3D dizajniranje kučišta

poruka: 7
|
čitano: 2.251
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
3D dizajniranje kučišta

Zna li možda iko neki program za dizajn kučišta u kojemu je moglo biti napravljeno ovo :

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D dizajniranje kučišta

piše ti u tagovima od youtube linka sketchup tj google sketchup :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
3D dizajniranje kučišta

Jel on besplatan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D dizajniranje kučišta

Osnovna verzija je besplatna - skini ju ovdje.

SketchUp Pro košta 495 dolara.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D dizajniranje kučišta

Imaš i wings 3d isto bespalatan program.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
3D dizajniranje kučišta

ja sam svoje kuciste radio u google sketchupu,neznam kakvi su drugi programi ali google sketchup je ispunio sve moje zahtjeve.

veliki plus mu je sto ima bezbroj gotovih 3d modela hardwera na netu koje jednostavno skines dok si u samom programu.

ja jedino sto sam morao raditi je bilo samo kuciste sve drugo sam skinuo gotovo od drugih ljudi sa neta preko programa:napajanje,maticnu ,graficku,hladnjak za proc,dvd rom memorije i sve lijepo poslagao unutar svog modela kucista

naravno svi ti modeli su po dimenzijama tocni stvarnim modelima tako da nije bilo nikakvih problema

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
3D dizajniranje kučišta

To ti je neki alat za 3d modeliranje( u ovom slučaj sketchup). Sa njim ti je najjednostavnije napraviti takvo što, ako nemaš nikakvog predznanja. Besplatan je. Ima još besplatnih no oni su složeni za početnika te treba dosta truda da se nauči raditi sa njima.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice