Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.055.286
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli

Sorry na double postu, nešto se desilo pa dvaput postao xD

Life is Hard :) Lonesome Killer
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 2:03 (CoLdPlay).
16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
nido kaže...

Normandy sr1 iz mass effecta(moja verzija){#}....probao sam praviti teksture, ali sam skoro poludio{#}...mrzim teksturiranje!

Super izgleda, koliko ti je trebalo da samo izmodeliraš?

I ja ću nešto ovako trebati praviti za svoju igru :D

Oko 2 sata kad sve zbrojiš!Sretno s igrom{#}

Odlučio sam probati drugu metodu modliranja...

EDIT:evo jedan probni render

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 16:52 (nido).
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

onaj video kaj sam posto, ima behind the scenes sad

zanima me ovaj menu na 3:20, jel tako što moguće u cinemi napraviti da može svaki dio imat svoj kontroler?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

zanima me ovaj menu na 3:20, jel tako što moguće u cinemi napraviti da može svaki dio imat svoj kontroler?

Naravno da može . Ali ako želiš napraviti nešto slično moraš krenuti od prvih koraka i potrošiti dosta vremena za naučiti . Inače u cinemi imaš gotove modele nekih životinja pa možeš isprobati na njima animaciju jer već imaju "kostur" u sebi. I jedan filmić rađen baš u cinemi .. evo link.

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo, prvi puta isprobao cinema 4D...nekih 30 minuta rada. Jednostavno :D ali nadam se da ću proširiti to još. Nisam usavršio key shortcute pa se još služim samo mišem.

Minecraft World:

EDIT: Slucajno ugasih komp i obrise se :D pravim novi

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 12:36 (nul-3).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo nešto novo,nadam se da valja {#}

http://kristijan3d.webs.com/
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Da, može. Trebaš znati XPresso i naravno sve što dolazi prije (modeling, rigging, bla, bla...). Hrvoje Srdelić ima tutorijale na tom polju.

(XPresso bi ustvari, ako učiš sistematski, trebao biti zadnja faza "školovanja". Ako neznaš bar osnove u svim segmentima onda XPresso i nema baš puno smisla.)

Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo par rendera drugog najskupljeg auta svih vremena (20,2 milijuna funti) {#}

Ferrari 250 GTO(1962) Ferrari 250 GTO(1962)
I want to know God's thoughts, the rest are just details... Albert Einstein
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Lighting, refleksije i materijali su mi odlični, izuzev perspektive na zadnjem, čini mi se malo off. Ako ti se da, riješi aliasing, jako je izražen, to mi je zapravo jedina zamjerka na inače odlične rendere.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:48 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, malo sam fulao perspektivu na zadnjem renderu.

Što se tiče aliasinga to je "poklon" BUG-ov uploada slika kad ih je resizao(rendano je u full hd-u).

Hvala na konstruktivnoj kritici! {#}

EDIT: ispravljen zadnji render

link na veću rezoluciju

I want to know God's thoughts, the rest are just details... Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 11:16 (Creep).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Da, to se i meni znalo dešavati prije, zato sad uvijek radim resize prije neg uploadam, to pomogne obično. E da, zaboravio sam i sam model pohvaliti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 14:00 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

super je model i sve, ali ova crvena boja, mislim da bi trebala biti malo žarkije crvena

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vaši 3D modeli

Poceo sam radit u Cinema 4D prije par dana i jako mi se svidja pa sam se udubio u malo dublji posao (bar za mene). 

Evo i slikice neke Slika 1, Slika 2

[www.tpbg.co.cc]> Games Download [www.vertex-hosting.com]> Website&Game Hosting
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Poceo sam radit u Cinema 4D prije par dana i jako mi se svidja pa sam se udubio u malo dublji posao (bar za mene). 

Odlično je, jesi ručno animirao to? Ako jesi, to mi djeluje kao dosta kompliciran poso. Ili si audio izvor koristio kao kontroler deformacije?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 17:12 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...
Encyanix kaže...

Odlično je, jesi ručno animirao to? Ako jesi, to mi djeluje kao dosta kompliciran poso. Ili si audio izvor koristio kao kontroler deformacije?

Napravio sam na bazi Sound Effectora.

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website&Game Hosting
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

eh ovako, imam jedan traktor od otprilike 150k poligona, mogu li ga u 3ds maxu pojendostavit na manje od 10k

Puno Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vaši 3D modeli
Mozes, ali dali rocno toliko, ovisi kakav je. Imas automatski optimizator modifier, od maxa 2010 i pro optimize, ali cesto treba rucnog rada. Mozes probati i Retopo alate ili polygon cruncher, decimator, symplygon...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

esu to sve pluginovi, znaci ima zapravo oko 130k, a telio bi da bude ispod 15k, pokuso sam s brisanjem nepotrebnih djelova, ali samo sam ga osakatio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Haahahh dobra dobra xD

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vaši 3D modeli

Nisu sve pluginovi, optimize i prooptimize su ugrađeni u maxa, ali nemožeš samo brisati,

jesi li ti modelirao taj kamion ili što? jer da jesi, znao bi što ti je činiti za optimizaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Luka Ivanković kaže...

esu to sve pluginovi, znaci ima zapravo oko 130k, a telio bi da bude ispod 15k, pokuso sam s brisanjem nepotrebnih djelova, ali samo sam ga osakatio

Jednostavnije bih ti bilo napravit isti taj traktor sa manje poligona nego ih ici rucno brisati.

14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

evo svima hvala, uspio sam potpunim odbacivanjem straznje polovice i motora (onakav traktor bez kabine) Hvala jos jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Model bunara za jednog kolegu koji se bavi mapiranjem za jednu igru. Nije jos zavrsen , moram dodati lanac i teksture popraviti, neke se ne uklapaju. 

10 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Imam dosta problema sa teksturama, dal ima neko negdje neki tutorial okotoga da mi malo pomogne.

Radim u 3ds maxu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bornasepic kaže...

Imam dosta problema sa teksturama, dal ima neko negdje neki tutorial okotoga da mi malo pomogne.

Radim u 3ds maxu.

Daj molim te budi malo precizniji. "imam problema s teksturama" je dosta opcenit pojam.

Mi sad ne znamo jel te muci teksturiraje modela po UVW mapi, ili ne znas kako napraviti teksturu iz fotografije, ili ne znas kako naslikati teksturu...

14 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

što se događa sa 3dhr.net stranicom,kaspersky mi javlja trojanca kad sam pristupio danas jednoj temi na forumu? :(

btw naisao sam na ovaj odlican video u kojem artist kombinira mayu i photoshop da bi dobio finalan concept weapona pa pogledajte

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Jel netko probao u photoshopu onaj 3D vrag koristit za teksturiranje.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...
bornasepic kaže...

Radim u 3ds maxu.

Daj molim te budi malo precizniji. "imam problema s teksturama" je dosta opcenit pojam.

Mi sad ne znamo jel te muci teksturiraje modela po UVW mapi, ili ne znas kako napraviti teksturu iz fotografije, ili ne znas kako naslikati teksturu...

Sry za epreciznost, mislio sam na sve od navedenog;)

znam primjeniti teksturu na nekim određenim predmetima ali ne 

"urediti je", tj podesiti teksturu da paše baš na određeni dio nekog predmeta.

Idem sada spavat tako da ću sutra pojasniti više ako treba.

Laku noć.

14 godina
odjavljen
Tyberius_Prime kaže...

Jel netko probao u photoshopu onaj 3D vrag koristit za teksturiranje.

nikakav je za texturiranje pojede previse rama i sama aplikacija stopa kao luda,ipak za to imas specijalizirane aplikacije kao sto je bodypaint3d od maxona ili mari od foundrya

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 0:26 (Nitro233).
13 godina
neaktivan
Creep kaže...

Da, malo sam fulao perspektivu na zadnjem renderu.

Što se tiče aliasinga to je "poklon" BUG-ov uploada slika kad ih je resizao(rendano je u full hd-u).

Hvala na konstruktivnoj kritici! {#}

EDIT: ispravljen zadnji render

link na veću rezoluciju

Nevjerovatno kako slike predobro izgledaju u full HD rezoluciji. Skloni još onaj natpis Creep ili ga stavi na neko drugo mjesto, i imati ćemo predobar wallpaper. Najbolja slika : http://goo.gl/G2SbS

Dafuq I just read?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice