Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.062.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Zekida kaže...
moraju li u vrayu biti teksture(uv mape) ili može rendati i materijale(da ne moram za svaki model radit uv mapu)

Pa naravno da možeš :)

textura stavlja u materijal, tak da ta textura ima nekakvu refleksiju, specular, bump..itd.

www.denis.matemaksan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 18:41 (Denis Ivankovic).
17 godina
Saryne kaže...
Berko kaže...

Evo jedan trenutni WIP na kojem radim:

Izgleda genijalno, samo nemam pojma što je to, odnosno koji je to predmet?

To je dubinska podmornica Alvin. Priložio sam i par slika orginala tak da vidite kak orginal izgleda.

http://3dhr.net/berko/
17 godina
Zekida kaže...
moraju li u vrayu biti teksture(uv mape) ili može rendati i materijale(da ne moram za svaki model radit uv mapu)

Nemoraju;

Možeš staviti samo "prazni" materijal bez textura na objekt koji nema UV maping. Evo, svi materijali na ovoj mojoj podmonici su takvi; ni jedan objekt još nema UV maping, a materijali su bez textura.

http://3dhr.net/berko/
15 godina
protjeran
Berko kaže...

Evo jedan trenutni WIP na kojem radim:

Super, oće biti šta od ''rasturenoga grada'' Belji se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 10:52 (Daniman123).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Nisam prodao još ništa..tek sam ono stavio ali nisam dobro ispunio stavke na TurboSquidu pa su odbili..

a ovaj rad kaj sam stavio je renderiran sa Mental Ray-em..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Koliko sam čuo ovako od ekipe koja prodaje da se od toga u biti ne zarađuje baš mjesečna plaća već više kao neki eventualni džeparac i to ako su stvarno kvalitetni modeli.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 11:04 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Koliko sam čuo ovako od ekipe koja prodaje da se od toga u biti ne zarađuje baš mjesečna plaća već više kao neki eventualni džeparac i to ako su stvarno kvalitetni modeli.

Da, nezarađujese mjesečna plača, to je čisto onako usput :)

Ali u svakom slučaju dobro dođe ;)

www.denis.matemaksan.com
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Kaj si ti denis prodal kaj?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
analyzer kaže...

Ma prodao sam samo onaj Casio Quartz, namješteno mi je da mi stiže ček tek kada mi se nakupi 250$

Ali pričao sam sa nekim ljudima koji su si dosta solidno zaradili na tomu...tak da u svakom slučaju, bolje išta nego ništa ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
Denis Ivankovic kaže...
analyzer kaže...

Ma prodao sam samo onaj Casio Quartz, namješteno mi je da mi stiže ček tek kada mi se nakupi 250$

Ali pričao sam sa nekim ljudima koji su si dosta solidno zaradili na tomu...tak da u svakom slučaju, bolje išta nego ništa ;)

Može neki link? Propustio sam taj model.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Denis Ivankovic kaže...
analyzer kaže...

Može neki link? Propustio sam taj model.

Evo mog profila na TurboSquidu

Planiram si malo odvoit vremena pa izmodelirat par modela za TurboSquid pa uplodat gore :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
Denis Ivankovic kaže...

Planiram si malo odvoit vremena pa izmodelirat par modela za TurboSquid pa uplodat gore :)

Kod descriptiona od mikroskopa, trebalo bi pisati "Textures are included!".

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Denis Ivankovic kaže...

Kod descriptiona od mikroskopa, trebalo bi pisati "Textures are included!".

Hm, mora da je promaklo :)

Fala na uviđanju i ispravljanju greškice :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
Denis Ivankovic kaže...

Vidim, već si ispravio..=)

Ajd stavio onaj autić da se divimo malo i da vidimo do kud si došao..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 16:26 (DamageHigh).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Denis Ivankovic kaže...

Vidim, već si ispravio..=)

Ajd stavio onaj autić da se divimo malo i da vidimo do kud si došao..

Ma nisam ga radio :D

Ove vručine, malo sam se zezo sa geoemertijicom na karoseriji, budem za koj dan uplodo nešto konkretno :)

Edit;

Sutra će najvjerovatnije izać update :) ako bude išlo sve po planu :)

www.denis.matemaksan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 16:28 (Denis Ivankovic).
15 godina
neaktivan

samo neka izađe što prije jer me živo zanima.

EDIT: moj katalog na TurboSquidu(eto tek toliko da ga vidite,usput nisam još ništa zaradio)

http://kristijan3d.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 17:15 (Zekida).
15 godina
Zekida kaže...

samo neka izađe što prije jer me živo zanima.

EDIT: moj katalog na TurboSquidu(eto tek toliko da ga vidite,usput nisam još ništa zaradio)

Zašto nisi povečao teksturu zida na onom modelu radia? Ovako pomalo smiješno izgleda..pogotovo kada se usporedi sa veličinom utičnice..;)

15 godina
neaktivan
ma taj radio mi nije baš neš,tako da mi se nije dalo neš osobito prćkat po njem,zato jer svu koncentraciju usredotočujem na ploču.
17 godina
neaktivan

Evo mali update na cemu radim. Kako nisam jos smislio sta da stavim u onu rupu u trupu kod tenka, poceo sam radit na dropshipu. Brod koji bi trebao imat sposobnost nosit trupe, naoruzanje, vozila i slicno od baze do bojišta ili sto vec. Tek imam neki osnovni koncept kako bi to trebalo izgledat. Ubiti radim malo dropship dok mi ne padne napamet nešta za tenka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 21:51 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Evo mali update na cemu radim. Kako nisam jos smislio sta da stavim u onu rupu u trupu kod tenka, poceo sam radit na dropshipu. Brod koji bi trebao imat sposobnost nosit trupe, naoruzanje, vozila i slicno od baze do bojišta ili sto vec. Tek imam neki osnovni koncept kako bi to trebalo izgledat. Ubiti radim malo dropship dok mi ne padne napamet nešta za tenka.

Jako mi se sviđaju tvoji modeli. Svaka čast.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
15 godina
neaktivan
Super ti je rad Mislave,a pogotovo mi se sviđa što si taj spremnik u kojem je tenk stavio onako između onih držača pa izgleda kao da su držači magnetski pa spremnik lebdi,kao oni vlakovi magnetni u Japanu i to daje neki futuristički štih,samo nastavi i dodaj još malo detalja na taj avion sivi što to sve nosi,ali u svakom slučaju je super i nemoj izgubiti taj futuristički štih.
17 godina
neaktivan

Da bit ce neki magnetski prihvati na toj "kutiji". Ideja je da je kutija modularna, da postoje modeli za teret, trupe, vozila i slicno, onda drop ship samo pokupi sto mu treba. Naravno da ce detalja bit po trupu aviona. Zasad je samo "isklesan" osnovni oblik, krecem od te kutije za prijevoz tereta. Tj. od repa aviona, tu je manje detalja Cool Hvala na pozitivnim komentarima Osmijeh

EDIT: Evo kako bi modul za cargo npr. mogao izgledati:

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 23:18 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
Dobro izgleda,samo stavi neka bude na magnetima da lebdi i te cijevi ili što su već stavi u neki spremnik ili još bolje na ravnu plohu koja lebdi na magnetima,ali magnete obavezno stavi radi ugođaja.
17 godina
neaktivan

Dosta za danas.

15 godina
neaktivan
Odlično ti napreduje :D
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

UpdateSmijeh(ako malo bolje pogledate vidjet ćete sitne detalje na koje sam posvetio posebnu pažnju) Namigiva

Edit: evo wire to neznam zašto mi se događaju ti rubovi možda zato jer sam ga stavio smooth a ne flat neznam pokušavam to popravit ali neznam u čemu je caka,a i nemam vremena se time zamarat kad moram ostale dijelove radit.

Pogledajte desno i vidjet ćete skroz sitne kondenzatore Pogledajte desno i vidjet ćete skroz sitne kondenzatore
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 11:13 (Zekida).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zekida kaže...

UpdateSmijeh(ako malo bolje pogledate vidjet ćete sitne detalje na koje sam posvetio posebnu pažnju) Namigiva

Onaj veliki kotač (nešto sa smeđom crtom po sredini veliko je, neki cilindar) ima crne rubove, popravi to... Može wire? I model je super samo naprijed...

Edit: Eh kiki, na nekim dijelovima imaš puno polygona, e da nemoj to govoriti da ti se neda zamarati napravi to jer kasnije će biti zbrka, imaš vremena nije za nikakvo natjecanje tako da polako... Samo nastavi kiki model dobro ide Namigiva

@mislav_1 Zarazio si me sa tim svojim podovima, sada i ja krećem jedan modelirati, e da kuhinja je gotova napravio sam realan rend ali mi napravi grešku kod jednoga dijela. Dok to ne ispravim neće todi rend Belji se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 11:43 (Daniman123).
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Edit: evo wire to neznam zašto mi se događaju ti rubovi možda zato jer sam ga stavio smooth a ne flat neznam pokušavam to popravit ali neznam u čemu je caka,a i nemam vremena se time zamarat kad moram ostale dijelove radit.

Ti crni rubovi koje Daniman spominje su od Phonga (auto smooth) malo ga smanji i bit će sve ok ;)

www.denis.matemaksan.com
16 godina
Zekida kaže...

Ovo super napreduje svaka čast.

Mogao bih i ja malo u blenderu nešto napravit dugo nisam (malo programiram pa malo modeliram :) )

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
17 godina
Vaši 3D modeli

Update: 40% teksture je gotovo, još me dosta posla čeka. kada završim s izradom dodam par efekata da to izgleda na nešto.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
28 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice