Huawei Mate 10
- poruka: 1.161
- |
- čitano: 405.170
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ako je ovo istina, necemo dobiti update jos barem mjesec dana...
Ono nikada nisu ni prodavali Huawei telefone
Je američki...snapdragoni u Galaxyima,OnePlus u ponudi. Mislim da to nije mjerodavno.
U pravu si, mjerodavno je no ovdje nema Mate 10 da bi mogli pratiti. Nekada sam pratio za G2 i kasnije S6, bilo je mjerodavno, no tu nema Mate 10 u ponudi pa je nemoguće saznati.
Dotad stable Gcam mod za Matu. Radi na osmici ko med i mlijeko.
Na devetki baš i ne za sada :).
https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/gcam-6-1-021-mate-10-night-sight-t3877075
Dotad stable Gcam mod za Matu. Radi na osmici ko med i mlijeko.
Na devetki baš i ne za sada :).
https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/gcam-6-1-021-mate-10-night-sight-t3877075
Ne treba root za instaliranje?
U usporedbi ima svijetlije slike u normalnim uvjetima no night mode Huaweia je bolji bar što se tiče kvalitete fotografija na telefonu.
Boje su uvjerljivije na Huawei kameri dok Gcam baca malo na plavkastu stranu.
Ljudi su često imali mobitele sa groznim kamerama pa se i taj mali pomak sa gcamom činio kao čudo isusovo fotografije i dolazilo je do overhypea čini mi se.
bas ima neke isprane boje na slikama, a da ne pricam o slikama po slabijem osvjetljenju...
Na FF dostupna instalacija 😃
Jel nužno downloadati sva 3 filea sa FF pa onda namjestiti ručne proxy postavke ili samo da označim L09 file pošto je to moj model?
Čudno, sve sam napravio po uputama na FF i dalje mi ne dolazi update.
Kliknuo na in-app proxy, podesio proxy na localhost i 8080 i nema.
da meni piše not approved
Treba li fileove downlodati sa FF ili ne?
FF ne radi. Nema update-a, ni preko proxy ni preko dns-a
nisam bas nesto ocaran, bio sam prehajpan pa mislim da je u tome problem.
po brzini ne vidim neki napredak, UI mi i dalje ruzan...
multitasking nesto trza kod brzog prebacivanja kad pritisnem 2x recent.
Nista od huawei mate 10 lite ?
Koja si mreža, odakle je mob? OTA si dobio? FF ne radi a kazuje da je aprroved
update bio OTA, tezak 3.8gb
A sta ste se uhvatili te nadogradnje, ne bi da ce vam mobitel bit svemirski avion posli toga. Pola i ne znaju sta ce dobit. Ovaj dobio night mode, koji je negdje u 7mj dosao. Bit ce update kad bude, manje vise ce sve isto ostati, neke male promjene i to je to.
Sad još vidim da su i ikone u status baru posložene u stilu ko da imamo notch te se guraju sa obavijestima.
Neka samo HT što kasnije pusti 9tku što se mene tiče.
Sad još vidim da su i ikone u status baru posložene u stilu ko da imamo notch te se guraju sa obavijestima.
Neka samo HT što kasnije pusti 9tku što se mene tiče.
Pustit će kroz 2 dana, na svakom je izbor tko će instalirati, ja hoću, a i ti ćeš :)