XFX geforce 7950gt 256mb - info o rezoluciji

poruka: 14
|
čitano: 3.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kako slazem malo jeftiniji komp za jedne klince, dali ce moci XFX geforce 7950gt 256mb tjerati 22'' monitor na njegovoj rezoluciji tj 1680x1050 i dali ce moci bar nesto zaigrat?

Naravno, neke "djecje" igre i one malo starije....a kao CPU ce ici gore AMD 3000+, 2x512MB i MBO DFI Infinity nf4 ultra-u. Mislim da je to za njih sasvim ok, ali jedino me brine hoce graficka raditi bez beda u kombinaciji sa 22'' monitorom?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: XFX geforce 7950gt 256mb - info o rezoluciji
win32 kaže...

Kako slazem malo jeftiniji komp za jedne klince, dali ce moci XFX geforce 7950gt 256mb tjerati 22'' monitor na njegovoj rezoluciji tj 1680x1050 i dali ce moci bar nesto zaigrat?

Naravno, neke "djecje" igre i one malo starije....a kao CPU ce ici gore AMD 3000+, 2x512MB i MBO DFI Infinity nf4 ultra-u. Mislim da je to za njih sasvim ok, ali jedino me brine hoce graficka raditi bez beda u kombinaciji sa 22'' monitorom?

Koliko ti para misliš dati za komp? 1gb rama 256mb grafa? halo pa sada ko god kupuje komp ispod 2gb rama i 512mb grafe nejde

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan

neke stare igre će tjerati na toj rezoluciji,ali malo novije sigurno neće, zašto nestaviš bar 8800GT kojih danas ima po oglasniku za kakvih 450-500kn, a da ne govorim kakva je razlika između njih

Mrog
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...
win32 kaže...

Koliko ti para misliš dati za komp? 1gb rama 256mb grafa? halo pa sada ko god kupuje komp ispod 2gb rama i 512mb grafe nejde

Dali ti vidis moju konfiguraciju.....e vidis, to je konfa za mene.

Ova konfa koju slazem je za dijete koje ide u drugi osnovne i za jos jedno dijete koje ide jos u vrtic.

I sada mi reci......o cemu mi tu pricamo uopce!?

Hoces reci da za njih to nije ok...za djecu koja igraju Super Marija na kompu i pogledaju koji crtic?

Ono sto me zanima je dali ce grafa moci normalno raditi na 1680x1050 tj. na 22'' monitoru.

Ta djeca trenutno imaju komp ca CRT-om, Celeronom, Ati Rage karticom i 256 MB RAM-a.......i mislim da je ovo za njih ok i ne samo za njih vec i za neku "stariju" djecu koja ne pate na igre i da moraju odigrat sve na max.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
mrog 33 kaže...

neke stare igre će tjerati na toj rezoluciji,ali malo novije sigurno neće, zašto nestaviš bar 8800GT kojih danas ima po oglasniku za kakvih 450-500kn, a da ne govorim kakva je razlika između njih

Zato sto trebam ustedjeti love.....

15 godina
protjeran
Naravno da ce radit na 22 monitoru i sasvim ce solidno gurat starije igre.
15 godina

Naravno ,na instaliranom Win XP-u , jer taj hardver nije za vistu ili sedmicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maks-rs kaže...

Naravno ,na instaliranom Win XP-u , jer taj hardver nije za vistu ili sedmicu.

Ma XP i ide gore.....makar da se stavi 2GB memorije znam da Vista radi bez greske jer sam je ja "vrtio" jedno vrijeme na slicnoj konfi....

Za Win7 ne znam, ali sve se vrti oko memorije....ostalo je sve relativno.

A to sve cu dobiti za malu lovu tako da....dobra kupovina uglavnom!

Jedino kupujem novo kuciste, tipkovnicu, mis i printer (neki jeftini).

Ima tko kakvu preporuku za jeftinu bljuvalicu boje......nije vazno koliko kostaju tinte za isti.

17 godina

Moja preporuka ti je da ne stavljas vistu ili 7-icu zbog 1-jezgrenog proca... Imao sam ja 7-icu na istom procesoru s 1GB RAM-a i nije to niti blizu one fluidnosti kakva je na XP-u.

0 0 hvala 0
15 godina
radit ce ti bez pol frke. Ja sad cod 4 na medium vrtim sa radeon x800gt na toj rezi. Samo stavi barem 2gb rama da sve ide brze :)
15 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...
win32 kaže...

Zlatno pravilo uvjek promisli dobro glavom (ne nogom) kad nesto ides postat.

Naravno da ce raditi sve OK na toj rezolucij.

16 godina
Weky kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
win32 kaže...

Zlatno pravilo uvjek promisli dobro glavom (ne nogom) kad nesto ides postat.

Naravno da ce raditi sve OK na toj rezolucij.

On ne misli nogom il glavom neg jajima ili cunom..Njegov svaki post je takav pa zato dobiva puno kartona al sam si je kriv..

Nego na tom monitoru ce igre radit kak treba pogotovo za 2 osnovne ili vrtic jer oni bas i ne igraju gta sa,krizu i ostalo.Reza ce im biti taman pogotovo proc jer nema proc kaj racunat kod tih starih igara jer nema puno fizike i ostalog za racunati.Znaci GO mozes im to slozit i taman ce biti.

Evo ti jedan primjer.

Frend jedan  sa foruma ima 6600 i neki dual core ali slabi i ram i cod 4 igra sasvim solidno na low postavkama na 17" rezi..Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina

Hvala vam ekipa....onda uzimam to.

No najsmjesnije je sto lik tj. sestra od zarucnice i njen muz imaju gro love na bacanje, ali ih to ne zanima pa me zamolili da nesto jeftino slozim jer im je mutavo davati lovu za nesto sto ce klinka iz vrtica doslovce razbijat i sta ja znam sta sve ne.

Zato sam i stavio 22'' monitor njoj za crtice i bar neku graficku da klinac moze odigrat neku stariju voznju ili nesto sl......jer malac se bas ne zanima za igre i jedino mu je zakon neki stari Spiderman i Super Mario.....a djeca. Osmijeh

Zato npr. uzimam bilo koji printer jer ih nije briga koliko kostaju tinte jer ga mogu filat tj. imaju love za to....glupo ispada, ali tako je.

Hvala vam jer pomogli ste mi dosta.....makar bih radije da je cpu bar 3200+ no sta je tu je...a i za njih je ok.

Najvaznije da grafa moze normalno sve tjerat tj. da monitor daje sliku kako treba.....a XP ide 101% gore, nemam volje kemijat oko toga.....a i tek su se njihovi roditelji na XP bar malo navikli! Cool

15 godina
protjeran

Barton 2500+@3200+

768MB RAM

GF 5200FX

To moja stara ima. Na tome vrti win 7 lite bez problema,

fluidnije nego XP.

Još komentira "kako je XP loš naspram ovom. baš mi je super brz sustav".

1GB je dosta i za W7.

Eh da, na toj konfi ima BenQ 22'' 1680x1050, bez frke surfa i radi, a kamoli ne na stroju navedenom gore...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice