Ne moraš se bojati, već je sve spremno. Samo se traži neko tamno drvo. ;)
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.095
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne moraš se bojati, već je sve spremno. Samo se traži neko tamno drvo. ;)
Odes na "file/import" i stavis neku texturu koju prethodno skines sa "CG-textures" stranice. Samo kod importa slike oznaci "as texture". I kod rendanja u Kerky, zavrsni rend stavi na "high AA 0.3" da ti nisu rubovi tolko ostri i onda takve rendove mozes staviti kao reklamu na web-u. Na YT korisnik "hogrefal" ima 4 videa o Kerky, pa pogledaj.
Hvala ti. Budem se s tim pozabavio. Doduše,za oštre rubove je kriv Bug uploader-na slikama ih inače nema.
"pranja" evo pa skini neke plugine, dobro ce ti doci, a pogotovo onaj za zaobljavanje rubova.
http://www.mediafire.com/?wznic58eaxrh7cn
I jedna...
Evo jedan mali savjet u vezi uploada, možda i znate već... ugl... nemojte forumu pustit da vam resize-a slike jer će totalno uništit kvalitetu. Radije ih sami smanjite na nešto tipa 900 pixela za dulju stranicu, ne znam koliko je točan limit ali tu negdje je.
Meni je reza 1360x630. Vjerojatno zbog tog.
A kod rendanja, na koji mod stavis? Evo vidi, pa probaj na ovim postavkama, samo stavi AA na 0.5.
Jedine postavke koje sam dirao je Thread. Misliš da će mi ovo pomoći kod uploadera?
Ne samo kod uploada, nego ce ti preporoditi svaki rend. Znaci kad nesto isprobavas, pod "settings" stavis na "quick" da vidis texture i sl., a onda kad hoces finalni rend, stavis na "PhotoMap high AA 0.3". Naravno, "thread" kolko god imas i rezoluciju koju hoces. To su ti osnovne postavke, a na Kerky forumu imas pdf "quick start" ili tak nest za skinuti, gde ti je sve napisano i ilustrirano.
Evo, skini http://www.kerkythea.net/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=fileinfo&id=89
Thx,budem onda probao.
Molil bi nekoga ko ima iPhone, da poslika i okaci u temu onaj konektor gde se puni. Hvala unaprijed.
Molil bi nekoga ko ima iPhone, da poslika i okaci u temu onaj konektor gde se puni. Hvala unaprijed.
Koji iPhone? 5 ima drugaciji.
Al nije tesko na netu naci.
U google samo ukucaj iphone connector i stavi trazenje i po slikama.
Ma 4, ili 4s isti su, ali ne mogu naci detaljnu sliku. Posto sam na modelu izmodeliral cak i "grill" od slusalice i zvucnika, hocu i konektor. Hvala na slici, budem po tome nest napravil.
ako se u ovoj temi moze znat u kojem programu to sve radite,modelirate gledam evo skoro svaki rad stvarno odlicno crhunac mene odusevilo. Pa ako mi mozete rec u kojem programu radite i koliko ste ucili raditi hvala unaprijed.
Nakon duzeg vremena i ja sam se ufatio nekog modelovanja za fax XD
Jesi ovo iz glave izvukao ili si imao referencu.
Sketchup, "buterino" i Kerkythea render. Par mjeseci samoukog igranja i to je to.
sick bro <3
ako se u ovoj temi moze znat u kojem programu to sve radite,modelirate gledam evo skoro svaki rad stvarno odlicno crhunac mene odusevilo. Pa ako mi mozete rec u kojem programu radite i koliko ste ucili raditi hvala unaprijed.
Ja koristim Blender, najviše zbog toga što je besplatan. Dosta se mjenjao i neki stariji tutoriali su praktički neupotrebljivi, ali službene dokumentacije ima uvrh glave pa se lako snađeš. Kad pohvataš kako to sve funkcionira, postaje puno lakše. Ja radim mjesec dana u njemu, i naučio sam većinu rada s meshevima (nisam još svladao baš sve), ali teksturiranje, osvjetljenje, UV mape i ostalo još nisam ni taknuo.
BTW, odustah od onog modela, previše grešaka sam imao na njemu. Bacio sam se na modeliranje ruke za jedan FPS projekt na kojem radim.
Medikus ne izgleda lose,pokazi nam wireframe.