ajde ljudi vi koj iste u rijeci i oko rijeke. pokusat cu pokrenuti nesto u rijeci ako bude zainteresiranih, pa bilo bi dobro da vas bude posto bi to moglo puno znaciti i za sam grad.
radi se 3d radionici, tojest 3d dizajnu, gdje bi se sve ucilo od teorije i prakse. medjutim da bih ista pokretao mora biti dovoljno zainteresiranih. pa ne bi bilo lose da ako ima koga iz primorsko-goranske i istarske zupanije malo prosirite rijec. predavanje vodim strucno tako da se ne morate zabrinjavati hocu li vam otkrivati toplu vodu ili ne. tople vode nece biti to vam mogu obecati. vise sam orjentiran na otkrivanje ljudske maste i njegovih potencijala nego da vam prosipam toplu vodu kroz tutorijale i slicno. znaci dosta bi bilo grupnih radova ali i samostalnih.
zainteresirani mi se mogu javiti na pp. predavanja bi se odrzavala u CTK-u rijeka (centar tehničke kulture).
u to bi ulazilo kompletno svladavanje photoshopa, 3d jezgre, montaza i animacija. (ovo je sazeto, dosta tu poglavlja ima jos)
iduce godine ako budem uspio pokrenuti ovaj program (koji bi bio novi u rijeci i jedini takav), bi se program mogao nadograditi na unity engine kao dodatni smjer. ali to je sve ono - ako, ako. nista nije sigurno jer kao sto rekoh moram vidjeti kako disu rijecani i ljudi na obali jer ako nema zanimanja onda nista od cijelog programa. sto bi iskreno bila steta jer program moze mnogima pomoci od studenata do srednjoskolaca a i onim mladjima. uz to i inzinjerima gradjevine i strojarstva te dizajnerima interijera i montazerima... tko zna mozda se neki ljudi skupe i odluce napravit mini animacije ili igre. sve u svemu moram prvo znat da li bi bilo zainteresiranih kako bih mogao planirati ostvarenje programa i kako bih sa direktoricom mogao o tome pricati jer ona ce sredstva omoguciti ako ljudi budu zainteresirani.
znam da je kriza i sve ali neke stvari se moraju unaprijediti. jer nema smisla da budemo 30 godina iza cijelog svijeta sto se tice informatickog dizajna. ima ljudi koji su voljni predati znanje, samo uvijek je problem sto nema zainteresiranih dovoljn okako bi se neki veliki programi mogli ostvariti. usput obecajem da na mojim satovima je uvijek zahebancija. tako je bilo zadnjih dvije godine tako namjeravam i da ostane - sto vise smijeha kroz ucenje.
isto bi trebali biti sigurni u to koliko ste zainteresirani, a ne da bude - hocu, hocu pa da kad cijeli program krene da me shebete i odustanete prije nego je ista i pocelo jer vam se odjednom ne ide.
trenutno sam se "opet" vratio iz rijeke i ne pitajte kako je voziti kada vam servo rikne i ne mozete skrenuti ni lije, ni desno na gorskom kotaru, ali kao da me netko umlatio velikom kuhacom po ledjima, mozak boli isto xD
u 5ak se trajno selim u rijeku, pruzila mi se prilika da radim sa jednim mladim timom i prosirim njihovu edukaciju, pa razmislite o tome. o cijenama i satima nista ne znam jer moram sastavit nastavni program svoj i slicno, ali nista ne mogu ozbiljno planirati dok kao sto rekoh ne vidim koliko ima zainteresiranih. usput bio bih zahvalan ako bi ste informaciju proslijedili. a i kroz dosta foruma i portala ce ova vijest ici a vjerojatno i po ucilistima.
nadam se da admini nece obrisat post jer iskreno ne vidim gdje bih ovo stavio, pa ako oni imaju bolje mjesto na forumu, nemam nista da se tema prebaci.
pozz