evo modela helikoptera , to mi je prvi put da sam radio po blueprintu , nisam u potpunosti zadovoljan , još ču napravit heliodrom i dodat teksture.
Pretpostavljam da je to za contest ;)
evo modela helikoptera , to mi je prvi put da sam radio po blueprintu , nisam u potpunosti zadovoljan , još ču napravit heliodrom i dodat teksture.
e sad si me sjetio za contest , uopče mi nije palo na pamet radit helikoptera za contest , ali kad sam ga već napravio onda ću sudjelovat
CoD 4 3D
u like ? :D
Nema slike :(
eto jedan avion,nije sjajan,al eto...ja zadovoljan
Pa stavi refleksije i evo ti sjaj ,inače odličan model
Evo,malo sam vježbao render i compositing u Photoshopu,na malo starijem radu,pa nadam se da vam se sviđa
kakav si composting radio na toj slici?
Evo,malo sam vježbao render i compositing u Photoshopu,na malo starijem radu,pa nadam se da vam se sviđa
kakav si composting radio na toj slici?
Valjda zasebno rendani kanali? *just guessing*
E ljudi,u cemu radite to
Ja bi pocea radit to pomalo...moze li neko preporucit koji dobar tutorial?
Flaša nije dobra...
Nikako...
Rubovi su pree oštri, moraju biti lagano zaobljeni, isto tako refleksija se ''izbečila'' od ruba do naljepnice...
Voda previše kruto izgleda, bar malo zaobi, par balončića, malo se poigraj sa svijetlom i materialom....
I popravi refleksije na čašama, izgleda kao da su metalne :)
Moraš ispravljati greške, uvijek... Sigurno si i sam primjetio nedostatke...
Koji od ta 3 programa navedena u tutovima,je najbolji,najlaksi za pocet?
Koji od ta 3 programa navedena u tutovima,je najbolji,najlaksi za pocet?
ovako su meni rekli:
"
3ds max, maya i cinema 4d su programi sa najvećim mogućnostima, na tebi je da odlučiš sa kojim ćeš početi s tim da je cinema najlakša za naučiti dok su maya i max najzastupljeniji i generalno gledano malo bolji al to je sad neka druga priča.
Što se tiče tutorijala ako se odlučiš za cinemu onda je C4D Cafe odlično mjesto za započeti, ako pak to bude maya ili max onda možeš pogledati post od Zekida koji sadrži dosta stranica sa tutorijalima.
GL"
Opet isto pitanje, po slobodnoj procijeni jedno 100ti puta. Tako svejednošta ces uzeti. Bilo to max, cinema, lightwave ili maya. Nema apsolutno nikakve veze. Programi su podjednakih mogućnosti te ako si dobar u bilo kojem od ovih postici ces zaista vrhunske rezultate.
Flaša nije dobra...
Nikako...
Rubovi su pree oštri, moraju biti lagano zaobljeni, isto tako refleksija se ''izbečila'' od ruba do naljepnice...
Voda previše kruto izgleda, bar malo zaobi, par balončića, malo se poigraj sa svijetlom i materialom....
I popravi refleksije na čašama, izgleda kao da su metalne :)
Moraš ispravljati greške, uvijek... Sigurno si i sam primjetio nedostatke...
Thx,Daniman,čuj vidim i sad da je malo flaša oštra(mogao bi se porezati na nju),ma budem to sve popravio sa slijedećom flašom,ova je stara,pa mi se neda više vraćat na nju,pa ću sve ispravit sa slijedećom,čaše su malo dobile izgled metala zbog PS-a.
Denis,čuj pa dodao sam ove natpise,malo sredio boje,malo sharpena i tako to,thx na komentarima
Thx,Daniman,čuj vidim i sad da je malo flaša oštra(mogao bi se porezati na nju),ma budem to sve popravio sa slijedećom flašom,ova je stara,pa mi se neda više vraćat na nju,pa ću sve ispravit sa slijedećom,čaše su malo dobile izgled metala zbog PS-a.
Denis,čuj pa dodao sam ove natpise,malo sredio boje,malo sharpena i tako to,thx na komentarima
U tom slučaju si se krivo izrazio pa da znaš za ubuduće; compositing je kada koristiš više izvora (slika) kako bi npr. u PS-u ili AE-u dobio finalnu sliku/video. Obično kada zasebno renderiraš kanale, bilo to diffuse, refleksije ili što već pa dorađuješ i kombiniraš po želji.
Ovo tvoje je post processing.
Nakon dugo vremena pauze s modeliranjem, danas sam uhvatio malo slobodnog vremena pa sam radio na svemirskoj jurilici. Još malo trebam poraditi na zadnjem djelu no to kada mi nešt dobro padne na pamet.
Svaki prijedlog, ideja ili komentar su dobrodošli.
Koja je velicina broda? Nikako si ne mogu predociti skalu.
Iskreno jako dobro pitanje Kada sam krenio modelirati nisam o tome baš vodio previše brige, samo sam htio napraviti model na foru wipeout-a u sklopu s još par drugih slika koje sam našao na netu.
Evo još jedan WIP-ić od mene
Po dobrom starom pravilu, radim 5-6 stvari od jednom
P.S. moram mu ruke kompletno (šake) promjeniti, jer iako mi ovak fora izgledaju, nisu funkcionalne (a morat će držati neke stvari i koristiti ruke). Onda, moram još noge napraviti i dodati još ponešto detalja.
P.P.S. Evo orginalna slika, jer je ovo Bug-ovo reduciranje rezolucije slike poprilično loše; napravilo je nekakve nazubljene rubove po slici.
http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/droid_WIP07.jpg
awww cute super rad
Iskreno jako dobro pitanje Kada sam krenio modelirati nisam o tome baš vodio previše brige, samo sam htio napraviti model na foru wipeout-a u sklopu s još par drugih slika koje sam našao na netu.
Ah, ako je na wipeout foru onda OK, baš sam htio zanovjetati da svemirskoj letalici ne trebaju finovi za atmosferski let
Evo još jedan WIP-ić od mene
Po dobrom starom pravilu, radim 5-6 stvari od jednom
P.S. moram mu ruke kompletno (šake) promjeniti, jer iako mi ovak fora izgledaju, nisu funkcionalne (a morat će držati neke stvari i koristiti ruke). Onda, moram još noge napraviti i dodati još ponešto detalja.
P.P.S. Evo orginalna slika, jer je ovo Bug-ovo reduciranje rezolucije slike poprilično loše; napravilo je nekakve nazubljene rubove po slici.
http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/droid_WIP07.jpg
Wuhu! Android!
Baš neki dan razmišljao kako bi bilo fora napraviti neku animaciju sa tim robotićem.
sve pet no samo ovo pero popravi izgleda k'o bor!