Izrada loga za portal - molim pomoc

poruka: 4
|
čitano: 2.344
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kako nam projekt sa izradom portala za sada ide ok (rijesen dizajn, kupljena domena i sl.) ostalo je jos izmedu ostaloga napraviti logo za portal.
Trebao bih nekoga sa foruma tko se kuzi malo u grafiku da mi pomogne oko izrade tog loga.
Logo bi trebao biti jednostavan, na njemu bi trebalo stajati alfa (znak na grckom ili mozda samo natpis "alfa") i portal. Razmisljali smo mozda da umjesto znaka alfa, stoji "@".

Sam portal je inace u nekim zemljanim bojama, tako da en treba biti nista sareno i sl. Mozete poslati isti logo u vise verzija boja ili kako vec hocete.
Sto vas se vise ukljuci u to, bude bilo i kvalitetnijih radova....pa vas molim da se ukljucite u ovaj mali natjecaj i malo mi pomognete oko toga.

Radove slobodno postajte ovdje.

Zahvaljujem unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebao bi staviti par slika dizajna da se vidi koje su točno boje da ljudi mogu raditi sa tom paletom,a ne da nagađaju.Ako budem imao vremena,možda se uključim u projekt.{#}

alrighty then

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Izrada loga za portal - molim pomoc
dncrmt kaže...

Trebao bi staviti par slika dizajna da se vidi koje su točno boje da ljudi mogu raditi sa tom paletom,a ne da nagađaju.Ako budem imao vremena,možda se uključim u projekt.{#}

Puno ti hvala, bio bih stvarno zahvalan svima! {#}

Boje bi bile na portalu sljedece: smeda, tamno crvena, zelena, tamno zelena....uglavnom neke "zemljane" boje bi bile.

Portal ce biti naravno u tabovima i svaki tab ce imati svoju boju.

Boje lagano promjenimo, najvaznije nam je sada sam dizajn loga.

Kao nagradu, osobi koja napravi najbolji logo mozemo ponuditi besplatnu uslugu u obliku reklame na portalu (na neko vrijeme) ili neku drugu uslugu iz podrucja medija.

Napominjem da se ne radi o nekom "djecjem projektu" vec se ozbiljno ide u to sve...no kako placamo sve i svasta, nadam se da nam bar netko logo ovdje moze dizajnirat u zamjenu za besplatnu reklamu ili nesto sl.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina

Kolega dncrmt je poslao svoj rad:

Klikni i dodi do loga!

Cekamo jos neke radove...nije vrag da su svi dizajneri zablokirali osim kolege dncrmt-a. {#}

Alfa portal Alfa portal
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice