Otvaranje .png u 3DS Maxu

poruka: 6
|
čitano: 1.378
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam jedan logo u png formatu (sa transparencijom), i sad me zanima kako ja taj png mogu ubacit u 3ds max i dodat na njega 3d efekt. Ako dodam taj png npr. na obični plane, logo nije transparentan nego ima bijelu pozadinu. Kako da mi samo logo bude 3D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moraš napraviti alpha channel pogledaj na netu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

mozes li bit malkice precizmiji google mi bas ne pomaze :S ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako da irendam neki video iz 3ds maxa tako da kada ga otvorim u adobe premieru ili nekom drugom programu, vidim samo taj objekat koji sam napravio, a ne i crnu pozadinu koja mi se renda zajedno sa tim objektom. Ovo mi je potrebno kako bih napravio logo. Hvala unaprijed! :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 18:43 (kadija).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Otvaranje .png u 3DS Maxu
kadija kaže...

kako da irendam neki video iz 3ds maxa tako da kada ga otvorim u adobe premieru ili nekom drugom programu, vidim samo taj objekat koji sam napravio, a ne i crnu pozadinu koja mi se renda zajedno sa tim objektom. Ovo mi je potrebno kako bih napravio logo. Hvala unaprijed! :D

Ajde tamo u Render, pod format/kodek postavi .tif ekstenziju i obavezno moraš obratit prozornost da staviš kvačicu negdje gdje piše 'Alpha transparency' ili tako nešto (nemam sad Max pa ti nemogu točno reč, ako se nisi snaša javi pa ću bolje pojasnit)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice