Odična kombinacija ATI-AMD! GTA IV na toj konfiguraciji radi k'o lud...
:D
Odična kombinacija ATI-AMD! GTA IV na toj konfiguraciji radi k'o lud...
:D
Ja bi uzeo ovu XXX verziju. Ta je tvornički clockana.
http://www.h2-shop.com/katalog.aspx?grupa=140020&gn=Grafi%C4%8Dke%20kartice&pgn=NVIDIA%20%20grafi%C4%8Dke%20kartice&ID=1&ID2=26
ja cu napisat svoj test za NFS undercover- reza na 1280x1024 ostalo sve na najjače!
imam HD 4890, a ostatak konfe vidite na Moj PC
ja cu napisat svoj test za NFS undercover- reza na 1280x1024 ostalo sve na najjače!
evo tu je moje stanje!
uključen v-sync
antialiasing na x6
1280x1024
uključene sjene
uključen texture filtering
svi detalji i teksture na najjačem, uključujuči i sjene
4870x2 je jača od gtx285
Jel to dovoljno za GTX 285?
To ce napajanje bez problema drzat gtx-icu!!
Nije sve u fps-ima. Idi na gtx275.
Jel to dovoljno za GTX 285?
A jeli još bolje 2 GTX 275 u SLI?
Jutros mi je matična nešto se usrala, pa moram uzet novu!
Jeli dovoljno navedeno napajanje(corsair 550 W)?
Di se može uzet SLI mostić?
2xgtx275 se neisplati i teško da bi to vx550w dugo gurao. Trebao bi 2 adaptera 2xmolex->6pinski.
SLI mostić dobiješ uz matičnu, a SLI matične nisu baš bajne.
Uzimam SLI matičnu 780a, a vidio sam da nije loše da se 2 OClokane GTS 250 spoje u SLI?
Velik ima je memory clock i bilo bi 2 GB .i koštalo bi manje od 2500 kn?
Jel to još bolje?
Uzimam SLI matičnu 780a, a vidio sam da nije loše da se 2 OClokane GTS 250 spoje u SLI?
Jel to još bolje?
srry za offtopic, al moj je komp star 2 tjedna i temperatura grafe mi je uvijek oko 63 stupnja u idleu, imam HD4890
Ne znam što si mislio s tim postom, ali 63°C je daleko previše za grafu... Stavi si u CCC (catalyst tray icon-program) na Overclocking settings (view-advanced view-ati overdrive) otključaj na ikonicu lkjuča i dole enable manual fan control. Stavi si na 50 i nemaš beda! Inače riskiraš skraćivanje vijeka trajanja, a šteta jer su dobre grafe 4850-4870-4890 samo se griju do besvijesti tako bez toga. Ili kupi aftermarket cooler (Scythe musashi imaš u Linksu za 260 kuna) pa će da hladi! Obvezno ovo napravi, ja ti savjetujem iz svog primjera.
Ne znam što si mislio s tim postom, ali 63°C je daleko previše za grafu... Stavi si u CCC (catalyst tray icon-program) na Overclocking settings (view-advanced view-ati overdrive) otključaj na ikonicu lkjuča i dole enable manual fan control. Stavi si na 50 i nemaš beda! Inače riskiraš skraćivanje vijeka trajanja, a šteta jer su dobre grafe 4850-4870-4890 samo se griju do besvijesti tako bez toga. Ili kupi aftermarket cooler (Scythe musashi imaš u Linksu za 260 kuna) pa će da hladi! Obvezno ovo napravi, ja ti savjetujem iz svog primjera.
Jel to još bolje?
IMA Ko kakav prijedlog??