Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 418.338
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Šta se čeka s novim serijama

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 20 Pro
R36 kaže...

Ako ste citali xda, lik je dobio zamjenski po 3 put...i onda je igrao Real Reacing 3 i nakon 30min igre mu se pojavilo zeleno.

Ako se zeleno pojavljuje cim se mob zagrije, pitam se što će biti preko ljeta...,tako da ja jednostavno ne želim riskirati.

Nije ta igrica ali evo citiram lika s xda : 

For all with Boe screen or new batch try to play to Asphalt 9 while the phone is in charge for at least 30 minutes. Then when the phone will be really hot try the apk test and see how is the screen. Thanks

Kraj citata.

13 godina
neaktivan
R36 kaže...

Nije glupost za takve poput tebe.

Radi takve testove gdje ne postoji isti način padanja mobitela je potpuno sulud.Zagrijavanje mobitela s upaljačem kao da ćeš mobitel stavit na roštilj umjesto 1kg ćevapa.,a s cevapima ćeš obavljati pozive.

Mobitel se savija.Normalno da se savija kad sjedaju na njih natjecatelji "Život na vagi".

Kad su ti you tuberi hrabri sta ne kupe BMW 5 i ispod njega zapalit karton,sjedne onda u njega i testirati kako auto gori, ili se zaletit s 180km/h u zid da vidimo kako rade zračni jastuci.Lako bit frajer i na mobitelu se iživljavati. 

Ja iz takvih videa zaključujem jedino da ljudska glupost nema granice. 

Ne kupujte huawei ako ne želiti završiti jadni poput ovog lika...

R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas....bla bla

A fala klincu već je postalo dosadno gledat te kako skačeš na bilo tko ne padne na koljena pod m20 i sat koji se dobije sa njim 

16 godina
neaktivan
R36 kaže...
CrossDeath kaže...
goranbm kaže...

Ovakvo je stanje kod mene nakon 10 dana korištenja. Ne znam kako si ti slikao svoju sliku od neki dan @R36, ja sam stavio crnu pozadinu i stavio osvjetljenje na najmanje. Nije mi jasno, jer se ne vidi u svim slučajevima

- slika 1 - aplikacija bilješke

- slika 2 - aplikacija Garmin connect

- slika 3 - drawer sa aplikacijama

- slika 4 - aplikacija speedtest

- slika 5 - aplikacija svijetiljka (njegova)

- slika 6 - aplikacija Garmin connect

U niti jednom slučaju nisam uspio dobiti onako baš da se vidi kao kod @R36, isprobao sam sve moguće što sam znao.

Nema efekta kad je crna pozadina jer su pikseli tad iskljuceni

Mora biti tamno siva pozadina, imas na play store aplikaciju za testirati ekran

Edit: evo app

Slazem se.Treba biti siva pozadina a ja na speedtestu imam sivu pozadinu.

Da probao sam, vidi se malo, ali nije kao tebi po cijelom ekranu, nego donja trećina recimo, i kad uslikam drugim mobom na slici se ni ne vidi baš.

@DuMe pitao si me negdje tamo prije da li sam vratio mobitel, nisam ga vratio, i za sada još uvijek ne namjeravam.

Galaxy S8+ :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 22:17 (goranbm).
12 godina
Huawei Mate 20 Pro

Ma mene samo zanima jel se to vidi cijelo vrijeme ili samo kad smanjis brightness i staviš sivu pozadinu  ili kad se pojavi vidljivo je stalno ?

Jbg ja sam picajzla i ne bih volio dok surfam zeleni ekran .

Sad poslo Huawei poruku na Facebooku.. 

Bok ! Drago nam je da si prepoznao kvalitete Mate 20 Pro uređaja te se nadamo da ćeš se za njega odlučiti jer je svojim funkcijama daleko ispred ostalih uređaja na tržištu. Ukoliko se dogodi greška sa zelenim ekranom, svakako se obrati na prodajno mjesto, gdje će poduzeti korake da se problem riješi na zadovoljavajući način.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 22:21 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
manipulator kaže...

Ma mene samo zanima jel se to vidi cijelo vrijeme ili samo kad smanjis brightness i staviš sivu pozadinu  ili kad se pojavi vidljivo je stalno ?

Bok ! Drago nam je da si prepoznao kvalitete Mate 20 Pro uređaja te se nadamo da ćeš se za njega odlučiti jer je svojim funkcijama daleko ispred ostalih uređaja na tržištu. Ukoliko se dogodi greška sa zelenim ekranom, svakako se obrati na prodajno mjesto, gdje će poduzeti korake da se problem riješi na zadovoljavajući način.

uglavnom se vidi samo na low brightness, ali ima i slucajeva gdje je zelenilo bilo stalno prisutno, tako da su uredaj jednostavno morali vratiti

14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
R36 kaže...

Nije glupost za takve poput tebe.

Radi takve testove gdje ne postoji isti način padanja mobitela je potpuno sulud.Zagrijavanje mobitela s upaljačem kao da ćeš mobitel stavit na roštilj umjesto 1kg ćevapa.,a s cevapima ćeš obavljati pozive.

Mobitel se savija.Normalno da se savija kad sjedaju na njih natjecatelji "Život na vagi".

Kad su ti you tuberi hrabri sta ne kupe BMW 5 i ispod njega zapalit karton,sjedne onda u njega i testirati kako auto gori, ili se zaletit s 180km/h u zid da vidimo kako rade zračni jastuci.Lako bit frajer i na mobitelu se iživljavati. 

Ja iz takvih videa zaključujem jedino da ljudska glupost nema granice. 

Ne kupujte huawei ako ne želiti završiti jadni poput ovog lika...

R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas....bla bla

A fala klincu već je postalo dosadno gledat te kako skačeš na bilo tko ne padne na koljena pod m20 i sat koji se dobije sa njim 

Nije bolest sve što boli.

14 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Gle...na ovoj temi su ti većina ekipe koji ne misle kupit Mate20 Pro.,tako da ćeš čuti ono što slušamo od početka o zelenom ekranu + trolanje.

Od nas 3 koji ga imamo,jedino ću ga ja vratit.,znači ostali su zadovoljni i koliko vidim ne smeta im zeleni ekran.Zeleni ekran vidiš u specifičnim uvijetima, tj vidiš ga baš kad hoćeš. U normalnom korištenju ga ne vidiš.

Ako ti je mob interesantan - uzmi ga online, imas pravo 14 dana da ga vratis.U tih 14 dana ćeš vidjet da li ti taj software + hardware odgovara.,i da li ce ti se pojavit zeleni ekran.  

14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Da probao sam, vidi se malo, ali nije kao tebi po cijelom ekranu, nego donja trećina recimo, i kad uslikam drugim mobom na slici se ni ne vidi baš.

@DuMe pitao si me negdje tamo prije da li sam vratio mobitel, nisam ga vratio, i za sada još uvijek ne namjeravam.

A ako ti se ne vidi i ako ti mob kompletno odgovara onda nema smisla da ga vracas.Jer trenutno nema još nove serije i jedino možeš dobit istu seriju s gorim prikazom zelene.

Tako i onako imaš garanciju 2 godine a početkom 2019.god će valjda ispravit taj ekran.

12 godina
R36 kaže...
manipulator kaže...

Gle...na ovoj temi su ti većina ekipe koji ne misle kupit Mate20 Pro.,tako da ćeš čuti ono što slušamo od početka o zelenom ekranu + trolanje.

Od nas 3 koji ga imamo,jedino ću ga ja vratit.,znači ostali su zadovoljni i koliko vidim ne smeta im zeleni ekran.Zeleni ekran vidiš u specifičnim uvijetima, tj vidiš ga baš kad hoćeš. U normalnom korištenju ga ne vidiš.

Ako ti je mob interesantan - uzmi ga online, imas pravo 14 dana da ga vratis.U tih 14 dana ćeš vidjet da li ti taj software + hardware odgovara.,i da li ce ti se pojavit zeleni ekran.  

Da preko web Shopa i uzimam i dobila žena dobar popust, tj za 680 kn jednokratno i sat na poklon.

Sat ću prodati  a ako se pojavi zeleni ekran, kad izadje s10 zamijenim ga za njega i opet super..  :) 

16 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Moj savjet ti je sljedeći. Kao prvo nemoj slušati ove poput članova DuMe, CrossDeath, ocean77 itd. jer oni ne koriste ovaj mobitel i od početka samo u ovoj temi pljuju i gade. S druge strane ne trebaš slušati niti mene ili R36 ili ostale kolege koji imaju ovaj mobitel jer ono što recimo ja mislim o ovom mobitelu ne mora biti nužno ono što će biti tvoje mišljenje. 

Ono što ti ja mogu reći iz iskustva da se evo kod mene nakon točno 10 dana korištenja mobitela pojavilo zelenilo. Vidi se jako malo dok testiram s aplikacijom koju su dečki linkali prošlu stranicu. U normalnom radu nikakvo zelenilo se ne primjeti, mobitel radi sasvim normalno. 

Ono što ti trebaš odlučiti je da li će ti smetati ta činjenica da ti mobitel ima neku grešku, iako se ona ne vidi u normalnom radu. Kako je vec napisano, ako uzmes online imas 14 dana rok da vratis mobitel ako shvatiš da nije ono što si očekivao. Također imat češ 2 godine garancije da dobiješ novi uređaj kada dođu serije bez greške.

Tako da, odluka je samo na tebi. Ako imaš kakvih pitanja oko mobitela ili bilo čega iz prve ruke, slobodno pitaj, odgovoriti ćemo ti :)

14 godina
goranbm kaže...

Moj savjet ti je sljedeći. Kao prvo nemoj slušati ove poput članova DuMe, CrossDeath, ocean77 itd. jer oni ne koriste ovaj mobitel i od početka samo u ovoj temi pljuju i gade. S druge strane ne trebaš slušati niti mene ili R36 ili ostale kolege koji imaju ovaj mobitel jer ono što recimo ja mislim o ovom mobitelu ne mora biti nužno ono što će biti tvoje mišljenje. 

Ono što ti ja mogu reći iz iskustva da se evo kod mene nakon točno 10 dana korištenja mobitela pojavilo zelenilo. Vidi se jako malo dok testiram s aplikacijom koju su dečki linkali prošlu stranicu. U normalnom radu nikakvo zelenilo se ne primjeti, mobitel radi sasvim normalno. 

Ono što ti trebaš odlučiti je da li će ti smetati ta činjenica da ti mobitel ima neku grešku, iako se ona ne vidi u normalnom radu. Kako je vec napisano, ako uzmes online imas 14 dana rok da vratis mobitel ako shvatiš da nije ono što si očekivao. Također imat češ 2 godine garancije da dobiješ novi uređaj kada dođu serije bez greške.

Tako da, odluka je samo na tebi. Ako imaš kakvih pitanja oko mobitela ili bilo čega iz prve ruke, slobodno pitaj, odgovoriti ćemo ti :)

lol pogledaj malo bolje tko ti je linkao tu aplikaciju

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 23:28 (CrossDeath).
12 godina
goranbm kaže...
manipulator kaže...

Ma odluka je donesena  reko sam ženi da ga naruči.

Mobitel je brutalan i duplo brzi od moga s9 plus a ženi se svidja moj s9 plus  tj htjela si je naručit s9 plus  ali sam se sjetio zašto ja ne bih sebi mate 20 pro uzeo, lako ga zamjenim i nadoplatim za s10 kad izađe  a ovo za zelenilo  mozda cak i dobro mi dodje kao džoker ..  :) 

14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Također citam da bi sljedeća nadogradnja trebala ispravit probleme kod video snimanja.

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Mate 20 Pro

Čovječe ovdje ekipe koja se povampirila oko jednog običnog mobitela i zelenog ekrana.

Baš sutra idem do A1 vidjeti jel su dobili koju noviju seriju da zamjenim, ali ovdje po nekim reakcijama ispada da je ekran radioaktivan i da će svatko tko kupi dobit rak.

Ljudi dragi smirite se, to je običan mobitel i za godinu - dvi nitko ga se neće sjećati.

Meni se generalno jako sviđa, a i ako mi nešto ne bude po volji uvijek se nađe netko tko bi se mijenjao za note 9, s9 ili što god.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Svaka cast vama koji toliko zelite koristit robu s greskom.Huawei vas dobro okrece

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Svaka cast vama koji toliko zelite koristit robu s greskom.Huawei vas dobro okrece

staaani malo, ti koristiš s9+ i imaš, neću reć muda nego obraza, na ovoj temi non stop kenjat po ovom mobitelu i veličat svoj samsung

najbolji u okretanju je apple a za petama mu je samsung, sve ti je jasno kad svaka sponzoruša po gradu klapa umjetnim noktrima po zamzunzima

za razliku od s9+ koji je prosječan uređaj huawei je izacio odličan mobitel

DA IMA GREŠKU ali

kao prvo, kao što i čuješ zelenilo se vidi samo ako skroz smanjiš brightness, što je naravno kod tebe uvijek slučaj tako da.....bože dragi

znači u normalnom radu uopće ne smeta i ne vidi se, jedino bi mi smetalo u kinu

a kao drugo, spominješ kvalitetu izrade kod samsunga stalno 

prijateljici je novi s9+ pukao u borši  od vipa o stana, 4km, a to nije baš rijedak i izoliran slučaj da se dešava

rodica radi u samsunga u minhenu i kaže da je nenormalno koliko ih dolazi puknutih, bez pada i sl. i spominješ kvalitetu izrade

ili da ti spomenem lagggwizz koji nikako da naprave kako treba, to ti ne smeta, šta je po meni puno gore od zelenog ekrana na min brightnessu

u svakodnevnom radu bi ispalia, mada čovik se navikne na svašta iako vjerjatno tebi ne zapinje,

zapinje samo ne primjetiš

koristi ga usporedo sa dobrim mobitelom pa ćeš vidit koliko u stvari loše radi (uzmi pixela ili matu 20 pro ili htc 12+ ili novu nokiu 9 kad izađe) pa ćeš shvatit šta ti govorim

a dotad, pusti ljude na miru

PS
 koristiš li mob sa ili bez futrole

iPhone is a smartphone for dumb people
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 5:11 (karlanal).
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Svaka čast tebi, koji nas pokušavaš izvući iz ovog ludila, i usmjeriti nas na pravi put. Sva sreća pa se samsung prema svojim korisnicima odnosi totalno drugačije.....

I da, mogu biti siguran da mi se zbog ove greške barem neće mobitel zapaliti! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 8:12 (goranbm).
13 godina
Huawei Mate 20 Pro

Mob je odličan i ovo s ekranom će sigurno riješiti. Nažalost to očito neće biti brzo kako korisnici očekuju. Meni osobno jedino smeta visina mobitela i volio bih da je bar 1-2 cm kraći, ali to i nije neka mana, a možda nisu trebali stavljati zaobljeni ekran, jer ionako neke koristi od toga nema, a na bilo kakav pad je osjetljiviji bar duplo...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina
A najzanimljivije je da se DuMe i u Pocophone temi prepire kako Poco ne valja i drži prodike za koliko se može kupiti polovni S8+ hahah... Neki Samsungov čovik se ufiltrirao na bug online :)
9 godina
protjeran
karlanal kaže...

staaani malo, ti koristiš s9+ i imaš, neću reć muda nego obraza, na ovoj temi non stop kenjat po ovom mobitelu i veličat svoj samsung

najbolji u okretanju je apple a za petama mu je samsung, sve ti je jasno kad svaka sponzoruša po gradu klapa umjetnim noktrima po zamzunzima

za razliku od s9+ koji je prosječan uređaj huawei je izacio odličan mobitel

DA IMA GREŠKU ali

kao prvo, kao što i čuješ zelenilo se vidi samo ako skroz smanjiš brightness, što je naravno kod tebe uvijek slučaj tako da.....bože dragi

znači u normalnom radu uopće ne smeta i ne vidi se, jedino bi mi smetalo u kinu

a kao drugo, spominješ kvalitetu izrade kod samsunga stalno 

prijateljici je novi s9+ pukao u borši  od vipa o stana, 4km, a to nije baš rijedak i izoliran slučaj da se dešava

rodica radi u samsunga u minhenu i kaže da je nenormalno koliko ih dolazi puknutih, bez pada i sl. i spominješ kvalitetu izrade

ili da ti spomenem lagggwizz koji nikako da naprave kako treba, to ti ne smeta, šta je po meni puno gore od zelenog ekrana na min brightnessu

u svakodnevnom radu bi ispalia, mada čovik se navikne na svašta iako vjerjatno tebi ne zapinje,

zapinje samo ne primjetiš

koristi ga usporedo sa dobrim mobitelom pa ćeš vidit koliko u stvari loše radi (uzmi pixela ili matu 20 pro ili htc 12+ ili novu nokiu 9 kad izađe) pa ćeš shvatit šta ti govorim

a dotad, pusti ljude na miru

PS
 koristiš li mob sa ili bez futrole

1. s9+ apsolutno nije prosjecan uredaj, a to i sam znas, tako da mi nije jasno zasto pises takve gluposti

2. imas neke konkretne dokaze za ovo ili je to sve samo rekla-kazala?

3. vidi se koliko si upucen u samsung, touchwiz se vec odavno ne koristi. pticice na grani vec znaju da je emui jos daleko iza samsung experience-a, a gdje ce tek biti kad dode one ui.

pozz

14 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...

1. s9+ apsolutno nije prosjecan uredaj, a to i sam znas, tako da mi nije jasno zasto pises takve gluposti

3. vidi se koliko si upucen u samsung, touchwiz se vec odavno ne koristi. pticice na grani vec znaju da je emui jos daleko iza samsung experience-a, a gdje ce tek biti kad dode one ui.

pozz

1. S9+ je isti k... kao S8+ samo ima promjenjivi otvor blende. Od S7 do S9 je 95% više manje sve isto. Imao sam S6,S7,S8 i da sam kupio na početku godine S9 iskreno bi se zabrinuo za sebe.

3. TW ili Grace UI - nije govno nego se pas posro. 

Eeeee kad dode S10. Svi se nadaju nekoj revoluciji. Najveća revolucija će biti kamera u lijevom kutu, i dodatak 3 kamere. SoC će biti na tehnologiji od 8nm jer čitam da nisu spremni još uvijek za 7nm., i da su samo 10nm prilagodili na 8nm. I da nadamo se da će biti fluidan kao M20Pro. A cijena. Oko 1000-1200 eura ziher.

I sad kad usporediš cijene s M20P kojeg se kod operatera moglo piknut za 4000-5000kn a u pitanju je tehnologija za 2019. god...vidjet ćemo koliko će imat smisla dat za S10 2000, 3000kn više.

9 godina
protjeran
R36 kaže...
ivanlotz kaže...

pozz

1. S9+ je isti k... kao S8+ samo ima promjenjivi otvor blende. Od S7 do S9 je 95% više manje sve isto. Imao sam S6,S7,S8 i da sam kupio na početku godine S9 iskreno bi se zabrinuo za sebe.

Eeeee kad dode S10. Svi se nadaju nekoj revoluciji. Najveća revolucija će biti kamera u lijevom kutu, i dodatak 3 kamere. SoC će biti na tehnologiji od 8nm jer čitam da nisu spremni još uvijek za 7nm., i da su samo 10nm prilagodili na 8nm. I da nadamo se da će biti fluidan kao M20Pro. A cijena. Oko 1000-1200 eura ziher.

I sad kad usporediš cijene s M20P kojeg se kod operatera moglo piknut za 4000-5000kn a u pitanju je tehnologija za 2019. god...vidjet ćemo koliko će imat smisla dat za S10 2000, 3000kn više.

da, neka je blazeni huawei veliki inovator, a stancaju ih na istu dosadnu foru od mate7 pa sve do sada. Jedina novost dodatna kamera

ja bih se zabrinuo kada bih kupio mob kojemu ce ekran pozeleniti nakon 3 dana koristenja lol

14 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
R36 kaže...
ivanlotz kaže...

pozz

da, neka je blazeni huawei veliki inovator, a stancaju ih na istu dosadnu foru od mate7 pa sve do sada. Jedina novost dodatna kamera

ja bih se zabrinuo kada bih kupio mob kojemu ce ekran pozeleniti nakon 3 dana koristenja lol

Slažem se da svi mi moramo biti zabrinuti...prodaju nam jaja pod bubrege. Od kud da krenem - Apple, Sasmung, Google Pixel, Huawei....

15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

E baš ste mi uljepšali početak radnog tjedna. Ja baš u sub kupio preko njuške Matu (iz A1) kao ono čitam hulkovi svugdje  

Sad ne znam dal da plačem ili se smijem  Najbolje da prestanem pratit forum...heh

Piknuo i watch GT za sad ok...no moglo bi i bolje.

0 0 hvala 0
14 godina
bobo23 kaže...

E baš ste mi uljepšali početak radnog tjedna. Ja baš u sub kupio preko njuške Matu (iz A1) kao ono čitam hulkovi svugdje  

Sad ne znam dal da plačem ili se smijem  Najbolje da prestanem pratit forum...heh

Iznenadenjeee hahha

A nista, kad ti se pojavi hulk, pravac na servis s njim, pa ces dalje vidjeti sto ce biti

14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

Moja preporuka - ako ne tražiš Hulka, nečeš ga ni nači. Opusti se i uživaj u mobu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 10:03 (R36).
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Hehehe koja pljucanja po samsungu ovdi a vidite i sami da je mate20 pljunuti samsung sa zubom.

Povlacenjem note-a 7 samsung je dosta izgubio financijski,ali je pokazao donekle neku brigu prema kupcu.Znam da nije ista kategorija greske na note7 i mate20,ali neka Huawei barem javno prizna gresku i ponudi kupcima sa neispravnim uredjajima,brzu zamjenu za novim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Huawei Mate 20 Pro

u koju god da temu zavirim , ista ekipa pljuje mobitel koji ne koristi i hvali mobitel koji koristi ?!

Zašto to radte, nije mi jasno...

svaka čast pojedincima koji koriste mob i daju svoje realne ocjene.

A ovo pljuvanje je dno dna, dođe mi da više uopće ne gledam teme o mobitelima.

koji god mobitel da sam htio kupiti , dođem na forum pročitat nešto korisno i naletim samo na pljuvanje..

treba uzet mob koji ti se sviđa i više uopće ne ulazit u teme vezano za mobitele.

od kud vam tolika volja uvjeravat ljude što kupovati za svoje novce i potrebe??

btw koristim S8, nadam se ne još dugo.. lagwizz ubija

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2018 11:06 (Dario7).

3 0 hvala 0
14 godina
Dario7 kaže...

btw koristim S8, nadam se ne još dugo.. lagwizz ubija

Neces jos dugo, bude one ui to popravio ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice