Izrada modela po narudžbi

poruka: 5
|
čitano: 1.822
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako trebao bih čovjeka koji bi bio u stanju za određenu novčanu naknadu radit 3D modele.
Znaći ja bih naručio određeni set modela, dogovorili bismo se oko cjene, načina plačanja i roka izrade.

Neki minimalni uvjeti su :

- posjedovanje 3d alata za modeliranje , preferiram Blender može i bilo koji drugi, ali samo ako posjedujete licnecu za isti te da isti ima mogučnost exporta u fbx format.
- sposobnost low poly modeliranja i teksturiranja
- stariji od 18 godina i HR državljani ( zbog plačanja isl. )

Bonus plus je poznavanje GIMP , PS isl. alata tako da se možemo dogovorit i oko drugih poslova.

Možete mi se javiti preko PP te obavezno vas molim da mi pošaljete neki screenshot radova, tj. reference.

EDIT:

za sada LOCK:

našao sam modelatora. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 12:47 (woodgamesfx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema zainteresiranih ? 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da je problem ovo s licencom, mislim da nitko nije kupio Mayu, Max ili Cinemu na ovom forumu... a Blenderaša nema...

http://mayahotspot.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izrada modela po narudžbi

Kako netko pokazujući takvu razinu nepismenosti očekuje da ga ozbiljno shvate?!

15 godina
neaktivan
Re: Izrada modela po narudžbi
jozef kaže...

Kako netko pokazujući takvu razinu nepismenosti očekuje da ga ozbiljno shvate?!

Sorry ali ne tražim lektora {#} , i ne kužim koji je smisao tvog odgovora osim ako nije usmjeren izazivanju svađe ? 

PS.

ako te toliko smeta , uzbuđuje ili štoviše ne možeš gledat što sam napisao, dal zbog stilskih ili gramatičkih pogrešaka onda imaš gumb ignore i stvar riješena, nećeš se više morat uzbuđivat {#} 

EDIT:

ovako trolaš temu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 10:15 (woodgamesfx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice