Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.062.460
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
daj baci koji ss da vidimo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Zekida kaže...
Šta hoćeš,tvoji modeli su zaakon,pogledaj moje kakvi su gori nego tvoji,potencijala jedino ima Glass TV,koji radim,vidim da je bilo puno vaših wipova(moja 2)koje nikad niste dovršili,zapravo jedino sam vidio skroz dovršen Denisov model terminatora,ali najviše mi je žao Mislavove Serenity(bila je zaaaakon),ali ja od tv-a ne odustajem
;-)

Hehe, ma samo mi je to bilo malo smješno :D

I fala što misliš da su mi modeli zakon :D

A eto, bilo je nedovršenih, ali bit će skyline gotov ;)

Zapravo sam sad shvatio da me briga za ono natjecanje sa Koberom tak da se nebudem nikamo žurio sa modelom, želim ga narpavit što bolje i detaljnije mogu...

Drugi rok mi je do Božića, nadam se da do onda i bude gotov, ali ako ne, nikom niš, ja ću imat kvalitetan model :D

A i ciljam na jedan Award na jednoj stranici tak da se budem potrudio.

Pa eto :D pola karoserije treba izmjenit, ponovno narpavit :D

Update skyliea uskoro ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
E ljudi da vas pitam, kako u sketchupu napraviti realisticno staklo, dakle malu reflekciju a da se vidi kroz njeg? hitno!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Hambrle kaže...
E ljudi da vas pitam, kako u sketchupu napraviti realisticno staklo, dakle malu reflekciju a da se vidi kroz njeg? hitno!!!!!!

koji render koristiš

McLaren Mercedes
16 godina
Hambrle kaže...

nabavi si su podium...vrlo dobro rendeira i ako zelis realisticno staklo stavis naprimjer svjetlo plavu boju i kliknes na nju i u opcijama od su podiuma imas reflect, mozes pojacat od 0 do 100% pa si sam odredis kako ti stima

16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

da, podium ti je najjednostavniji i najbrzi....

ali s druge strane ne nudi bas previse opcija..

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Render za sketchup ti je najbolje koristiti IDX renditioner, jednostavan sa dosta opcija

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što je to Vue8?

15 godina
neaktivan
rossoneros kaže...

Što je to Vue8?

Vue 8 xStream offers professional CG artists a complete toolset for creating and rendering exceptionally rich and realistic natural environments in 3ds Max, Maya, LightWave, Cinema 4D and Softimage.

Access all the power of the world's leading 3D Digital Nature solution directly from within your favorite application. Create and edit beautifully detailed natural environments using your application's standard manipulators.

Render everything together inside 3ds Max, Maya, LightWave, Cinema 4D or Softimage, with full interaction between Vue and native elements, including 2-way mutual shadow casting, reflection, refraction and GI.

Video konačnih rezultata rendanja

Cijena 1495$

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 21:02 (P4k1).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Ma koristim VRay al sad cu vidjet taj SU Podium

Edit: Nabavio sam SU Podium i sve sredio, samo neznam kako da renderiram u vecoj rezoluciji :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 22:39 (Hambrle).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Edit: Nabavio sam SU Podium i sve sredio, samo neznam kako da renderiram u vecoj rezoluciji :(

Malo prošvrljaj po opcijama, negdje vjerovatno ima neki output ili nešto gdje namjestiš rezzu

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

V-Ray je vrlo moćan renderer. Što se tiče materijala, knock yourself out:

LINK

Regaj se, potpuno je free.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 23:44 (Minoza).
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
Hambrle kaže...

LINK

Ja sam jedno vrijeme koristio vRay on je najbolji jedina mu je mana sporo rendanje... Ja trenutno koristim MENTAL Ray, PS evo nekidan sam gledao neki dosadan dokumentarac o jednoj knjižari koja se zove ''luis kahn libraly'' jel itko možda radio tu knjižaru pa da mi da neke detaljne reference ili je netko bio u njoj pa da ima fotke... Baš mi je super ta knjižara pa si mislim da je krenem slagat.

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 12:44 (Daniman123).
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Minoza kaže...
Hambrle kaže...

LINK

Ja sam jedno vrijeme koristio vRay on je najbolji jedina mu je mana sporo rendanje... Ja trenutno koristim vRay, PS evo nekidan sam gledao neki dosadan dokumentarac o jednoj knjižari koja se zove ''luis kahn libraly'' jel itko možda radio tu knjižaru pa da mi da neke detaljne reference ili je netko bio u njoj pa da ima fotke... Baš mi je super ta knjižara pa si mislim da je krenem slagat.

Sporo rendanje!?!!?

Pa meni je poznato da je vray jako brz a i jako kvalitetan ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
Ljudi nasao sam evo render resolution sad ima 250*250 i 500*500 -.- i pise more in registred version :S Jel se to mora platiti ili?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hambrle kaže...
Ljudi nasao sam evo render resolution sad ima 250*250 i 500*500 -.- i pise more in registred version :S Jel se to mora platiti ili?

Da, moraš ga kupit. Ili nađi "zaobilaznu" metodu pa ćeš imat mogućnost rendanja do 2048x2048.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

daj mi link na pm molim te evo trazio sam ali bezuspjesno pls

Edit2: Hvala, ali sada kad izaberem recimo 1024x768 ono bude opet malo, samo uvecano ako recimo kucu renderam samo mi uzme jedan dio prozora -.-

Edit1000000: Izvinjavam se rijesio sam problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 15:49 (Hambrle).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Update ploče(ima još puno posla) Smijeh

http://kristijan3d.webs.com/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
bravo zeko :) samo tako nastavi, super je :)))

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hvala :D
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Pozdravljam vas i stavljam moj zadnji model :)

p.s. neke ljude znam sa 3dhr-a ..ostale ću upoznati :D

Cobra Shelby Cobra Shelby
Cobra na cesti Cobra na cesti

26 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlicno! U cemu si radio model, rendo, postproces i slicno? Osmijeh

17 godina
Daniman123 kaže...
Minoza kaže...
Hambrle kaže...

LINK

Ja sam jedno vrijeme koristio vRay on je najbolji jedina mu je mana sporo rendanje... Ja trenutno koristim MENTAL Ray, PS evo nekidan sam gledao neki dosadan dokumentarac o jednoj knjižari koja se zove ''luis kahn libraly'' jel itko možda radio tu knjižaru pa da mi da neke detaljne reference ili je netko bio u njoj pa da ima fotke... Baš mi je super ta knjižara pa si mislim da je krenem slagat.

Pa, Mental i Vray su tu negdje; zapravo je Vray nešto brži od mentala. Jedina bitna razlika je ta da mental ray ima popriličan broj kvalitetnih i specijaliziranih shader-a. A ako ti je Vray sporo rendao, onda to može biti i do toga što crack-ana verzija renda jedno 10x sporije od orginala (tj. tako je bilo do nedavno; sad radi normalno).

Ja osobno preferiram Vray jer puno brže dobijem OK rezultate nego sa MR (manje drljanja po postavkama), a i koristim ga već jako dugo, tak da sam poprilično upoznat sa njime i kompletni work flow mi je baziran oko njega.

http://3dhr.net/berko/
17 godina
Vaši 3D modeli

Evo jedan trenutni WIP na kojem radim:

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

epic Smijeh 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 14:03 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
super je,samo možeš li još i wire stavit,i još samo da pitam jesi prodao koji put onaj auto na turbo squid-u.
16 godina
Berko kaže...

Evo jedan trenutni WIP na kojem radim:

Izgleda genijalno, samo nemam pojma što je to, odnosno koji je to predmet?

logic sense of no sense.
15 godina
neaktivan
to je podmornica
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

evo moj model u sketchup-u, znam da nije nešto ali eto

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 17:03 (King of Games).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moraju li u vrayu biti teksture(uv mape) ili može rendati i materijale(da ne moram za svaki model radit uv mapu)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice