Trazim 3D Dizajnera

poruka: 8
|
čitano: 1.538
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Trazim 3D Dizajnera

Trazim nekoga sa iskustvom u programu Blender ili nekom slicnom open source programu za 3D Modeliranje !

Napominjemo open source program zbog ogranicenosti resursa naseg tima !

Ukoliko se zelite pridruziti javite mi se na PM.

Pozdrav,

Ninoslav M.

Magic Game Studio

NAPOMENA: Trazimo ljude za nas trenutni projekt (The Jumper) i za nas buduci projekt kodnog imena Lighthouse.

www.in-game.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:14 (NinoHR).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Trazim 3D Dizajnera

Mogao si makar staviti link na vasu web stranicu da se vidi cim se tocno bavite, koji su vam prosli projekti, tko je u timu, i slicno.

*EDIT* OK sad kad vidim kad si rodjen, ne mogu ovaj oglas shvatiti ozbiljno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:19 (Tyberius_Prime).

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Trazim 3D Dizajnera
Tyberius_Prime kaže...

Mogao si makar staviti link na vasu web stranicu da se vidi cim se tocno bavite, koji su vam prosli projekti, tko je u timu, i slicno.

Hm, ja sam mislio da je to nino iz 3DHR-a, rekoh konačno čovjek ide u vlastitu avanturu, bacim Magic Game Studio u Google, da bi vidio čime se bavi/bave, kad ono. Ukratko, bez obzira na godine, autoru teme, sretno.

12 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

web stranica je u izradi i staviti cu je kada bude gotova (kao i forum)

u timu su trenutno 2 programera, 1 level dizajner, 1 2D artist i web dizajner

vecina misli "sto mladi to neozbiljniji" sto i nije slucaj uvijek. To je tvoj osobni sud i ja ga ne zelim komentirati 

@alankish

hvala, sto se tice stranice ne mozete ju za sada naci jer je u pripremi i naravno da cu ju staviti kada bude gotova. 

www.in-game.com.hr
13 godina
protjeran
NinoHR kaže...
Tyberius_Prime kaže...

vecina misli "sto mladi to neozbiljniji" sto i nije slucaj uvijek. To je tvoj osobni sud i ja ga ne zelim komentirati 

@alankish

hvala, sto se tice stranice ne mozete ju za sada naci jer je u pripremi i naravno da cu ju staviti kada bude gotova. 

A sto ti tocno radis u tom timu i koji su ti dugorocni planovi.

12 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
NinoHR kaže...
Tyberius_Prime kaže...

@alankish

A sto ti tocno radis u tom timu i koji su ti dugorocni planovi.

Ja sam jedan od programera, pomazem oko glazbe (zaboravio sam navest da imamo i strucnjaka za glazbu) i vodim marketing.
Plan nam je za sada zavrsiti ovaj pilot projekt (The Jumper) i krenuti na jedan veci zalogaj (navedeni projekt Lighthouse).

www.in-game.com.hr
13 godina
protjeran
Trazim 3D Dizajnera

Koliko iskustva imas u programiranju, koji graficki engine planirate koristiti, za koje platforme radite tu igru, sto novoga namjeravate donijeti na trziste igara, koji zanr je uopce ta igra.

Ako vec dajes oglas da trazis nekoga da ulozi nekoliko tisuca radnih sati u nesto onda makar daj nekakve informacije, ta nekakva tajnovitost ne vodi ama bas nikuda.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Koliko iskustva imas u programiranju, koji graficki engine planirate koristiti, za koje platforme radite tu igru, sto novoga namjeravate donijeti na trziste igara, koji zanr je uopce ta igra.

Ako vec dajes oglas da trazis nekoga da ulozi nekoliko tisuca radnih sati u nesto onda makar daj nekakve informacije, ta nekakva tajnovitost ne vodi ama bas nikuda.

Ako ce ti ista znaciti prije 2 godine sam poceo uciti programirati u C jeziku, naucio sam C i C# do sada de Lua i Pawn skripterske jezike

Planiramo koristiti Unity graficki pokretac, zanr trenutne igre je Puzzle Platformer, sljedeca (project Lighthouse) ce biti Horror First Person Puzzle Avantura.

Zanimaju li te jos neke informacije posalji mi PM 

www.in-game.com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice