Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.839
|
čitano: 6.921.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

ajde odvrti nam jedan superposition na low da vidimo snagu napredne platforme u tvojim rukama

12 godina
ansha kaže...

Ako si igrao D2, sjeti se levela gdje pomocu one "lepeze" mozes putovat kroz vrijeme, kad je ta "lepeza" otvorena fps pada gadno, cak i na 1080-ki, al opet je 3x brza...

a ne sjećam se jbga, ne zovu me badava u firmi zlatna ribica, memorija mi je totalno u kujcu

ne znam, nekako mi je to blesavo, ne sjećam se baš nekih drastičnih padova fps-a, doduše fraps ionako držim prvih par sati igre čisto da vidim kako fercera igra s određenim postavkama i kad vidim da se drži barem oko 50 onda ga više i ne palim

ali bi svakako skužio da mi fps padne ispod 30, to ne mogu ne skužit i bez frapsa - možda su neke postavke koje sam ja isključio/smanjio dok sam imao 1050ti odgovorne za pad fps-a u tom dijelu igre, pa je taj pad možda kod mene bio puno manji ili se nevidija bolje nosi s tim, ne znam više

8 godina
protjeran
Vodič za odabir grafičke kartice

Možda ansha igra piratsku nepatchiranu 1.0 verziju 

0 0 hvala 0
15 godina
Ostajem na gtx
15 godina
protjeran
Mile 74 kaže...

Dishonored 2 je dokazano katastrofalno loš PC port i podjednako trza/dropa bilo na GTX 1060 ili RX 570/80.

Na gtx 1080 imam 75fps lock 99.9% vremena na 2560*1440 ultra postavke, savrseno se vrti. Na rx 570 trza na 1600*900 very low...

15 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Nije, 0.8 alfa verzija...

8 godina
protjeran
ansha kaže...
Paolo Maldini kaže...

Eto znamo di je problem. 

Kažeš da si probao zadnja 2 drivera, ako ti se da probaj neke dosta starije drivere (17.4.3 su prvi koji podržaju RX570)

https://www.guru3d.com/files-categories/videocards-ati-catalyst-vista-win-7.html

15 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
ansha kaže...
Paolo Maldini kaže...

Eto znamo di je problem. 

Kažeš da si probao zadnja 2 drivera, ako ti se da probaj neke dosta starije drivere (17.4.3 su prvi koji podržaju RX570)

https://www.guru3d.com/files-categories/videocards-ati-catalyst-vista-win-7.html

Ne pada mi napamet isprobavat hrpu drivera, na tom kompu i onako ne igram, al da sam ju kojim slucajem uzeo za igrat, drugi dan bi isla u prodaju...

13 godina
ansha kaže...
Paolo Maldini kaže...

Ja mislim da si ti složio AMD konfu samo da možeš pljuvat po njoj jel mrziš sve što je rvacko.

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
15 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
ansha kaže...
Paolo Maldini kaže...

Ja mislim da si ti složio AMD konfu samo da možeš pljuvat po njoj jel mrziš sve što je rvacko.

Skuzio si me, ja sam orjunas, komunista i ateista koji mrzi sve sta je hrvacko i katolciko.... i amd 

13 godina

Jel ima netko na forumu Inno iChill gtx 1080ti sa tri venta? Ili bilo tko kakva iskustva s tom karticom.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mislioc kaže...

Jel ima netko na forumu Inno iChill gtx 1080ti sa tri venta? Ili bilo tko kakva iskustva s tom karticom.

Kupi ju pa ces imat iskustva :)

13 godina
mislioc kaže...

Imao sam 1080 3x.

Nisam nešto bio oduševljen. Hercules hlađenje oklopljeno kao tenk, a ventovi u usranom silent modu.

Griota.

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Kupio bih Gigabyte - GeForce GTX 1080 Ti 11GB AORUS. jel mozete preporucit shopove? na pricespyu izvacuje samo amazon i glupe irske trgovine. 

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vugla kaže...

Pozdrav svima! Kupio bih Gigabyte - GeForce GTX 1080 Ti 11GB AORUS. jel mozete preporucit shopove? na pricespyu izvacuje samo amazon i glupe irske trgovine. 

Hvala unaprijed

Evo pitaj ovog "našeg" Friday-a, on ce ti sigurno preporuciti neki a da nije Irskilp

Intel Core™ i7 Forever
8 godina
protjeran
mislioc kaže...

Isto sto kaze darthmarko, hladjenje ok ali neda zavrtiti fanove iznad 1500rpm nemozes odbenchati posteno s njom...

Inace stock klokovi odlicni mislim da je out of box 2063mhz i stabilizira se u gamingu 2012/2025mhz

Tiha radi tih bedastih fanova... 

11 godina
neaktivan

Ako netko moze pomoc bio bih zahvalan... Ovo trolanje po forumu i pametovanje je bas to 

0 0 hvala 0
16 godina
9 godina
neaktivan

Može pomoc oko grafičke? Riknula mi je 390x a ne igram nesto previse vise a platio je 3 k,imam 2 k monitor i i5 2500k proc,htio bi nekvu grafu da vrti 2 k monitor i da nebi bilo bottleneck?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Glixxs kaže...

Može pomoc oko grafičke? Riknula mi je 390x a ne igram nesto previse vise a platio je 3 k,imam 2 k monitor i i5 2500k proc,htio bi nekvu grafu da vrti 2 k monitor i da nebi bilo bottleneck?

od AMD rx 580 8Gb

nvidia gtx 1060 6Gb...

nije jedna ni druga nisu za 1440p ultra 100% lock 60fps, ali s obzirom da si napisao da ne igraš previše pretpostavljam da ti nije greda skresati koji detalj za bolje performanse

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 10:54 (lav1000).
12 godina

Rabljena gtx1070 sa jamstvom za oko 2k kuna

10 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

Rabljena gtx1070 sa jamstvom za oko 2k kuna

Možda malo prejaka za i5 2500k

12 godina

Za 2K je ok, sigurno bolji izbor nego GTX1060/RX580... opet će imati bolje performanse nego sa ovim dvijema sigurno

8 godina
protjeran
ibme74 kaže...

Za 2K je ok, sigurno bolji izbor nego GTX1060/RX580... opet će imati bolje performanse nego sa ovim dvijema sigurno

ma jasna stvarda je bolje, nije rekao ni cifru do koje bi išao, samo da laganini igrucka povremeno.... ove dvije mu definitivno mogu poslužiti za 1440p medium, a ako mu treba za 1440p ultra nek ide na 1070

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

nije jedna ni druga nisu za 1440p ultra 100% lock 60fps, ali s obzirom da si napisao da ne igraš previše pretpostavljam da ti nije greda skresati koji detalj za bolje performanse

Nisu ni za 1080p ultra i lock 60fps...

13 godina

Ma sve ispod 2080ti nema smisla. Na gtx 1060 se jednostavno nemože igrat. 

6 0 hvala 0
8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

nidje jedna ni druga nisu za 1440p ultra 100% lock 60fps, ali s obzirom da si napisao da ne igraš previše pretpostavljam da ti nije greda skresati koji detalj za bolje performanse

Deda za igre koje ti igras treba prosirena BN formula da se tocno utvrdi udjel cpu i gpu bottlenecka, pa da s tocnoscu na tri decimale utvrdimo tocan fps lock koje navedene kartice mogu drzati 

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Tonći jesi to ti?

14 godina
neaktivan

Kupicu komp i7 4790k 16 GB ram i gtx 1070 graficka. Kako ce to vrtiti novije naslove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mikinov kaže...

Kupicu komp i7 4790k 16 GB ram i gtx 1070 graficka. Kako ce to vrtiti novije naslove?

zašto bi kupovao komp sa i7 4790k u današnje doba, osim eventualno ako već imaš z97 ploču i upgrejdaš za manju lovu s nekog i5 te generacije

inače kod mene gtx 1070 radi na i5 4590 i na 60hz monitoru uglavnom to fercera ok

kod cpu zahtjevnijih igara grafa se zaguši, recimo kod assassins creed origins padne povremeno i ispod 40fps, no uglavnom drži iznad 60

sa i7 4790k ne bih trebao imati takvih problema, eventualno na monitorima 120, 144hz i slično bi mogao imati ponekad bn

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice