Dali su ti losiju graficku

Ja sam nedavno u hg spotu za hd 7850 dobio R9 270x OC, tako da ono nisi baš dobro prošao.
Ma nisi ništa značajno izgubio, ovi te plaše bezveze. ;D
Imaš hladniji, pouzdaniji, kvalitetniji GPU koji neće riknuti samo tako.
Ta kartica je zeru slabija, ali dolazi s jako malom potrošnjom,
odličnim OC potencijalom (prestigne Radeona ako treba), nižim temp. u radu,
Radeon može o tome samo sanjati.
Npr. osobno bi radije uzeo to nego Radeona toga, a isprobao sam obje,
jednostavno Nvidia oduševljava, bez problema radi i na šrot napajanjima,
nema šanse da je pregriješ, ma što radio i u koje god kućište je stavio,
nema problema s driverima.
ma kralj si nema sto..
ma kralj si nema sto..
Malo zaje..
Ma nisi ništa značajno izgubio, ovi te plaše bezveze. ;D
Imaš hladniji, pouzdaniji, kvalitetniji GPU koji neće riknuti samo tako.
Ta kartica je zeru slabija, ali dolazi s jako malom potrošnjom,
odličnim OC potencijalom (prestigne Radeona ako treba), nižim temp. u radu,
Radeon može o tome samo sanjati.
Npr. osobno bi radije uzeo to nego Radeona toga, a isprobao sam obje,
jednostavno Nvidia oduševljava, bez problema radi i na šrot napajanjima,
nema šanse da je pregriješ, ma što radio i u koje god kućište je stavio,
nema problema s driverima.
HD7850 je kartica koji ima jedan od najboljih OC potencijala oprosti ali moram te pitat o cemu ti pricas?
HD7850 je kartica koji ima jedan od najboljih OC potencijala oprosti ali moram te pitat o cemu ti pricas?
Nisam rekao da nema, nego sam kažem da ga ima i Nvidia ta.
ps. vidim da je oko mene samo Radeon ekipa, tako da ovo nema smisla, ma što napisao...
Moze ga imat nvidia ali nema ni blizu kao 7850 koja je u startu jaca kartica...
Mozemo mi ode pricat sta ocemo al links mu je dao slabiju karticu i tu nema price.
cek jesu oni tebe pitali dali se slazes s tom promjenom ako nisu uvijek se imas pravo zalit i trazit drugu karticu oni NE SMIJU samoiniciativno zamijeniti za drugu..
Pa zovi ih i traži karticu koju si imao ili jaču ako nemaju tu, npr. R9 270 je sljedeća.

Zeznuo te ravno za 6%. link S obzirom da se i jedna i druga dobro clockaju, i pod clockom je razlika slična.
S tim da će ti ova GTX 750 Ti sad trošit oko 40W manje pod opterećenjem..
Lako za to, razlika je neprimjetna, al nije mi jasno zašto ti jednostavno nisu dali istu XFX HD7850 2GB kad je imaju..
Zeznuo te ravno za 6%. link S obzirom da se i jedna i druga dobro clockaju, i pod clockom je razlika slična.
S tim da će ti ova GTX 750 Ti sad trošit oko 40W manje pod opterećenjem..
Lako za to, razlika je neprimjetna, al nije mi jasno zašto ti jednostavno nisu dali istu XFX HD7850 2GB kad je imaju..
To i ja govorim cijelo vrijeme, sam sam se uvjerio,
a svakako bi htio skrenuti pažnju na model te kartice od Gigabytea koji dolazi s 6 pin
dodatnim konektorom za napajanje, OCa se na 1300 MHz bez problema,
puno bolji izbor od MSI TF IV po meni koji nema takav konektor, tako da je i OC potencijal manji.
Možeš, samo oderi.
OCaj koliko ide i ne boj se ništa.
PS. čemu štednja (čuvanje), garancija postoji, uživaj u onome za što si dao novce.
Jebga, nemaš sreće.
Ali ništa štedjeti komponente nemoj, samo oderi i uživaj, kad rikne nosiš njima,
pa neka se zabavljaju.
Jedina zamjerka na te tvoje komponente je Asrock matična, kod AMDa i nisu nešto
pouzdane baš.
netko me zvao na pm
ja bi to ipak odnio zamjeniti, 750ti nema kaj traziti pored 7850/r7 265, kao sto se dolje u linku vidi "malo zahtjevnije" igre tu karticu doslovno udave; c3,bf4,rtw,coh2 itd itd...
http://www.anandtech.com/show/7764/the-nvidia-geforce-gtx-750-ti-and-gtx-750-review-maxwell/12
stvar je jos gora smanjivanjem detalja (koje ces i morati raditi na toj kartici da ti sve ide fluidno)
primjer vecine testova na high detaljima/fullhd razlika je ogromnih cca10fps-a average dakle u postotcima ispada ogromnih 35%...LP
http://www.anandtech.com/show/7764/the-nvidia-geforce-gtx-750-ti-and-gtx-750-review-maxwell/12
primjer vecine testova na high detaljima/fullhd razlika je ogromnih cca10fps-a average...LP
To je na stocku, to nitko ne osporava.
A teško je to reći sad 100%, zovi ih i pitaj, nadam se da budu izišli ususret. Sretno. :DDDDDD
Grafička kartica nije periferija.