Telefonska ponuda T-com mobile tarifa

poruka: 2
|
čitano: 822
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Telefonska ponuda T-com mobile tarifa

Danas, zadnjeg dana u mjesecu me nazove neki njihov agent i veli da mi samo danas nude super ponudu  da pređem kod njih sa Telemacha sa kojim imam ugovor do svibnja.

Uglavnom, na Telemachu imam mjesečno 60GB prometa neograničeni pozivi i poruke za 20,80 eura a ovaj mi nudi 70GB prometa  i neograničeni pozivi i poruke za 14 eura BEZ ugovorne obveze plus ne moram im plaćat ništa do svibnja dok ne istekne ugovorna obveza  sa Telemachom. Ja ga pitam u čemu je caka? Kaže u ničem, to je njihova ekskluzivna ponuda. Ja ih pitam dal će mi se ta cijena mjenjat nakon nekog vremena, on se kune da neće, veli štagod se desi meni ostaje cijena 14 eura ako se dogovorimo.

Odem na web i vidim da im je cijena za 60GB 30 eura(27 u Magenti) i sad mi nije jasno kako oni meni nude 70GB  za upola cijene te njihove redovne ponude? 

Jel se ikome nudilo nešto slično? Mislim ponuda je super ali nemoguće da ne postoji neka caka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Re: Telefonska ponuda T-com mobile tarifa

I meni su nudili nešto slično za nekih 6-7 eura, ali sam odbio zato što mi treba neograničen internet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice