Corel - molim malo pomoći

poruka: 6
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kako napravit da mi neki obijekt u boji, kvadrat npr. ide od tamnije boje na lijevoj strani prema svjetlijoj boji na desnoj strani.

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Corel - molim malo pomoći
kovaos kaže...

Kako napravit da mi neki obijekt u boji, kvadrat npr. ide od tamnije boje na lijevoj strani prema svjetlijoj boji na desnoj strani.

Napraviš kvadrat, zatim odabereš Fill->Fountain fill (možeš odabrati isto i tipkom F11)-> odabereš Linear za vrstu nijansiranja (br.1 na slici) zatim možeš mišem odabirati smjer nijansiranja (br.2) i pod brojem 3 su ti padajući izbornici u kojima biraš od koje do koje boje trebaš nijansirati:

linearno nijansiranje linearno nijansiranje
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan

U corelu x6 kad idem na insert new page ubaci mi stranicu sa ovim kockicama, kako da ih sklonim?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 16:40 (kovaos).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
kovaos kaže...

U corelu x6 kad idem na insert new page ubaci mi stranicu sa ovim kockicama, kako da ih sklonim?

Ne koristim Corel, nego Illustrator, a po ovome što se vidi na slici potraži u View meniju opciju show/hide grid.

16 godina
neaktivan

Kod startanja corela pojavljuje se poruka: error code 998. 

vidi sliku. Molim pomoč.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 18:23 (dvinko).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dvinko kaže...

Kod startanja corela pojavljuje se poruka: error code 998. 

vidi sliku. Molim pomoč.

Solving CorelDraw.dll Error Code 998 Problems
Some users have reported issues running CorelDRAW. When they attempt to run it, they receive an error saying "Unable to load Coreldrw.dll (and Corelppt.dll): Error 998" or something very similar to that. This is a classic case of something else being installed on your system that is interfering with CorelDRAW. Most users reporting this issue have found they have malware by the name of "searchqu" installed on their systems. If you have it, you probably didn't intentionally install it. It can be supplied with other shareware or freeware software that you may have installed. Simply removing seachqu should allow CorelDRAW to run successfully again.

A blog post entitled How to Remove Seachqu (Uninstall Guide) provides detailed instructions for removing it from Internet Explorer, Mozilla Firefox and Google Chrome
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 17:12 (Noxer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice