Ovanko, imam Sapphire HD 2600 PRO 512, koju sam overclockirao i temperatura joj se pri velikom opterećenju penje i do 59 stupnjeva, zna li itko jeli to previše za nju, može li se oštetit time?
Screenshot
Ovanko, imam Sapphire HD 2600 PRO 512, koju sam overclockirao i temperatura joj se pri velikom opterećenju penje i do 59 stupnjeva, zna li itko jeli to previše za nju, može li se oštetit time?
Screenshot
Nista ozbiljno. Moja 7300gt ide do 75C...pasivni hladnjak.
Moja radi na 86 C pod opterecenjem, a u idle radi na 71. Dakle tvoja je jako hladna, i nemoj da te brine.
Pod opterecenjem ti to nije neka velika temperatur, jedino ako se nepenje bas puno iznad te temperature, a overclockiranjem se svakako skracuje vijek grafe, to ti pise svuda gdje si i cito o overclockingu, samo zavisi koliko si je overclocko... Npr ja sam svoju grafu core digo za neki 25% a mem za isto tak otprilike i temperatura se nije digla nesto znacajno puno, pod opterecenjem neide iznad 58... sto nije puno
Ako ti neide temp vise od 59stupnjeva to su ti odlicne vrijednosti.nemas se kaj brinut
Nista ozbiljno. Moja 7300gt ide do 75C...pasivni hladnjak.
Hehehe moja grafa ti se 'prži' na kakvih 86-89C pod punim opterećenjem a tako radi 24/7 već skoro 2 godine. GPU podnese temp i do 95C, a umire na preko 100.
Nemaš brige.. sve ispod 80C (pri opterećenju) je zakon temperatura.
Hehehe moja grafa ti se 'prži' na kakvih 86-89C pod punim opterećenjem a tako radi 24/7 već skoro 2 godine. GPU podnese temp i do 95C, a umire na preko 100.
Mozda nije OC ali u dvije godine 24/7 rada se skupi punoo prasine
Hej , vama je super. Imam grafičku Gigabayte nvidia GF 7300 GS , normalno , pasivni hladnjak. Kad nije pod opterećenjem ima 73oC , ali kod kako takvim opterećenjem , temperatura ode na suludih 94oC!!! Tako da se vi ništa ne brinite , jer meni opet ništa ne šteka. Pozdrav svima na forumu!!!!
Evo porasti ce i cijena plina pa ce grijanje biti suplje, pa lijepo svi clocknite te grijalice od grafickih i ustedite milje kuna a usput se dobro naigrajte na max details! ;D
Moja u idle ide 77-78 C, a u ful loadu ide do 86, a a kad staviš ruku na ispuh imaš osječaj ko da je grijalica u kompu a ne grafa.
ati grije bolje nek pec po zimi