Crtanje vježbi za tijelo

poruka: 7
|
čitano: 2.951
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crtanje vježbi za tijelo

Prijatelj je trener kondicijske pripreme, pa mu treba neki program (ako za to uopće ima namjenski program) za crtanje vježbi. Znači treba manipulirat jednostavnim likom čovjeka, pomjerit ruku, nogu i slično da bi mogao demonstrirati kako se treba vježba izvoditi. Znam da se to može radit s Photoshopom, Illustratorom, Corelom i sličnim programima, ali ima li nešto jednostavnije?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crtanje vježbi za tijelo
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Crtanje vježbi za tijelo

Ja bih tako radio, ali problem je što on baš i nije informatički potkovan :) Mislio sam da ima možda neki jednostavniji programčić namijenjen baš za takve stvari. Ne mora bit free...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 10:22 (Maximus).

0 0 hvala 0
17 godina
Crtanje vježbi za tijelo

Jednostavno, brzo i jeftino: fotić i stativ i nek slika sam sebe; po mogućnosti nek stoji iza bijelog zida da je lakše razlučiti pojedine dijelove tijela. A kasnije, ako želi, može se to jednostavno stilizirat u Photoshopu sa par jednostavnih filtera... Stvarno ne vidim razlog zašto komplicirat, ako može sam stat u željenu pozu i narihtat tajmer na fotiću i za 15 sec ima gotovu sliku.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Crtanje vježbi za tijelo
Berko kaže...

Jednostavno, brzo i jeftino: fotić i stativ i nek slika sam sebe; po mogućnosti nek stoji iza bijelog zida da je lakše razlučiti pojedine dijelove tijela. A kasnije, ako želi, može se to jednostavno stilizirat u Photoshopu sa par jednostavnih filtera... Stvarno ne vidim razlog zašto komplicirat, ako može sam stat u željenu pozu i narihtat tajmer na fotiću i za 15 sec ima gotovu sliku.

I to je jedna solucija, vjerojatno najednostavnija ... {#} Problem je što je malo teško slikat sam sebe, još ako nemaš dobar aparat i osvjetljenje gotovo je nemoguće dobit dobre slike, ali da, i to je mogućnost ako ne bude šta pametnije...

17 godina
Re: Crtanje vježbi za tijelo
Maximus kaže...
Berko kaže...

I to je jedna solucija, vjerojatno najednostavnija ... {#} Problem je što je malo teško slikat sam sebe, još ako nemaš dobar aparat i osvjetljenje gotovo je nemoguće dobit dobre slike, ali da, i to je mogućnost ako ne bude šta pametnije...

Ma, da se to jednostavno; postavi stativ i fotić (imaš stativa za 200 kn), kupi jedan halogeni reflektor:

i ispred njega stavi bijelu plahtu (ne direktno na njega da se plahta ne zapali), da dobije difuzno svjetlo, a na podu si označi di treba stajat (napravi par testnih slika). A onda samo narihta tajmer na fotiću, postavi se u pozu i slika... Ili zamoli nekoga da ga poslika; pripremi si u naprijed koje mu sve poze trebaju i odrade to za 15-20 min.

P.S. ovakvih "do it your self" videa se može nać na YT hrpetina:

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:59 (Berko).
17 godina
neaktivan
Crtanje vježbi za tijelo

Zanimljiva ideja, reću mu da proba tako. Hvala na savjetu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice