Izrada logotipa za auto servis

poruka: 61
|
čitano: 18.995
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Izrda logotipa
APazinjan kaže...

Kakav je sad? Probao sam sa tragom ali ne paše baš...

Evo ti ideja, meni je ok recimo tako :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
14 godina
neaktivan
RE: Izrada logotipa
APazinjan kaže...
mario.L_hr kaže...
APazinjan kaže...

Nemam pojma kako si ti to zamislio :P

Mislio sam da se s desne strane doda šara gume koja bi fingirala 3D  i išla bi po desnom rubu od donjeg do gornjeg zaobljenja.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
protjeran

Dečki prekasno je za mene, odo ja spavat. Neka se javi autor ako ima još kakivh zahjteva, ili neka javi željenu verziju (ako hoće koju ;)

Pozdrav

http://www.animehr.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
maximus odlična ideja, samo bih promijenio boje, narančastu zamijenio bojom felge, ostavio crnu sjenu na slovima a pozadinu napravio bijelom.

i onaj narančasti rub gume ne sjeda oko felge ravnomjerno :D
May justice be done though the heavens fall
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
maximus odlična ideja, samo bih promijenio boje, narančastu zamijenio bojom felge, ostavio crnu sjenu na slovima a pozadinu napravio bijelom.

i onaj narančasti rub gume ne sjeda oko felge ravnomjerno :D

Da, slažem se za rub, to bi trebalo malo dotjerat da bude pravilnije. Ali vjerujem da će se APazinjan pobrinut za to ako bude trebalo :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
protjeran
slažem se. po meni je zaslužio lovu, idejni je tvorac logotipa o kojem ja i ti pričamo.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
protjeran

Evo jedna proba sa bijelom pozadinom (da još sam budan :P)

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja sam si dao još malo truda pa sam napravio sijaset izvedbi moje interpretacije loga. Sve je izrađeno ručno u programu za vektorsko crtanje (Inkscape). Enjoy!

logic sense of no sense.

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izrada logotipa za auto servis
Saryne kaže...

Evo i ja sam si dao još malo truda pa sam napravio sijaset izvedbi moje interpretacije loga. Sve je izrađeno ručno u programu za vektorsko crtanje (Inkscape). Enjoy!

Prvi mi izgledao dobro, samo da su možda malo jači rubovi općenito i slova od auto servis :)

16 godina

Da imaš pravo rubovi se i meni čine malo prebagi, evo sad su malo mesnatiji ;)

logic sense of no sense.

6 0 hvala 0
16 godina

Moram pohvaliti trud mnogih ovdje, jedino opaska za torentea.

Logotip mora biti vektorski u CMYK sustavu boja da bi mogao ići u print. Pa savjetujem da obratite pozornost na to ako ste voljni pomoći čovjeku, sretno s time.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 8:59 (nCh!).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
im not a hacker im a security professional

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Odo ja u školu pa se javim sa novom verzijom popodne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
network kaže...

Nije loše, samo što je čovjek rekao da nije službeni servis, tako da je tvoj logo malo protiv pravila, bar mislim tako :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:45 (Maximus).
16 godina
protjeran

Evo novi dizajn :)

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,

Hvala svima na ponudi logotipa. Komentar za opel znak, mislim da može biti na felgi nije to direktno isticanje znaka. @appazinjan se stvarno potrudio, ali star mi kaže da ovo s kotačem je više za vulkanizere, ali svaka čast na dizajnu, super je. Moramo vidjeti sto cemo odlučiti :))

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
veki101 kaže...

pozdrav,

Hvala svima na ponudi logotipa. Komentar za opel znak, mislim da može biti na felgi nije to direktno isticanje znaka. @appazinjan se stvarno potrudio, ali star mi kaže da ovo s kotačem je više za vulkanizere, ali svaka čast na dizajnu, super je. Moramo vidjeti sto cemo odlučiti :))

Prebacite se onda u vulkanizere :D

Ako imate ti i tata kakvih prijedloga recite pa da to i realiziramo ;)

16 godina

Logo predstavlja simbol ono čega se baviš odnosno posla kojeg obavljaš i treba dosta toga biti analizirano prije nego se krene u neku ozbiljniju izradu. Prije svega treba imati na umu kojoj klijenteli je namijenjen, kojoj vrsti posla i sl,. Stoga mislim da se treba pomno razmisliti prije odabiranja simbola koji će te predstavljati u poslovnom okruženju. Eto par mojih osobnih savjeta. Evo usput da ne budem lijen dao sam si još malo truda pa sam doradio svoj logo a usto još malo i ispraksao vektorske vještine, ugodno s korisnim ;)

logic sense of no sense.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:20 (Saryne).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

ovaj mi se sviđa...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

nesmije se isticati opel znak

16 godina

Evo mojeg dorađenog loga koji svojim bojama malo asocira na opel, nadam se da vam se sviđa.

logic sense of no sense.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja bi ti samo razgovor naplatio 200 kn

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Izrada logotipa za auto servis
Saryne kaže...

Evo mojeg dorađenog loga koji svojim bojama malo asocira na opel, nadam se da vam se sviđa.

Super je logo.

Poslušaj jedino moje cjepidlačenje da se sredi ravnoteža nekih dijelova uz sitne izmjene:

- Kod prvog i zadnjeg slova (B i N) da donji dio tih slova malo razvučeš prema dolje da bude ispod crte ključa (simetrično gornjem dijelu).

- Kod OLTERSTEI povučeš donji dio teksta malo prema gore da bude na jednakoj udaljenosti od crte ključa kao što je na gornjem dijelu teksta

- Desni dio ključa još malo izvuci na desno da bude na jednakoj udaljenosti od kruga kao što je udaljen lijevi dio ključa

- Riječ SERVIS još samo malo popravi unutar kruga jer prvo i zadnje slovo nisu na jednakoj udaljenosti od vanjske kružnice

Normalno, ovo su dobronamjerni savjeti.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Alken23 kaže...
Ja bi ti samo razgovor naplatio 200 kn

ti si naš idol, ajde sada lepo idi... {#}

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

ja sam se skoro ugusio gledajuci dizajne "loga", jer sam ocekivao da ljudi koji nude rjesenje kao takvo znaju sto je to logo. ovo je cisti treš dizajn i nema veze sa logom. ali bar sam se nasmijao do suza. hvala ljudi. xD

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

evo taj valja. izbaci tu glupost od zvjezdica i tog lika sto jasi i umjesto toga stavi tocak sa gumom kako je razvalio taj peterokut (znak) ili umjesto tocka precrtaj auto u vektor i napravi isto. font promjeni u tezi i kockastiji sa nakrivljenim figurama. kraj price. logo utrapis za 700 kuna kolika bi mu i bila vrijednost. a dizajn se moze iskoristiti i za svjetlecu reklamu. cime se vrijednost loga penje na 1200 kn. zato rekoh da je dobar osnovni koncept jer u startu ima vise namjena i iskoristiv je u vise stvari, potom je i skuplji od osnovnih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:49 (Rabenbal).
16 godina
protjeran
Rabenbal kaže...
APazinjan kaže...

evo taj valja. izbaci tu glupost od zvjezdica i tog lika sto jasi i umjesto toga stavi tocak sa gumom kako je razvalio taj peterokut (znak) ili umjesto tocka precrtaj auto u vektor i napravi isto. font promjeni u tezi i kockastiji sa nakrivljenim figurama. kraj price. logo utrapis za 700 kuna kolika bi mu i bila vrijednost. a dizajn se moze iskoristiti i za svjetlecu reklamu. cime se vrijednost loga penje na 1200 kn. zato rekoh da je dobar osnovni koncept jer u startu ima vise namjena i iskoristiv je u vise stvari, potom je i skuplji od osnovnih.

Autor je odustao, ja sam izvisio (koja rima :)

Probat ću napraviti redizajn preko vikenda.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
Saryne kaže...

Super je logo.

Poslušaj jedino moje cjepidlačenje da se sredi ravnoteža nekih dijelova uz sitne izmjene:

- Kod prvog i zadnjeg slova (B i N) da donji dio tih slova malo razvučeš prema dolje da bude ispod crte ključa (simetrično gornjem dijelu).

- Kod OLTERSTEI povučeš donji dio teksta malo prema gore da bude na jednakoj udaljenosti od crte ključa kao što je na gornjem dijelu teksta

- Desni dio ključa još malo izvuci na desno da bude na jednakoj udaljenosti od kruga kao što je udaljen lijevi dio ključa

- Riječ SERVIS još samo malo popravi unutar kruga jer prvo i zadnje slovo nisu na jednakoj udaljenosti od vanjske kružnice

Normalno, ovo su dobronamjerni savjeti.

1. simetrija je nesto sto treba izbjegavati u dizajnu jer cini dizajn MONOTONIM i DOSADNIM. ovako je bolje kak je napravio. nije profesionalno al nije ni dosadan. xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:54 (Rabenbal).
14 godina
neaktivan

{#} gica

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 16:14 (zele87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zele87 kaže...

{#} gica

Odlično samo što piše sevis :)

http://dizanje-ratia.info
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: