Da li je xfx gtx260 dovoljna za monitor benq e2400hd?
Xfx gtx260
- poruka: 28
- |
- čitano: 5.912
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je sa 216 shadera je dovoljna je.
Na kutiji piše 216 stream processors,ako je to to?
JE, TO je to
mozes dat link te grafe??
Ne znam. Kupio ju danas u linksu u Osijeku,cijena 2099 kn.
UUFFFF koja pušiona sa tom cijenom pogledaj na nabava.net i grafa se prodaje po cijeni cca 1.500kn ima je u ADM-u,Diskont24 i dr. trgovinama
kolega nažalost kupovina ti je teška pušiona.
Kud baš u Links po grafu....
Ali evo pa pogledaj:
Ostao bez teksta.
Uglavnom 260GTX su močne grafe i možeš je imati na 24" bez problema
Sorry nisam mislio ništa loše ali ovo je stvarno loša trgovina i zato služe forumi kako ovaj tako i PCE ekspert što se tiče hardwera,softwer-a kao i ostalih tehničkih
stvari kao i rješavanje nastalih problema sa navedenima.Ukoliko imaš bilo kakva pitanja,traženja savjeta kao i dijeljenje iskustava glede kupovine i dr. stvari prvo postaš i pitaš šta,kako,gdje??? i onda u kupovinu .
U Sl.Brodu u vemilu i hg spotu nemaju nikakvu gtx260,a nisu ni imali volju da mi je nabave prošli tjedan.Mailom karticu naručio u linksu zg,da mi ju dostave u links os,da ju platim na rate.the end!
Ostao bez teksta.
Tako si mogao naručiti mailom i u Diskont24 i dostave na adresu izađe te kartica malo manje od 1.700kn sa dostavom na Diners(12 rata) znam jer sam i sam
slao mail i dobio ponudu ali odustao i čekam još jedno 10-ak dana da vidim kako čese razvijati situacija sa cijenama kad izađe model 275 GTX jer sam mišljenja
da bi cijena mogla još malo pasti barem za 100kn kad se sve posloži na tržištu jer če i ostale trgovine morati spustiti cijenu ukoliko žele prodati robu.
Pa bi trebalo i u navedenim trgovinama Ve-mil,HG spot i Links spustiti cijene.Znam da je problem kupovine hardwera u Slavoniji ukoliko peglaš neku od kartica
jer večinu moraš provuči i to onda postaje problem i dosta trgovina nema opcije plačanja Pey pal-om preko T-coma što je odlična stvar.
je li ova sa 216 shadera???XFX GTX 260 GeForce GTX 260,896Mb DDR3 448bit,HDTV out, Dual DVI
Da
Da
Da
na stranici proizvoda (link je na adm) piše da je 216
Da
http://www.imagesforme.com/show.php/426593_Grafa3.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/426592_Grafa2.JPG
To su te iste grafe a takva je i u ADM-u identična 260 GTS 216 nazovi najbolje pa pitaj uglavnom su sve ispod 1.500 krznaša i što je
najbolje raspoložive su i stižu na kučnu adresu u roku 24-48h kako gdje jer zavisi kada naručiš.
I naravno cijena je za keš a za bilo koji oblik plačanja karticama ide do 1.700kn sa dostavom.
http://www.imagesforme.com/show.php/426593_Grafa3.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/426592_Grafa2.JPG
To su te iste grafe a takva je i u ADM-u identična 260 GTS 216 nazovi najbolje pa pitaj uglavnom su sve ispod 1.500 krznaša i što je
najbolje raspoložive su i stižu na kučnu adresu u roku 24-48h kako gdje jer zavisi kada naručiš.
I naravno cijena je za keš a za bilo koji oblik plačanja karticama ide do 1.700kn sa dostavom.
Zasto je onda razlika u cijeni 400kn,onda jedna mora imat 216shadera a jedna ne.
XFX GTX 260 GeForce GTX 260, 896Mb DDR3 448bit, HDTV out, 621MHz 1885kn
XFX GTX 260 GeForce GTX 260,896Mb DDR3 448bit,HDTV out, Dual DVI 1482kn
Pa mislim da izbor trgovine uopče nije bitan jer ih ima u više trgovina ispod 1.500kn tako da možeš birati gdje i kako tj. na koji način hočeš
kupiti kao i platiti(keš,kartice).Glupo je dati više od navedene cijene kad postoji narudžba i dostava na adresu.
Kao što sam naveo cijena na karticu i dostavu neprelazi cca 1.700kn što je još uvijek ušteda od cca 300+ krznaša koliko
se kreče u nekim trgovinama(zavisi od proizvođača) tj. dobavljača za navedenu trgovinu.
Ja je uskoro dobivam za samo 1400kn iz videosredisca zagreb. 2god garancije reklamacijka odmah ako se pokida. Ja sam hepi, jos samo da nabavim novo napajanje
I sam sam naručio ali nešto jeftinije(1.300,37kn) ukoliko uspijem dobiti jer potražnja je velika uglavnom narudžbu sam dobio iz Protis-a.
te se iskreno nadam da če sletiti u moj stroj....... i da je to najbolja kupnja trenutno s obzirom na uloženo/dobiveno jef grafa je odlična.
Nažalost neče ipak sletiti u moj stroj jer je nema više i Protis otkazao narudžbu i poslao sam im malu opasku glede takvih muljanja sa cijenamo koje su izmjenili u cca 30min.
(bila 1.300,37 pa onda naglo skočila u 20.15h na 1.400+ kuna)
i time obmanuli-navukli ljude na pomamu glede kupovine i onda lijepo otkazali narudžne koje su zaprilili i čak poslali povrat (da su iste zaprimljene sa br. artikla tj. narudžbe)
Prilično neodgovorno od njih i tu trgovinu ču obilaziti u večem luku, neznam jel još netko slično prošao ali neka se zna.
Naručio XpertVision Palit 250 GTS za 990KN. Stiže u utorak ako sve bude uredu.