Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 194.839
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Da gledao sam, s njihoove stranice se nemoze narucit, na geekbuyu je dostava 20ak dana, meni treba nesto sto ce doci u 10ak dana max jer putujem ubrzo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Prešao sam s Verizona na Google Fi danas.

Jako jako zadovoljan. Baš zanimljiva mreža.

Plaćam 20$ za text & call (unlimited bez uspostava itd) i još 10$ po gigi.

Mogu na bilo koji javni Wi-Fi u Americi (optimum itd.) te na aerodromima, nema roaminga itd. Oko 3GB mj. i bude oko 50$ (na Verizonu sam imao sve full bez hotspota za 80$).

Tako da možete biti dosta sretni u HR, ali ja sam zadovoljan i s ovime na oba kontinenta. Nexus 6P je i dalje way to go za mene

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Huawei Nexus 6P
Je nevjerojatan je ovaj mobitel, samo eto citam da bi mogli tuzit google i zbog 6P, zbog onog bootlopa i problema sa baterijom, isto tako nemojte se zuriti sa instalacijom 7.1.2, kazu da pokvari fingerprint te da ne radi... bolje pricekat da fixaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam imao problema s nasumičnim gašenjem par dana nakon kupovine pa su mi zamijenili za novi i zasad niti jedan problem.

Taj prvi je imao Samsung eMMC a ovaj drugi ima od Toshibe - moguće da je do bio uzrok.

Kod mene je sada mob na 7.1.2 verziji i fingerprint sensor radi bez greške i kod otključavanja i kod swipeanja a baterija također nema problema, da kucnem u drvo.

Mobitel je stvarno fenomenalan i još se nalazi u Spigen Ultra Hybrid zaštitnoj maski tako da sam skroz zadovoljan.
9 godina
odjavljen
Rodić kaže...
Je nevjerojatan je ovaj mobitel, samo eto citam da bi mogli tuzit google i zbog 6P, zbog onog bootlopa i problema sa baterijom, isto tako nemojte se zuriti sa instalacijom 7.1.2, kazu da pokvari fingerprint te da ne radi... bolje pricekat da fixaju

Od prvog dana na beti i nikad nikakav problem pa ni sad sa FP senzorom. Odavno nisam bio zadovoljniji mobitelom a bilo je toga od galaxy s serija preko note serije..... Sad gledam pixel al jos preskup....

16 godina
Huawei Nexus 6P

To s gašenjem je problem s komuniciranjem između matične, baterije i Nougata. Na 6.0 nema takvih problema, ali su promijenili drivere jer su updateali Linux kernel na noviju verziju i sad ih to muči.

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Ja sam već na službenoj 7.1.2.  i nema problema.

1 1 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Eh da, Playstore doživio izmjene. Ugodnije je vidjeti tabove updates i instalied. Prije je bilo zbrčkano i nepregledno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 13:14 (C.Moltisanti).

0 0 hvala 0
10 godina
C.Moltisanti kaže...

Eh da, Playstore doživio izmjene. Ugodnije je vidjeti tabove updates i instalied. Prije je bilo zbrčkano i nepregledno. 

to je vec duze vrijeme na s7 tako

ne znam ima li to veze mobom ili ne...

13 godina
Huawei Nexus 6P

Pa iskreno, jutros sam nadogradio dva app-a na stari izgled. Provjerio sam upravo kad sam postao na novi izgled. Zanimljivo.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

u mene je jos stari izgled....

EDIT: clear cash i eto ga ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 13:59 (Torent).
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Dobio sam update za 7.1.2 inace sam na beti, ali cu pricekati malo posto vidim te probleme za fingerprint

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja nemam nikakvih problema. Dok ne instaliras neces znati ;)

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Neka, ne zuri mi se posto sam na 7.1.2 beti koja je stabilna :)

Btw, nema mi taj novi play store, cak ni kad sam ocistio cache data?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Huawei Nexus 6P

Jel ima netko problema sa zvučnikom tj mikrofonom prilikom poziva? Kad god razgovarm s nekim, bilo Wap bilo stock aplikacija ljudi me slabo čuju ili ne čuju uopće,
malo čitam po netu i vidim da se dosta događa na 6p.

Moral bum ga nosit na servis izgleda.. Tamo su mi jednom rekli da se to dešava ako je Viber istaliran (WTF?).

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 18:10 (Avensac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Već sam dobio svibanjski update i dalje me oduševljava. 

1 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Je li tko isprobao Android O? 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ne mogu se registrovati za beta program. Kliknem i nista

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Nema tu ništa pametnoga,za vidit,al eto ga u pogonu.Za betu prilično dobro radi,nisam imao nikakvih problema,za ovih par dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Posto je ova tema aktivnije od teme mladeg brata, evo c/p:

Gdje ima za kupiti original LG nexus 5x kabel?
USB C, isti kakav dolazi tvornicki?

I vaznije pitanje, jel jos netko ima bug na mobitelu s slikama?
Naime, obrisem zadnju sliku, ali ona se i dalje prikazuje na zaslonu mape kad udem u apliakciju "fotografije" .. ulaskom u mapu, nema te slike - obrisana je!
Ali ona i dalje stoji kao slika mape!
Rijec je sa svakom zadnje brisanom slikom..
Ne mogu pojasniti bolje, na netu ne nalazim odgovor.. To je bug ili iz nekog ludog razloga to tako treba biti?!

Inace, nakon 1.5 mjesec koristenja telefona, prezadovoljan sam.. Uredaj leti kao prvog dana, kamera vrhunska.
Da je malo ubrzati jedino HDR+ procesiranje i da uspijem dobiti vise od 3.5h SoT uredaj bi bio savrsen!
Mada, mislim da se i to rijesava s rootanjem?
9 godina
odjavljen
Obrishi cash i data za aplikaciju u kojoj gledas slike
15 godina
Hvala na odgovoru.
Gdje da to tocno napravim i odmah automatski slozim da se samo brise? Iritantno je ovako da ostaju "slicice slika"
Rijec je o stock nexus 5x / google aplikaciji za pregledavanje slika
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Za duzi SoT, koristim Pure Nexus+Franco's Kernel+Greenify+HEBF optimizer+Naptime+FK manager. Imam cijeli dan bateriju, SoT nekih 4.30-5 sati, od jutra do noci mi izdrzi bez problema.

Ne znam kakva je situacija s ROMovima na 5X, ali eto, da znas otprilike.

Za procesiranje HDR+ a, imas onaj NX camera mod, koristim ga ima mjesec dana, vidi se poboljsanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.5.2017 22:02 (Crucifixion).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ljudi pitanje, mobitel mi je ostao na onoz zadnjoj beti androida 7.1.2 posto su ugasili tu betu, kako mogu iskljuciti betu i prijeci na normalan 7.1.2? Na stranici mi ima samo za enrolat na Android O
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rodić kaže...
Ljudi pitanje, mobitel mi je ostao na onoz zadnjoj beti androida 7.1.2 posto su ugasili tu betu, kako mogu iskljuciti betu i prijeci na normalan 7.1.2? Na stranici mi ima samo za enrolat na Android O

brzinski sam bacio google, pogledaj na ovome linku, ovo je za vracanje na marshmallow, ali vjerojatno mozes na standarni N isto

http://www.ibtimes.co.uk/how-roll-back-android-n-developer-preview-latest-marshmallow-firmware-1549199

9 godina
odjavljen

Pa zar nisi dobio nadogradnju na 7.1.2?

Mozes skinuti i rucno flashati. Mozda cak i OTA da ne gubis nista ....

https://developers.google.com/android/images?hl=vi

Meni nece da enrola za 8. Jednostavno klik na dugme nista ne uradi ali sam stavio rucno OTA i jos to nije za svaki dan... Zna usporiti dosta....

9 godina
Huawei Nexus 6P

Ja sam probao malo Android O (8.0) i nisam nešto impresioniran.

Recimo, quick settings/notification tray su prebacili u neku srebrno bijelu boju koja je užas za oči i bateriju. Od ostalog su malo redizajnirali poredak opcija i ostalo nisam obraćao pažnju.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Jedino sto mene interesuje i sto ce izgleda raditi dobri jeste laspass i popunjavanje passworda... Vec sad kad ti trazi pass na web stranici ili aplikaciji last pas ponudi das otisak prsta i on popuni login podatke..... To mi je do sada bio teski smor.....Sve ostalo manje vise.....

15 godina
Huawei Nexus 6P

Jeli itko slao mob na servis u Agram? 

Ugl mob ima problem "no service" cijelo vrijeme, citajuci po netu skuzio sam da je dosta ljudi imalo s tim problema. 

Long story short: kupljen u Ronisu na velesajmu, garancija je od Tia mobiteli.

Danas me agram zove da je garancija odbijena jer je mob za američko tržište...DAFAQ?

Zvao tia mobitele i onda mi oni kažu da im ga dostavim u Jasku, da ce ga oni slati u Agram 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.

0 0 hvala 0
13 godina

I ja sam kupio u 10mj 2016 kod Ronisa velesajmu. Moram priznati da nemam problema sa gubljenjem signala, problemi sa restartom i memorije. Da kucnem o drvo. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice