Najbolji software za izradu i uređivanje trilera

poruka: 8
|
čitano: 2.747
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Ako možete predložite neke programe profesionalne za izradu trilera odnosno uređivanje videa. Hvala! Movie Maker zaboravite!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Najbolji software za izradu i uređivanje trile
Triler - vrsta filma?

Sony Vegas (Pro), Adobe Premiere, After Effects.
420chan.org // 7chan.org
13 godina
protjeran

Pa recimo da če mi služiti za izradu filmova svih vrsta i za uređivanje nekih..hvala na prjedlozima..

BTW..tražim nešto kao iMovie ali za PC

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 15:53 (DeusExMachin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Ako možete predložite neke programe profesionalne za izradu trilera odnosno uređivanje videa. Hvala! Movie Maker zaboravite!

Sony Vegas Pro 11.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Pa najbolje ti je provati sa Sony Vegas ili još bolje Pinacle Studio a ako želiš nešto bolje isprovaj sa Adobe Premiere u komblinaciji sa After Effects to su pravi profesionalni programi ali treba i volje i znanja za rad u njima dok su pinacle i vegas jednostavniji ali moja preporuka porobaj pinacle studio ovaj najnoviji

13 godina
protjeran

Moram još vidjet sve ču ih isprobat da vidim koji mi najviše odgovara a odlučio sam se prvo za Premier i After Effects, znam da če biti teško za naučiti ali ako sam svladao photoshop onda ču i premier i after effects...e sada zanima me jo nešto da ne otvaram novu temu koji software da koristim za izradu i uređivanje glazbe ali prvenstveno za izradu..privukao me adobe audition jel ima tko kakvo iskustvo s njim ?

0 0 hvala 0
16 godina
Photoshop je puno, puno lakse svladati od Pr ili Ae.
420chan.org // 7chan.org
15 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Moram još vidjet sve ču ih isprobat da vidim koji mi najviše odgovara a odlučio sam se prvo za Premier i After Effects, znam da če biti teško za naučiti ali ako sam svladao photoshop onda ču i premier i after effects...e sada zanima me jo nešto da ne otvaram novu temu koji software da koristim za izradu i uređivanje glazbe ali prvenstveno za izradu..privukao me adobe audition jel ima tko kakvo iskustvo s njim ?

imam ti ja iskustva sa : Adobe Photoshop
                                Adobe Flash

Adobe Dreamviewer

Adobe Premiere

Adobe After Effects

Addobe Audition

Adobe Illustrator

Corel Draw

Corel PhotoPaint
                                Pinnacle Studio

Sony Vegas

Nemoj prvo ove Adobe AE i Adobe Premiere, preporucam ti Pinnacle Studio HD v15, jednostavan i moćan program a Pinnacle ti ima i Avid Studio to je nesto napredniji nisam ga koristio ali izgleda jednostavno i dobro izgleda.

Za obradu zvuka imaš besplatan Audacity ali Auditon nije kompliciran samo malo truda i svladat ces to

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 22:09 (strat95).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice