Ako možete predložite neke programe profesionalne za izradu trilera odnosno uređivanje videa. Hvala! Movie Maker zaboravite!
Najbolji software za izradu i uređivanje trilera
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.747
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony Vegas (Pro), Adobe Premiere, After Effects.

Pa recimo da če mi služiti za izradu filmova svih vrsta i za uređivanje nekih..hvala na prjedlozima..
BTW..tražim nešto kao iMovie ali za PC
Ako možete predložite neke programe profesionalne za izradu trilera odnosno uređivanje videa. Hvala! Movie Maker zaboravite!
Sony Vegas Pro 11.
Pa najbolje ti je provati sa Sony Vegas ili još bolje Pinacle Studio a ako želiš nešto bolje isprovaj sa Adobe Premiere u komblinaciji sa After Effects to su pravi profesionalni programi ali treba i volje i znanja za rad u njima dok su pinacle i vegas jednostavniji ali moja preporuka porobaj pinacle studio ovaj najnoviji
Moram još vidjet sve ču ih isprobat da vidim koji mi najviše odgovara a odlučio sam se prvo za Premier i After Effects, znam da če biti teško za naučiti ali ako sam svladao photoshop onda ču i premier i after effects...e sada zanima me jo nešto da ne otvaram novu temu koji software da koristim za izradu i uređivanje glazbe ali prvenstveno za izradu..privukao me adobe audition jel ima tko kakvo iskustvo s njim ?

Moram još vidjet sve ču ih isprobat da vidim koji mi najviše odgovara a odlučio sam se prvo za Premier i After Effects, znam da če biti teško za naučiti ali ako sam svladao photoshop onda ču i premier i after effects...e sada zanima me jo nešto da ne otvaram novu temu koji software da koristim za izradu i uređivanje glazbe ali prvenstveno za izradu..privukao me adobe audition jel ima tko kakvo iskustvo s njim ?
imam ti ja iskustva sa : Adobe Photoshop
Adobe Flash
Adobe Dreamviewer
Adobe Premiere
Adobe After Effects
Addobe Audition
Adobe Illustrator
Corel Draw
Corel PhotoPaint
Pinnacle Studio
Sony Vegas
Nemoj prvo ove Adobe AE i Adobe Premiere, preporucam ti Pinnacle Studio HD v15, jednostavan i moćan program a Pinnacle ti ima i Avid Studio to je nesto napredniji nisam ga koristio ali izgleda jednostavno i dobro izgleda.
Za obradu zvuka imaš besplatan Audacity ali Auditon nije kompliciran samo malo truda i svladat ces to