Odlično. Aj pošalji link do tutorijala.
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.428
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo off topic
mi može neko dati dobar link s tutorijalima,gdje je sve dobro objašnjeno?
a da nije youtube
malo off topic
a da nije youtube
a zašto je to teško potražiti?
malo off topic
a da nije youtube
ako misliš naučiti photoshop skini si lynda tutorijale
a ako želiš znati trikove onda photoshop top sicret
za lyndine preporučam serijal one-on-one
One word NIIIIIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Evo nesto i od mene...
To radiš po tutorialu ili ovak sam?
U pocetku sa tutorialima, a sad bez.... ( ni jedna ova slika nije sa tutorialom napravljena)
inace ucio sam na PHOTOSHOPtopSECRET tutorialima i svako bi ih preporucio svakome ;)
Evo nesto i od mene...
Vidim da se još učiš...Poradi više na blendanju, jednostavno iako se baviš nadrealizmom slike su ti previše dezorijentirane, vide se manipulacije određeniš objekata i moraš pridavati više vremena i rada detaljima...
Samo vježbaj i napredovat češ...
Da su dezorijentirane - neznam ( meni su sasvim ok i uvijek su ono kaj ja hocu ) ... Sad mi prevedi kaj znaci blendanje? :)
One word NIIIIIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
but thousands of letters ;)
Evo da stavim jedan rad danas završen
Koji si ti kralj brate, jedno veliko BRAVO. Rad je veoma odlican, jel mi mos reci odakle si ucio da napucavas auta.
Koji si ti kralj brate, jedno veliko BRAVO. Rad je veoma odlican, jel mi mos reci odakle si ucio da napucavas auta.
Samo treba upoznati photoshop i treba se snaći s kojim alatom šta napraviti, a i youtube ima puno toga.... Uči se i uživaj
Samo treba upoznati photoshop i treba se snaći s kojim alatom šta napraviti, a i youtube ima puno toga.... Uči se i uživaj
Mah, znam ja odlicno raditi u photoshop-u, ucio sam photoshop jedno dvije godine i znam ga odlicno. Mislim da mi tuning nece smetati, ali ima jedna mana. Gdje naci razne slike za tuning.
Mah, znam ja odlicno raditi u photoshop-u, ucio sam photoshop jedno dvije godine i znam ga odlicno. Mislim da mi tuning nece smetati, ali ima jedna mana. Gdje naci razne slike za tuning.
Samo trebaš naći sliku auta koji ti se sviđa, treba tražiti sliku s čim manje detalja okoline da se ne zezaš sa detaljima reflekcija. Što se tiče bodykita tu ti nema druge nego crtati. Felge isto nađeš neku sliku i namontiraš na auto.
Evo jedna od mene. Original je ovo
P.S. sjena je namjerno onakva
EDIT: evo još jedna slika u prilog (ako se ne vidi, na ruci joj piše think pink ;))
-besplatne slike
http://www.istockphoto.com/index.php
-ovdje se slike plačaju
-koj mi je vrag da ovo stavim?
Uglavnom stranica za profesionalno korištenje s paranormalnim cjenama.
-besplatne slike
-ovdje se slike plačaju
evo jos jedna besplatna multimedia-stock.com
EDIT: sorry, evo sada radi
Samo trebaš naći sliku auta koji ti se sviđa, treba tražiti sliku s čim manje detalja okoline da se ne zezaš sa detaljima reflekcija. Što se tiče bodykita tu ti nema druge nego crtati. Felge isto nađeš neku sliku i namontiraš na auto.
Najteze mi je crtat bodykit :( !
-besplatne slike
-ovdje se slike plačaju
Ej, hvala nastranicama :) .
@eterna luchar - Link ti neradi:( .
Ajde hvala .
BTW - Oldicno je.
hvala, bilo je brzinski pa sam zeznuo ispravio sam i kod sebe
PREBACITE SA NA OVU TEMU!
Mislim da bi trebali organizirati contest u Photoshopu jer stvarno ima vrsinh PHOTOSHOPERA!
Prijava natjecatelja i objava radova traje do 15.12.2009. i onda se od 15.12. do 17.12. glasuje!
Na kraju: Pobjednik se odabire nakon zatvaranja glasovanja!
Ja ću u ovaj post stavljati imena/nickove onih koji su se prijavili:
-------------------------------------------------------------------------------------
PRAVILA:
Kada netko postavi svoj rad nema se pravo glasovati dok svi ne postave svoje radove i dode datum kojeg pocinje glasovanje
Ne smije se stavljati thumb down nego samo thumb up, thumb down se zanemaruje!
Kada glasujete smijete staviti samo jedan thumb up jednom natjecatelju za kojeg mislite da je najbolji!
Natjecatelji si ne smiju izmedu sebe stavljati thumb upove!
--------------------------------------------------------------------------------------
Nagrada je ulazak u "Finale" natjecanja u koje će ući 5 članova!
NAPOMENA: Nakon ovog najtecanja ostala se prebacuju na drugu temu koju ću otvoriti!