Nema radova....
dodao ih.
Nema radova....
dodao ih.
evo dva moja nova rada...
što se tiče prvoga, bili bilo bolje da sam samo jedan planet stavio?
Prvi je dosta jadan. Lose si izrezo to sve, uklopio nisi uopce, sve izgleda koda si ljepio kolaz papir sa losim ljepilom i losim skarama. A drugi je tak, nist specijalno....
Nemoj se ljutit, ali tako je. Ovaj prvi ti je dobar kao skica, probaj napravit to isto, ali izpocetka. Koristi slike pravih planeta, izrezi ih bolje (daj si malo vise vremena) i ako ti nesto bas nejde pogledaj na google-u neki tutorial za to sto te zanima, pa ces nesto novo i naucit. Kao prvo, probaj sam napravit pozadinu. Uzmi potpuno bijelu podlogu i onda na njoj nacrtaj zvijezde, i neke izmaglice dodaj sa nekih drugih slika svemira, kao sto sam ja napravio OVDJE (predzadnji post na toj stranici).
Evo jednog mog rada napravljenog danas. Šta vam se čini?
Evo ovdje na forumu i nije baš vijerno prikazana pa vam evo link:
Koji si ovo filter koristio?
Da si samo malo manje razmake "izmedu dasaka" stavio bilo bi po meni jos bolje.
Koji si ovo filter koristio?
Izgleda kao da se više igrao sa layer blending opcijama nego sa filterima.
Koristio sam filter displace - filter > disort > displace (ako na to misliš), prije toga kreirao displace mapu od ovih dasaka. A uvezi ovih razmaka, pa mogao sam iskoristit i ostale slike s daskama s manjim razmacima al mi se ovo nekako činilo bolje, al svak ima svoj ukus zar ne... :)
Da bilo je i blendinga naravno ali sam koristio i ovi displacement.
Koristio sam filter displace - filter > disort > displace (ako na to misliš), prije toga kreirao displace mapu od ovih dasaka. A uvezi ovih razmaka, pa mogao sam iskoristit i ostale slike s daskama s manjim razmacima al mi se ovo nekako činilo bolje, al svak ima svoj ukus zar ne... :)
Da bilo je i blendinga naravno ali sam koristio i ovi displacement.
Evo tu sam to malo detaljnije opiso, ako nekom treba.
Druga ti je odlična, a u prvoj da si izostavio ovi embos bila bi još bolja, al sve u svemu ok radovi.
Vecina je apstrakcija, znate otvorim dokument 1024x768 i radim... Ucim se.
Dobro za početak...I ja sam se prvi par tjedana igrao s filterima...Pomalo kreni na tutoriale i uči više...Imaš puno stranica s tutovima ( psdtuts,abduzeedo )
Vidim da se otvorila ta tema i pomislio sam ajde da i ja pokusam
komentari , sugestije dobrodosli...
evo mojih prvih slika :
Vecina je apstrakcija, znate otvorim dokument 1024x768 i radim... Ucim se.
Samo se ti uči.Preporučam svima da ne koriste 1024*768 ili neku takvu velićinu za radove(osim,naravno,ako ne radite wallpaper)nego da radite ili na pejzažnim ili portretnim veličinama.Pročitajte par tutoriajala i tako ćete si stvoriti osjećaj za kompoziciju objekata na "platnu".
Ajd da i ja neš dodam. Photoshop sam počeo učiti početkom ovih praznika. Kako sam početnik savjeti iskusnijih su dobrodošli. potpisi na slikama nisu prioritet već su dodani radi sigurnosti.
Dobro je, izgleda super, još da si koristio filter displace bilo bi još bolje.
PS: odakle ti ovi zid stavi link do njega
Uff, evo nova, nakon neznam kolko rezanja i svega
Trebao si koristiti displace koji sluzi bas za ovakve stvari. Jako bi doprinio realisticnosti slike.
Ajd da i ja neš dodam. Photoshop sam počeo učiti početkom ovih praznika. Kako sam početnik savjeti iskusnijih su dobrodošli. potpisi na slikama nisu prioritet već su dodani radi sigurnosti.
Vidim po ovim radovima da radis po tutovima sa neta i to mi se svidja. Samo tako nastavi, ides u pravom smijeru. Moj prijedlog bi bio da se uhvatis nekog veceg projekta (npr. napravis wallpaper posvecen grupi koju slusas ili nesto slicno) i u njemu iskoristis steceno znanje i jos kada ti nesto treba sto ne znas napraviti, ili nadjes na googlu ili pitas ovdje. U svakom slucaju, dobro si krenuo!
uvik me zanimalo: u kojoj opcijio se mjenja text ?
uvik me zanimalo: u kojoj opcijio se mjenja text ?
Kakav tekst?
kaj sam tak loshe napravio da niko nezeli komentirati...
kaj sam tak loshe napravio da niko nezeli komentirati...
da
Uff, evo nova, nakon neznam kolko rezanja i svega
Hehe, taj zid sam ja slozio
Filter-texture-texturizer i od ponudenih tekstura odaberes brick
Evo nova
Koji su to fontovi
moj prvi rad u gimpu :)
nadam se da nije tako lose
nije loše za prvi put i takve slike
Auto ti izgleda ko da je nacrtan ili je prošao takav filter i ne uklapa se u "stvarnost".
Da si stavio drugi auto bilo bi bolje, ali ako ti je to prvi rad niti nemože biti bolje
stavljaj aute koji stoje vidis da se ovaj krece
stavljaj aute koji stoje vidis da se ovaj krece
istina, ako nekomu upadnu u oko kotači nastaju problemi
e ovo je po meni photoshop a ne efekti to svatko moze naucit http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=137&t=783305