Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 194.465
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Nexus 6P

Ja sam po napisama na Anandtechu skonto da je to zato što Apple ima duplo brže performanse NANDa, a Samsung u tome dominira u Android svijetu, zato se igre vidno brže pokreću i loadaju nego na ostalima. Dok recimo, po nekim testovima, 6P čak i sustigne i parira u otvaranju ''običnih'' aplikacija kao npr. browser, FB, WA, dialer, imenik, poruke itd. A i ovisi koliko su samo devovi to optimizirali za MM. 

I ne znam koliko ima provjerljivosti u glasini da je tek sa MMom došla prava podrška za big.little arhitekturu.

13 godina
Huawei Nexus 6P

Isto je lakše isprogramirati dobro za iphone kad je jedini iOs uređaj i ima jednu vrstu hardvera, dok je Android pokretan na svemu i svačemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da, ali nije isto raditi u Javi i Objective-C :D

Kao ni vremensko izvodenje...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Huawei Nexus 6P

Čini mi se da više nema wakelocka na messengeru. Sad sam instalirao ponovo facebook aplikaciju pa da vidimo kak će se ponašat 

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Huawei Nexus 6P

Messenger više nije problem ali Facebook aplikacija i dalje drži mob u aktivnom stanju. Smeće prokleto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonchek kaže...

Messenger više nije problem ali Facebook aplikacija i dalje drži mob u aktivnom stanju. Smeće prokleto 

Daj kakav SS, da vidim kako je to kod vas stanje?! 

ATJ Lučko
15 godina
Huawei Nexus 6P

Izbrisalo mi iz statistike ali vodi se pod stavkom Zadrži u aktivnom stanju, i tu je bilo nekoliko sati a aplikaciju sam koristio možda 5 minuta. Znam koliko baterija može izdržat i odmah mi je bilo jasno da nije kak treba. Messenger se smirio sa zadnjim updateom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonchek kaže...

Izbrisalo mi iz statistike ali vodi se pod stavkom Zadrži u aktivnom stanju, i tu je bilo nekoliko sati a aplikaciju sam koristio možda 5 minuta. Znam koliko baterija može izdržat i odmah mi je bilo jasno da nije kak treba. Messenger se smirio sa zadnjim updateom.

Da nebi bilo nismo znali, to je kod iOS-a izgleda puuuuno bolje riješeno!

Sada pišem sa kompa, a priložim slike sa iPhone-a trenutak kasnije da se uvjeriš, kako je bilo u zadnjih 24 sata, a kako u zadnjih 7 dana! 

Makar, to mi je malo puno puno čudno, da tako loše funkcionira na android OS-u?!  

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 22:24 (ATJLučko).
15 godina
Huawei Nexus 6P

Izgleda da nije, kod mene je puno detaljnije sve, piše koliko posto koji dio troši, i u svaki sustav se može uć detaljno. Sve je vidljivo na slikama. I naravno da nije stvar sustava nego šugave aplikacije. Bez nje mobitel radi vrhunski i baterija traje puno duže. Nije mi jasno zašto toliko favoriziraš taj Apple. Baš me briga ko šta koristi, ali po tvojim temama i postovima mislim da pretjeruješ.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tonchek kaže...

Izgleda da nije, kod mene je puno detaljnije sve, piše koliko posto koji dio troši, i u svaki sustav se može uć detaljno. Sve je vidljivo na slikama. I naravno da nije stvar sustava nego šugave aplikacije. Bez nje mobitel radi vrhunski i baterija traje puno duže.

Nije mi jasno zašto toliko favoriziraš taj Apple.

Baš me briga ko šta koristi, ali po tvojim temama i postovima mislim da pretjeruješ.

A što volim takve kao ti, od drveta ne vide šumu!

Kada već si počeo, reci mi samo koliko ti u 24 sata su radili Facebook, odnosno Messenger?!

Moja poanta je bila da se u iOS-u može to vidjeti, dočim ja to nisam nigdje vidio na tvojim SS-ovima.

Postavio sam tako jednostavno pitanje, a ti mi nipošto nisi dao jednostavan odgovor, simple as that!

ATJ Lučko
15 godina
Huawei Nexus 6P

Nisam ja jedini koji to vidi, al dobro, nema smisla o tome.

Pa naravno da se ne vidi kad je izbrisana aplikacija, zato sam za primjer dao "sustav android" tako isto izgleda dok je facebook instaliran i korišten, i sve se kristalno jasno vidi, puno detaljnije nego na iOS, simple as that.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android ima precizniji battery stats sigurno...cak i mAh pokazuje...i mozes skinut sa Storea Wakelock Detector..

Problem je sto je on obrisao te appove, a ja ih fala bogu nemam na uredaju.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
ATJLučko kaže...

A što volim takve kao ti, od drveta ne vide šumu!

Kada već si počeo, reci mi samo koliko ti u 24 sata su radili Facebook, odnosno Messenger?!

Moja poanta je bila da se u iOS-u može to vidjeti, dočim ja to nisam nigdje vidio na tvojim SS-ovima.

Postavio sam tako jednostavno pitanje, a ti mi nipošto nisi dao jednostavan odgovor, simple as that!

Kao da je bitno ovo boldano ;).

Nego, kao što te pitao kolega Tonchek, zašto toliko favoriziraš taj Apple kao da je najbolji uređaj koji je napravljen?

Da nebi bilo da nisam koristio iPhone, koristio sam i 3gs i 4gs i 5S i apsolutno nema potrebe da stalno uspoređuješ mobitele s aktualnim iPhone-om, kao da je svetinja.

Apple nije izmislio skoro ništa novo, skoro sve "inovacije" koje uvede kupi od drugih firmi i onda ih patentira kao svoje i tuži okolo za nezakonito korištenje njihovih patenata.

Da se razumijemo, prešao sam preko androida, iPhone-a i sada sam na Windows Phone uređaju. Iako mi je trenutna Nokia Lumia 930 (po meni) najbolji uređaj koji sam imao, nema potrebe da idem okolo po temama i stalno se hvalim da je najbolji uređaj ikada i da proispitkujem slične stvari.

Sjećam se dok si imao Samsung Galaxy Note (čini mi se da je Note 2 bio) i njega si hvalio na sva zvona sve dok nisi prešao na iPhone, i onda je druga priča nastupila. 

Otvaraš temu za iPhone 7 koji još nije ni izašao i ne zna se točno što će imati u sebi i kakve specifikacije itd itd. Stvarno nema potrebe za tim, ni da se u drugim temama, osim iPhone, kurchiš kako je na tvom iPhone uređaju bolje napravljeno (što god bilo, prestao sam čitati tvoje postove jer odma znam da ima nekakva usporedba tog uređaja s iPhone-om).

Osobno nemam nikakve veze s ovom temom i uređajem iz naslova, ali sam morao iznjeti svoje mišljenje.

EOD... Peace

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
12 godina
neaktivan

Ja sam čuo stvarno samo najbolje stvari o 6P iz mnogih pouzdanih izvora. Stvarno šteta što ga nema raširenije kod nas. Baterija i kamera su me posebno oduševile a tu je Nexus godinama star. E da oće Sony se ugledat pa riješit svoje šta godinama vuče 

12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Koji screen protector imate/preporučate? Vidim da ima na bezbroj ovih tempered glass pa ne znam koja je fora...

http://mlgflappybird420.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 1:26 (Simon_says).

0 0 hvala 0
16 godina
Simon_says kaže...

Koji screen protector imate/preporučate? Vidim da ima na bezbroj ovih tempered glass pa ne znam koja je fora...

Ja sam uzeo Nillkin, cisto iz razloga da sam ga imao na prijasnjim mobitelima i nisam primjetio da se ostetio ili tako nesto, lako se stavlja na mobitel i košta oko 8$ na aliexpressu. 

16 godina
Ja imam Orzly, moras pazit da ti ne ude prasina na donju stranu kad ga lijepis ali je definitivni najdeblji od ovih sto sam gledao, te je iznimno kvalitetan...
15 godina
Huawei Nexus 6P

Ja imam Spigenov, malo je ružno što ima otvoreno ispod i iznad zvučnika, i pokraj donjeg zvučnika nije sjeo kako treba - vidi se malo zraka. Prilično se jednostavno stavlja samo sam vodio muku s prašinom na 2 mjesta. Nedavno sam naručio Nillkin 9h+ pro sa ebay-a. Čini se dobar, navodno bi trebao bit tanji nego ostali. Sam da ga uspijem dobro zalijepit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Evo naručio Nillkin pro sa ebaya za 6.5 funti, još uvijek mi nije jasna razlika između svih tih protectora osim što imaju drugačiju cijenu...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Da to nije malo skupo? Pa nijje to objetkiv da ti treba vrhunsko staklo ;)

12 godina
neaktivan

Ako sam već dao puno novaca za mobitel onda mi nebi trebao biti problem dat još par dolara za zaštitu. Mislim ne znam koja je razlika između ovog stakla i onog za 1$, ali neka logika nalaže da je ovo bolje valjda.

9 godina
odjavljen

Mozda i jeste ali to nema sanse da ti primijetis....Ja sam uzimao te kineske od 1 USD i odlicni su samo sto ja ne trpim nista na ekranu pa odustao...

13 godina
Huawei Nexus 6P

Naravno da je velika razlika, obične folije su užasne, prljaju se brzo i odvratne na dodir. Kada su suhe ruke užasno je koristiti telefon sa takvim folijama. Dok ove skuplje folije imaju onaj oleophobic coating tako da imaš osjećaj kao da diraš zaslon a ne foliju. Silky smooth :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zar mi ne pricamo o staklima a ne folijama? Folije su bezveze nikad to ne bih stavio na mob....

15 godina
Huawei Nexus 6P

Tempered glas - kaljeno staklo. Kvalitetniji i naravno skuplji proizvodi su bolji po pitanju tvrdoće - 9h po mohsovoj ljestvici, bolja je vidljivost boja sa ekrana, imaju taj neki završni premaz da prst lijepo klizi i odbijaju vodu. Također imaju kvalitetnije ljepilo da bolje prijanja uz ekran i u većini slučajeva zaobljene rubove - 2.5D kako oni to nazivaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ma di je nillkin od ovih stakala od 2 - 3 dolara nebo i zemlja razlika, nemojte bzvz komplicirati

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P

Naručio i ja mobitel, pa kud puklo da puklo Amazon Nexus 6P

Nego, dosta postova je bilo u ovoj temi oko folija/stakla za mob. Zanima me preporuka case-a, ali ne armor verzija (osim baš da je neki tanji).

Kod Nexusa 5 sam prvo koristio Ringke case (2 puta sam ga naručivao jer je počeo pucat  na rubovima), a sad duže vremena koristim Nillkin Ultra Thin case s kojim sam zadovoljan baš.

Hvala.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bugi.kc kaže...

Naručio i ja mobitel, pa kud puklo da puklo Amazon Nexus 6P

Nego, dosta postova je bilo u ovoj temi oko folija/stakla za mob. Zanima me preporuka case-a, ali ne armor verzija (osim baš da je neki tanji).

Kod Nexusa 5 sam prvo koristio Ringke case (2 puta sam ga naručivao jer je počeo pucat  na rubovima), a sad duže vremena koristim Nillkin Ultra Thin case s kojim sam zadovoljan baš.

Hvala.

Ja imam spigenov ultra hybrid koji je proziran. Svi hvale taj case i meni je odličan. Jedino je zamjerka šta je mobitel deblji zbog njega koji milimetar. Zato sam naručio neki dan nillkin ultra thin nature case koji je samo 0,6 mm debljine. Naravno da spigen štiti puno bolje uređaj od padova. Ali mislim da će mi nilllkin bit sasvim dovoljan.

11 godina
Koliko te to ukupno izašlo u kn, 4.300?
To je već dobra cijena! 👏
16 godina
Dan1234567890 kaže...
Koliko te to ukupno izašlo u kn, 4.300?
To je već dobra cijena! 👏

jos dodaj shipping, ali da, nije losa cijena... a najbolje od svega je kaj dode u 2 dana, bar sam ja bio te srece... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice