposlenje su svakako vece u odnosu na nekog tko nema isti certifikat, ali da je ikakva garancija zaposlenja, nazalost, zaboravi.

Sto se tice inace seme koju je stavio prethodni poster, get a grip, covjek ovdje pita o CCNP programu, a ti mu lupas sheme sa route reflectorima u BGP-u, sto je notorna glupost (daleko vise se radi na starom CCIP programu, a u biti se trazi za CCIE level) jer se route reflectori niti ne spominju na CCNP-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xnex kaže...

Malo zakasnjelo, ali eto, ipak odgovor.

CCNP ti je super stvar ako te mreze interesiraju i zelis se time baviti. To je program koji je nekakav logicni slijednik CCNA programa, a unutar Professional levela. Dakle, kao sto je netko rekao, ako te to interesira, onda idi na to, a sanse za zaposlenje su svakako vece u odnosu na nekog tko nema isti certifikat, ali da je ikakva garancija zaposlenja, nazalost, zaboravi.

Sto se tice inace seme koju je stavio prethodni poster, get a grip, covjek ovdje pita o CCNP programu, a ti mu lupas sheme sa route reflectorima u BGP-u, sto je notorna glupost (daleko vise se radi na starom CCIP programu, a u biti se trazi za CCIE level) jer se route reflectori niti ne spominju na CCNP-u.

Sve Ok =)) nigdje nepiše da je to za CCNP, nego želim dati primjer kako mi brat uči jer znam kakve kvalifikacije ima, treba proči malo detaljnije, jer poslodavcima nije uopče toliko bitan certifikat koliko je znanje bitno. U svakom slučaju se slažem s tobom za CCNP da je odlična stvar.

BajaBoss
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 14:55 (Franjic).
12 godina
neaktivan

moje je mišljenje da su certifikati su danas nužni u IT svijetu iako ponekad i nisu neko mjerilo znanja, ipak sigurno su preduvjet da vas poslodavac uzme u obzir

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice