Photoshop CS5 - izrada skinova za CoD4 MP

poruka: 4
|
čitano: 3.159
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Photoshop CS5 Pomoć

Pozz ekipa.Počeo sam pravit skinove za CoD4 MP i imam jedan mali problem.Naime riječ je u bojanju svakog dijela puške posebno,tražio sam tutotriale,upute i ostalo ali ništa.Ajd molim vas ako ima netko tko se razumije u ovo neka mi pomogne ako nije problem.

P.S:I da mi pokaže kako da instaliram "Custom Brushes" u Photoshop da ih mogu koristiti na skinovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 1:13 (ray_OGF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Photoshop CS5 Pomoć

pošto nemam puno informacija u vezi skinova, nemogu ni adekvatno pomoći

ali evo kako da si instaliraš brusheve :

možeš na dva načina

1. trajan

skineš brusheve sa neta, otpakiraš i fajl kopiraš u photoshopov folder sa brushevima

priložio sam dvije fotografije kako ćeš ih naći u fotošopu kad kopiraš fajl u folder

2. privremen

znači učitaš skinute brusheve i koristiš ih dok radiš sliku, kada ugasiš photoshop i ponovo pokreneš nemora značit da će ti brushevi biti učitani

ps učitavaš ih na load brushes i odabereš gdje se na računalu nalaze brushevi i potvrdiš...a isto tako ako taj fajl sa brushevima obrišeš neće ti brushevi biti prikazani u photoshopu

predlažem prvu metodu, evo i slika, označeno ti je koracima shvatit ćeš

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
neaktivan
Re: Photoshop CS5 Pomoć
Ray ja sam skinner i radim skinove vec dugo(3 mj svaki dan po 3-4 sata) tak da znam rjesenje svih tvojih problema oko skinanja. Ak imas xfire(vjerovatno ga imas) dodaj me pa cu ti rec sve sta trebas. Moj xfire ti je dinko7.
16 godina
Photoshop CS5 - izrada skinova za CoD4 MP

ok hvala puno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice