Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.061.665
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Jel bolje?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli

Moj savjet ako te zanima bi bio da koliko ja vidim po refleksiji na frižu da zatvoriš tu rupu nasuprot i stavi npr. blinn na friž. Kao što je rekao netko prije trebao bi cigle povećati. Stavi manji repeat na teksturu npr.

17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

evo drugi rad. prvi projekt-gljivu nisam spremio. sad spremam tak da kad budem radio kasnije da se prisjetim starih gluposti :) ajde, ss gljive imam.

uteg je bilo dosta lako napravit. prva slika je napravljena tako što sam se igrao sa svjetlom i nebom. nešto bezveze. druga je najobičnija. uv ću kasnije probat. denis mi je jučer pokazao, hvala.

btw, jel ima neko texture pack s puno textura da uploada?

Dočekali...10.11. The MW2
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 18:57 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vaši 3D modeli

Evo par e-knjiga o 3ds maxu koje sam pronašao na google booksu

Rendering with Mental ray & 3Ds Max

Realistic architectural visualization with 3ds Max and mental ray

3ds Max lighting

EDIT: Ovdje se nalazi veći dio knjiga. Ostatak je onemogućen autorskim pravima.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:05 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

E dajte mi recite koje je najljepse osvjetljenje ovdje, trenutno moj WIP na kojem ima jos dosta poraditi moram okolinu dodati malo ispolirati i tako to

znam da su pipci kao cijevi sredio sam to sada, neda mi se uploadovat samo mi recite osvjetljenje, ne model

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:28 (Hambrle).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

E dajte mi recite koje je najljepse osvjetljenje ovdje, trenutno moj WIP na kojem ima jos dosta poraditi moram okolinu dodati malo ispolirati i tako to

znam da su pipci kao cijevi sredio sam to sada, neda mi se uploadovat samo mi recite osvjetljenje, ne model

Četvrto.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! BEN TI BLENDER I NJEGOV SISTEM! SLUCAJNO SAM STISNUO X A NISAM SNIMIO :( A TAMAN SAM BIO NAPRAVIO I OKOLINU I PIPKE I SVE :((((((( OMG STA DA RADIM?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ovako, obavjestavam vas da cu poceti raditi na super detaljnom projektu! radit cu ga jako dugo! bit ce nesto iz sf tematike, moram jos smislit sta, a onda kad krenem, radit cu ga koliko god da bude trebalo, i kad objavim ima da boli glava :D

edit: ipak cu auto modelirat!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:59 (Hambrle).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma neee auto, SF is the way to go Smijeh come to the dark side we have spaceships...Nevinašce

15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...Cool

Ma neee auto, SF is the way to go Smijeh come to the dark side we have spaceships...Nevinašce

Zašto ne napraviš neku cool scenu gdje se rasturaju ti tvoji brodovi... Puno efekata,svačega... 

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 20:59 (Daniman123).
17 godina

@Mislave super su ti modeli, ali mislim da zaslužuju teksturu

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 21:01 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
mislav_01 kaže...Cool

Zašto ne napraviš neku cool scenu gdje se rasturaju ti tvoji brodovi... Puno efekata,svačega... 

Bit ce, bit ce jednog dana :) Nadam se. Recimo jedna scena: Kamera je na straznjem dijelu nekog fightera koji hita u pomoc, ovaj brod stoji daleko, guns are blazing, nukes are going of, lens flare sunce i samo 2 crne siluete sajlonske base star. Uf epic. Ispiti? Sta je to Smijeh

Branimir2412 kaže...

@Mislave super su ti modeli, ali mislim da zaslužuju teksturu

Hvala :) I slazem se s ovime za teksturu. Bed je sto jos uvijek dosta neuredno modeliram, no svaki model je sve cisciji i cisciji kako napredujem u modeliranju. Ovaj brod cu radit s namjerom za teksturu dakle pametno rasporediti i imenovati layere, svaki ovaj panel posebno stavit i tako da jednog dana bude lakše, moram skontat one UV mape (to nikad nisam radio) i tome slicno. Dosad sam uvijek samo materijalima (bojama, bumb i slicno) radio. A i problem je sto mi stalno neke stvari padaju na pamet i nikako da radim teksturu, samo mi se modelira nesta novo, stalno nešta šaram i skiciram, brodove ovo ono i slicno Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 21:08 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo mali update mojih radova. Stavio druge teksture i malo popravio materijale te svjetlost promijenio na sceni s čašama a na ferrari-u malo sredio boju i napravio sjedala. Signing out for a while!! Pozdrav

Ferrari Ferrari
Čaše Čaše
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 0:15 (Goran_Ri).
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Bit ce, bit ce jednog dana :) Nadam se. Recimo jedna scena: Kamera je na straznjem dijelu nekog fightera koji hita u pomoc, ovaj brod stoji daleko, guns are blazing, nukes are going of, lens flare sunce i samo 2 crne siluete sajlonske base star. Uf epic. Ispiti? Sta je to Smijeh

Mora biti, imaš ODLIČNE modele pa bi bilo šteta da ne iskoristiš... Ah ti ispiti Belji se

15 godina
Goran_Ri kaže...

Evo mali update mojih radova. Stavio druge teksture i malo popravio materijale te svjetlost promijenio na sceni s čašama a na ferrari-u malo sredio boju i napravio sjedala. Signing out for a while!! Pozdrav

ne fali ti Ferrarijev znak na autu mozda? :D

15 godina
neaktivan

Nedostaje ali pazim oko copyright stvari a ne znam da li smijem koristiti npr. ferrari znak na svojem modelu. Morati ću to još istražiti. 

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

budem, cim skinem cinemu, sad u blenderu auto jednog bmw-a cu izmodelirat, znas mora se nekada i auto izmodelirat, ovo ce mi biti prvo :)

16 godina
Hambrle kaže...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! BEN TI BLENDER I NJEGOV SISTEM! SLUCAJNO SAM STISNUO X A NISAM SNIMIO :( A TAMAN SAM BIO NAPRAVIO I OKOLINU I PIPKE I SVE :((((((( OMG STA DA RADIM?

Koristi ctrl + z da vratiš.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Hambrle kaže...

Koristi ctrl + z da vratiš.

ma ja sam totalno izasao iz blendera :S jer kad odes na X blender te ne pita oces li snimiti nego odmah izadje :S

15 godina
neaktivan
Goran_Ri kaže...

Nedostaje ali pazim oko copyright stvari a ne znam da li smijem koristiti npr. ferrari znak na svojem modelu. Morati ću to još istražiti. 

Smiješ koristit znak :)

LOL šta bi meni rekli kad bi vidjeli auto sa večinom detalaj gdje je svagdje ošinuta marka na djelu kojeg radim :D :D

Ali kontaktiro sam ja Nissan za nacrte za auto, pa su me uputili u neki servis te da će mi ti likovi tamo dat nacrte tako da...

Ako će dat nacrte siguro neće imat ništa protiv da našiješ marku auta ;)

Btw, to im je dodatna reklama :) ako nije nešto gdje ismijavaš ili neka sranja radiš sa autom ;)

www.denis.matemaksan.com
16 godina
Vaši 3D modeli

Ja sam mislio da si stisnuo x na tipkovnici i da si obrisao model.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ja sam mislio da si stisnuo x na tipkovnici i da si obrisao model.

ma oporavio sam se od tebe, njeg cu zavrsit cim auto izmodeliram, za sada sam napravio gume i felge :)

15 godina

aha ok onda, samo pitam.. :)

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ljudi dragickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa otpala vam pi*kaaaaaa :D :D salim se , pa snimio sam zapravo onaj rad sto sam mislio da sam ga izbrisao :)

0 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

ljudi dragickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa otpala vam pi*kaaaaaa

LOL?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
protjeran
Hambrle kaže...

ljudi dragickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa otpala vam pi*kaaaaaa :D :D salim se , pa snimio sam zapravo onaj rad sto sam mislio da sam ga izbrisao :)

Ima tu još posla... Sredi atmosferu u vodi i travu Namigiva

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Hambrle kaže...

Ima tu još posla... Sredi atmosferu u vodi i travu Namigiva

znam, moram dodati ribice, kamenje i to, a trava je samo tekstura nabacena :) ima jos posla, ovo je tek tako da vam se pohvalim da sam ga nasao :D trenutno radim auto, prvo, pa cu onda to sredit i onda cu nesto iz sf tematike.....

edit: evo dok sam se malo odmarao od auta, napravio sam gume i stakla, sad imam sjedista napravit, znaci dok sam se odmarao od njeg, ovo sam slozio:

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 16:37 (Hambrle).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo krenuo ja malo modelirat jednog BMW-a i sredio dosta dobro prednji kraj ali kad dođe zadnji onda je belaj,jer blender nema kameru back,tako da u blenderu nemojte modelirat auto evo Blend. i obj. file od moga auta pa ako netko hoće skinit,meni više netreba,kad krenem na max onda ću auto radit http://www.box.net/shared/xofynatf6a

http://kristijan3d.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Evo krenuo ja malo modelirat jednog BMW-a i sredio dosta dobro prednji kraj ali kad dođe zadnji onda je belaj,jer blender nema kameru back,tako da u blenderu nemojte modelirat auto evo Blend. i obj. file od moga auta pa ako netko hoće skinit,meni više netreba,kad krenem na max onda ću auto radit http://www.box.net/shared/xofynatf6a

e , meni odlicno ide, ja uopce nemam problema, radim dio po dio i poslije ih sve spojim :)

15 godina
neaktivan
super ako tebi ide,možda bi i meni išlo da se malo više trudim ali krećem uskoro na max,pa ću se tamo potrudit.
http://kristijan3d.webs.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice