Pomoc oko banera !

poruka: 12
|
čitano: 1.604
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko banera !

Pozdrav , radim stranicu za neki web-site.. :) pa imam problema oko banera.. :) nemam ideja a nisam bas dobar u photoshopu..pa ako ima neko da mi pomogne.. :) Da ne bude dzaba.. dacu mu fb stranicu sa preko 5 hiljada ljudi .. :) 

0 7 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc oko banera !
Marciano kaže...

Pozdrav , radim stranicu za neki web-site.. :) pa imam problema oko banera.. :) nemam ideja a nisam bas dobar u photoshopu..pa ako ima neko da mi pomogne.. :) Da ne bude dzaba.. dacu mu fb stranicu sa preko 5 hiljada ljudi .. :) 

zbilja misliš da je fb stranica vrijedna nečijeg truda? 

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 20:43 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
Marciano kaže...

Daj mi 5000kn, pa ćemo pričati o poslu...{#}

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
14 godina
neaktivan

Vidi se da nemas pojma o cemu pricas.. :) fb stranicu možes iskoristiti na tisucu nacina.. :) A ja sam zamolio za pomoc...ako ne želis pomoci tvoja stvar...a vjerovatno i neznas...da znas to bi bio čas posla.. :) 

16 godina
Marciano kaže...

Vidi se da nemas pojma o cemu pricas.. :) fb stranicu možes iskoristiti na tisucu nacina.. :) A ja sam zamolio za pomoc...ako ne želis pomoci tvoja stvar...a vjerovatno i neznas...da znas to bi bio čas posla.. :) 

ako je tisuću, navedi mi 10 korisnih ili profitabilnih i napravit cu ti taj banner

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
Marciano kaže...

Aj mi molim te navedi 3 - korisna

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
17 godina
neaktivan
Pomoc oko banera !
Dobro ljudi malo smo se nasmijali i pustite sad taj profil od fb.pomognite mu ko zna i zaboravite taj fb profil.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

promocija proizvoda, usluga i sl...

15 godina
neaktivan
Marciano kaže...

promocija proizvoda, usluga i sl...

Ja imam stranicu od 70.000 ljudi pa nemam nikakve koristi od toga.. {#}

14 godina
neaktivan

Ja imam lanac stranica na fejsu ... koje su preko 100 hiljada članova.. :) Imas afd.ly registruj se..postavi linkove...i zaradjuj.. :) napravi phisher za fejs..ulazi na profile...prebacuj cipove....i prodaji ih...prodaji fb stranice..firmama...nadji nekoga kome treba promocija...za svaki link uzimaj novac...napravi blog..ili web sajt...na njemu ubaci adsense reklame...i zaradjuj od oglasa....oglasavaj druge blogove web sajtovew na svom blogu ili sajtu ili na facebook stranicama...samo malo mašte treba. :) 

15 godina
neaktivan
Marciano kaže...

De ti meni reci jeli ima barem 4000komada ženskog spola{#} bar eto to bih se dalo iskoristit i  pojest za večeru u toplom krevetu večeras{#}-vidite ni to nije za bacit a ako ima samo muških onda niš od toga{#}{#}!

14 godina
neaktivan
Marciano kaže...

Ja imam lanac stranica na fejsu ... koje su preko 100 hiljada članova.. :) Imas afd.ly registruj se..postavi linkove...i zaradjuj.. :) napravi phisher za fejs..ulazi na profile...prebacuj cipove....i prodaji ih...prodaji fb stranice..firmama...nadji nekoga kome treba promocija...za svaki link uzimaj novac...napravi blog..ili web sajt...na njemu ubaci adsense reklame...i zaradjuj od oglasa....oglasavaj druge blogove web sajtovew na svom blogu ili sajtu ili na facebook stranicama...samo malo mašte treba. :) 

Vidim ti je imaš viška...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice