Kako zaključat sliku?

poruka: 12
|
čitano: 5.360
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako zaključat sliku?

Kako da zaključam sliku i da podesima da za otključanje slike treba unjet neki kod (recimo da je kod: "aa4bb5")??

pod zaključat mislim ono da se ne može mjenjat ili uređivat u photoshopu, paintu i sl. grafičkim programima...kako to napravit??

al meni treba da ja unesem jednu šifru za jednu sliku...znači tu sliku možete uređivat ako vam ja da kod...kako to napravit i s kojim programom?

hvala!

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kako zaključat sliku?

isprintaš, staviš je u sobu, uzmeš ključ od te sobe i zaključaš

{#}

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako zaključat sliku?

Stavi sliku u zip folder (npr. 7-zipom) i na njega stavi password.

16 godina
neaktivan
Kako zaključat sliku?

U WinRAR-u ako se ne varam možeš zaključat sadržaj..

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DinPa_KoVel kaže...

Kako da zaključam sliku i da podesima da za otključanje slike treba unjet neki kod (recimo da je kod: "aa4bb5")??

pod zaključat mislim ono da se ne može mjenjat ili uređivat u photoshopu, paintu i sl. grafičkim programima...kako to napravit??

al meni treba da ja unesem jednu šifru za jednu sliku...znači tu sliku možete uređivat ako vam ja da kod...kako to napravit i s kojim programom?

hvala!

winrar,7zip itd

http://protocol4.animehr.com/
17 godina
neaktivan

AKo misis da je mogu vidjeti a ne mogu uredjivati onda nikako ako se imalo razumiju u kompove. Ako je zelis zastiti od zlouotreba onda stavi watermark. Mozda je najbolje da precizno objasnis sta zelis postici.

:)
15 godina
neaktivan
Kako zaključat sliku?

Šta želim? Želim napravit sliku. Recimo, želim napravit božičnu čestitku i na njoj će pisat 2011 i želim ju zaštit od uređivanja, tj. da se slika ne može uredit ali može gledat. Znači da ako ja sliku objavim na svojoj stranici i ti dođeš i svidi ti se al ti baš ne paše godina ili neki text i to bi promjenio i ti skineš sliku, probaš ju otvorit u photoshopu a ono izbaci error. To bi ja htjeo, jer bi oni morali zatražit ključić od mene koji bi tu sliku otključavo da ju oni mogu normalno uređivat.

A sa winrarom mi ne paše, jer onda se slika ne vidi, samo je zaključana.

Treba mi neki program, koji bi baš zaključo sliku sa jednim (ili više) kodom i čovjek može gledat i spremit tu sliku, al ju ne može uređivat u grafičkim programima, bez da unese negdje (u takav jedan program) taj moj kod koji "otključava" sliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako ju može vidjet, može ju i uređivat..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DinPa_KoVel kaže...

.. želim ju zaštit od uređivanja, tj. da se slika ne može uredit ali može gledat.

-to je pod zaštitom autorskih prava, dovoljan je watermark i neki dokaz da si ti autor-vlasnik.. druge zaštite nema.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Kako zaključat sliku?

Čuj, i da takvo nešto postoji, lako bi se zaobišlo ograničenje, samo uzmeš print screen cjelog ekrana, odrežeš sliku (bilo to u paintu ili necem drugom) i nastaviš uređivati u nekom drugom programu...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:31 (CRT).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako zaključat sliku?

Znači jedino watermark?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DinPa_KoVel kaže...

Znači jedino watermark?

Jedino watermark. Ili stavi jako malu rezoluciju, tek tolko da se vidi, pa da nemaju koristi od toga.

http://dizanje-ratia.info
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice