Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.050.675
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli
Minoza kaže...
VALVE kaže...

Evo instalirao sam Blender i nikako nemogu pronaći gdje se gleda iz nekog drugog kuta?

Na numpadu prebacujes sa brojevima poglede dok ti numpad 0 prebacuje camera/perspective.

Ma to sam znao, ali ima li nešto kao u SketchUpu?

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
16 godina
neaktivan

Mislim da je po defaultu pritisak srednje tipke miša move view; ukoliko držiš Shift pri pritisku srednje tipke miša, dobit ćeš rotate view (možda je i obrnuto, ali je u svakom slučaju Shift modifikator). Ako želiš zamijeniti move i rotate idi u User Preferences -> Input -> 3D Viev -> 3D View (Global) i zamijeni Move view i Rotate view. Uz to, relevantna je i opcija Orbit Style; preferiram Turntable stil.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 16:24 (hrx).
13 godina
neaktivan
hrx kaže...

Mislim da je po defaultu pritisak srednje tipke miša move view; ukoliko držiš Shift pri pritisku srednje tipke miša, dobit ćeš rotate view (možda je i obrnuto, ali je u svakom slučaju Shift modifikator). Ako želiš zamijeniti move i rotate idi u User Preferences -> Input -> 3D Viev -> 3D View (Global) i zamijeni Move view i Rotate view. Uz to, relevantna je i opcija Orbit Style; preferiram Turntable stil.

Rotate view sa shift je koliko znam u Zbrush a u blenderu kad držiš shift dakako moraš biti u edit modu(tab) miče se lijevo,desno,gore,dolje bez kruženja oko mesha ili plain.R je za rotate u blenderu a u Zbrush imaš onu nekakvu sferu ispod lika.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 17:52 (Ikarus01).
15 godina
Ikarus01 kaže...

Rotate view sa shift je koliko znam u Zbrush a u blenderu kad držiš shift dakako moraš biti u edit modu(tab) miče se lijevo,desno,gore,dolje bez kruženja oko mesha ili plain.R je za rotate u blenderu a u Zbrush imaš onu nekakvu sferu ispod lika.

Ne moras biti u edit modu kada kada koristis shift + mmb.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Ikarus01 kaže...

Ne moras biti u edit modu kada kada koristis shift + mmb.

Imaš pravo možeš i u svim modovima čak i u sculpt.Zaribao sam se.Hvala na ispravku.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 18:04 (Ikarus01).
13 godina
VALVE kaže...

Evo instalirao sam Blender i nikako nemogu pronaći gdje se gleda iz nekog drugog kuta?

Prebaci si na Maya hotkeys lakse ce biti.

13 godina
neaktivan
ivanzu kaže...
VALVE kaže...

Prebaci si na Maya hotkeys lakse ce biti.

Jel to tamo na welcome screen gdje piše interaction.Ja sam odabrao Maya interface i nikakve razlike.

13 godina
Vaši 3D modeli

Pod user preferences imas te postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Wip

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:28 (nido).
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nido kaže...

Wip

Netko je dobrano iscjedio svoje tampone po zgradama. :P

Jk, lipo je.

14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

http://lumion3d.com/

jel isprobao tko ovaj program? meni se čini zanimljiv zbog real time renderinga a ima i free verzija :)

moram priznat da dobro izgleda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Eto i ja se počinjem zanimati za 3D modeliranje, pa da pokažem jedan svoj rad. Tek nedavno sam počeo, a ovu gumu sam po jednom tutorialu radio. :)

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

evo jedan mostic, korisitio sam samo jednu 512 x 512 teksturu

570 poligona

nije nesto posebno ali mislim da mogu texture poravit malo, pogotovo na ovoj uzadi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

sry za dupli post ali dali netko zna neki dobar tutorial za jednostavno drvece, ono sa poluprozirnim teksturama kao granama

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

sry za dupli post ali dali netko zna neki dobar tutorial za jednostavno drvece, ono sa poluprozirnim teksturama kao granama

Jel ti ovo kaj pomaže http://vimeo.com/2456205.

Možeš i ovako raditi drvećehttp://scotchtapeworm3d.wordpress.com/2010/10/06/tutorial-realistic-medium-poly-tree/ ,a za poluprozirne teksture samo odabereš intenzitet transparency.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 0:07 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

e puno ti hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Napredak....prva je mr sun & sky a druga sa skylight i target direct light...e sad nikako da se odlučim koju opciju da uzmem

Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Druga, izgleda prirodnije, bolji kontrast, i generalno ljepse izgleda.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo nešto novo,nadam se da valja {#}

http://kristijan3d.webs.com/
Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

c4d + vray

rađeno po jednom tutorialu za blender...felga još nije dovršena

veća reza:
http://i.imgur.com/G3yVy.jpg

samo krupno, ništa sitniš
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
Moj PC  
21 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Champollion kaže...

auuuuuuuuu svaka čast...de mi reci ovaj cvijet naprijed, jel to baš 3d model, ili fotka ubačena..cijela scena izgleda ajme..može još koji info za nas smrtnike...jel to vray odšljako finalni?

samo krupno, ništa sitniš
13 godina
protjeran
Champollion kaže...

Lijepo izgleda samo su mi sjene malo pretvrde. Meksi rubovi bi izgledali malo prirodnije.

16 godina
neaktivan
oly570 kaže...
Champollion kaže...

auuuuuuuuu svaka čast...de mi reci ovaj cvijet naprijed, jel to baš 3d model, ili fotka ubačena..cijela scena izgleda ajme..može još koji info za nas smrtnike...jel to vray odšljako finalni?

Cvijet nije 3d model, kao što si i pretpostavio, izrezan sa fotografije. :)

Cinema, Vray, Photoshop, kombinacija koju koristim u većini slučajeva.

Usput još jedan svježi render

http://dl.dropbox.com/u/31759749/outdoor%20furniture%202.jpg

Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Nissan skyline wip

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina

Sjećam se kada je Denis radio Skylinea...{#}

Čovjek koda je u zemlju propao u zadnje vrijeme. Bio je gušt njegove radove pratiti...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Čovjek koda je u zemlju propao u zadnje vrijeme. Bio je gušt njegove radove pratiti...

Nemoj da nas sad owna sa modelima XD.

15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
DamageHigh kaže...

Nemoj da nas sad owna sa modelima XD.

Ma to on tako po tiho radi pa nas iz mraka iznenadi.

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

U tijeku izrada traktora....točkovi zasad gotovi

EDIT:mali pomak

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 18:57 (nido).
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
Nissan Skyline GT-R
Moj PC  
16 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice