Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.941.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
XXX kaže...
picajzla0707 kaže...
D3lBoy kaže...

Kupovao sam u ADMu, Centru, Linksu, Uziju, HGu.... pa čak i u Extreme digitalu i sve bilo ok, ništ još nije izgorilo i sve je placeno i stiglo na vrijeme, sto vise E. Digital je jedan od rijetkih koji ima placanje pouzecem, također besplatna poštarina i još na kraju kad mi donese poštar uvijek ispadne na neku foru niza cijena nego na stranici. Jedino me strah ako budem trebao reklamirati nešto jer od njih dobit bilo kakav odgovor je cudo...

jednom kad ti nešto cicikrepne (čukni vo drvo da ne crkne), pa kad prođeš kalvariju kakvu je prošla ekipa na temi o ed, onda će ti besplatna poštarina, koja kuna jeftinije i plaćanje pouzećem prisjesti

meni još nikada ništa nije crklo unutar garancije.

...nego samo nakon isteka, jel

e to se zove pegula 

17 godina
odjavljen
Vodič za odabir grafičke kartice

Ma ni nakon isteka kada pc hardver u pitanju. Do sada mi riknuo jedan TV star cc 6 godina i to je to. Inače što se grafe tiče volio bi da crkne unutar garancije, po mogućnosti mjesec dva prije isteka. Nema bolje stvari kupca, ali nisam ja te sreće. Brijem da ću početi kupovati u ED i sačuvati neke novce u džepu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
D3lBoy kaže...

Kupovao sam u ADMu, Centru, Linksu, Uziju, HGu.... pa čak i u Extreme digitalu i sve bilo ok, ništ još nije izgorilo i sve je placeno i stiglo na vrijeme, sto vise E. Digital je jedan od rijetkih koji ima placanje pouzecem, također besplatna poštarina i još na kraju kad mi donese poštar uvijek ispadne na neku foru niza cijena nego na stranici. Jedino me strah ako budem trebao reklamirati nešto jer od njih dobit bilo kakav odgovor je cudo...

jednom kad ti nešto cicikrepne (čukni vo drvo da ne crkne), pa kad prođeš kalvariju kakvu je prošla ekipa na temi o ed, onda će ti besplatna poštarina, koja kuna jeftinije i plaćanje pouzećem prisjesti

Jasno mi je, zato i izbjegavam, ali kad sam uzimao i5 6600 imali su ga u par trgovina i bili su 2100kn min. A u E.Dig 1700 i nesto, pa sam rekao da vrijedi rizika posto nisam imao bas para. Ali eto "čukni vo drvo" sve radi :)

EDIT: Ne vidim problem oko kupovine nekih stvari u ED pogotovo ako nisu toliko kvarljive, CPU je malo riskantno ali evo sad sam citao iskustva, svi naravno dobiju pravo na garanciju ali se načekaš nekada su i mj. u pitanju. Što je za mene bez laptopa i drugog kompa dosta velik problem, ali kažem ne treba puhati na hladno

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 14:28 (D3lBoy).
12 godina
neaktivan

Pa zašto ne bi radio, to je isti komad harware-a kao i u ostalim dućanima, a pogotovo procesor koji mora radit godinama bez ikakve greške, crkla mi samo jednom grafa i to zbog napajanja (hd5770)

Jedino što ne bih kupovao u takvom dućanu je cijeli komp ili neka grafa od 2-3k kuna jer ak imaš tolko za grafu daj još 200-300 kn pa budi miran

Chill Now And Forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ljudi zašli ste malo previše u 

3 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

ali kad ste vec zasli u ove vode ja vam mogu samo preporuciti da izbjegavate Feniks. Kupio sam prije 5 god. gotovo racunalo kod njih i pokvarilo se 3 dana prije isteka garancija. Donio ga lijepo tamo i cekao 2 MJESECA da mi se popravi. I kad sam ga napokon dobio nazad maticna mi je ponovno crkla (prvi put je bila isto maticna po njima barem). Najvjerojatnije je gamad bila ljuta sto su trebali besplatno popraviti, a samo je 3 dana garancija jos trajala, pa su se odlucili malo inatit. U Futuri sam kupovao dijelove i ljubazni su jako kao da te znaju i sve mi lijepo objasnili i rekli da ako ima kakvih problem da se javim. Evo i nikakvih problema do dana danasnjeg, a posjedujem komponente vec duze vrijeme. 

5 0 hvala 2
17 godina
odjavljen

Nemereš vjerovat, jel još koga ovaj Valentin17 zasipao privatnim porukama zbog ove rasprave kao da mu je netko oteo omiljenu igračku? LOL Imao sjećaj da hiperventilira 

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Lik je naporan i nema blage veze o cemu prica, prica nesto za Centro i rootpc samo da radi reklamu za Futuru (kao i njih jos par sa temi o slaganju koji redovno samo Futuru reklamiraju, izgleda da Futura daje određeni postotak za takvo reklamiranje po forumima određenim pojedincima...) a ducani su skroz ok, cak znam i neke decke koji tamo rade osobno i sigurno nikog nebudu ostetili, a i ovaj Strm koji je trazio savjet za graficku mi također djeluje kao trol.

Inace Futura je super ducan, ali im cijene nisu u rangu nekih drugih dicana(ne racunam edigital i ipon), i u vecini slucajeva se moze izvuci na nekoj vecoj cifri dodatna komponenta u nekim drugim ducanima, ili se moze dodatno poboljsati cijelu konfiguraciju sta je vecinom slucaj na konfama u rangu 5-6k kn.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam kupovao jedan proc nedavno kad je izašao i futura mi je bila ok zbog načina plaćanja al da su bili nešto ljubazni ili pričljivi i nisu baš

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Sve ti je to danas relativno, neko moze bit mjesec dana vesel i ljubazan prema kupcima, a moze mu doc jedan dan da je nervozan i lose volje, i tebi moze bas taj jedan dan kao kupcu donest misljenej da je ducan takav konstantno ako si se u to vrijeme tamo zatekao.

Uglavnom, kupujes tamo di najbolje prolazis za svoj novac, nevidim razloga kupovati neku konfu il komponentu striktno u jednom ducano, ako u drugome za istu cijenu mozes izvuci SSD, ili vise rama, bolji hladnjak, bolje kuciste itd... za istu cifru. A ove price kako je samo Futura posten i uljudan ducan mozes okacit macku o rep, bilo je i tamo problema, kao i u svakom drugom ducanu.

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Haters gonna hate 

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kad zbrojis sve komentare ovdje na forumu "nazalost" ispada da ta mala trgovina ima drasticno bolesno mali postotak primjedbi i problema! Neki su zabrijali da zive u new yorku pa da imaju barem 50 takvih ducana kao primjere, Ne nemaju..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
odjavljen

Link na nabavu i nema problema, pa nek svatko bira gdje mu paše. Za iskustva sa pojedinim dućanima provjeri u odgovarajućim temama tu na forumu.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

Link na nabavu i nema problema, pa nek svatko bira gdje mu paše. Za iskustva sa pojedinim dućanima provjeri u odgovarajućim temama tu na forumu.

Ne možeš ti nikome odrediti kako će slagati.

Rečeno je, nema linkova na trgovine, nema pisanja naziva gdje je složeno i to je to, nisi ti nikakav šerif ovdje, drugi Tri X je za to.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 21:21 (Valentin17).
17 godina
odjavljen

Kaj sam reko:D Skače ko vjeverica 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

Ostali se krasno drže tvojih uputa.

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Samsung+LS24D590PLX%2C+23.6%22+LED%2C+16%3A9+%28AD-PLS%29%2C+1920x1080%2C+D-Sub%2C+HDMI+x2%2C+Slu%C5%A1alice+x1%2C+Kontrast

VS

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Samsung+LS24D590PLX

Vidi se krasno di ovaj slaže, a ovaj tko traži prijedlog prekopira ovo njegovo na nabavu.net.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 21:26 (Valentin17).
17 godina
odjavljen

Pa valjda je jasno da sam mislio na sve ili ti misliš da jedini daješ prijedloge 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
XXX kaže...

Ostali se krasno drže tvojih uputa.

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Samsung+LS24D590PLX%2C+23.6%22+LED%2C+16%3A9+%28AD-PLS%29%2C+1920x1080%2C+D-Sub%2C+HDMI+x2%2C+Slu%C5%A1alice+x1%2C+Kontrast

VS

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Samsung+LS24D590PLX

Vidi se krasno di ovaj slaže, a ovaj tko traži prijedlog prekopira ovo njegovo na nabavu.net.

Prestani sa svojim glupostima, ova konfa je slagana u ADM.hr a ne u Centru ako me bas vuces za jezik i prozivas iza leđa, a ako malo bolje pogledas moje ostale prijedloge, jasno ti ej da ja slazem u širem spektru ducana, ovisno o situaciji i ponudi, tako da sam slagao i u Futuri, Centru, Adm-u, Uzi-u, za razliku od tebe i jos nekih koji samo u Fututri slazu bez obzira jel se moze u nekoj drugoj trgovini vise izvuci za iste pare.

EDIT:

A istot ako vidis i da ispod konfe koju si zaljepio u slici sam napisao "besplatno slaganje i dostava" a Centro nema besplatnu dostavu tako da promisli prije nego krenes sa prozivkama

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 21:39 (Lucidius).
15 godina
moderator

Vratite se na temu!

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
15 0 hvala 7
13 godina

Po preporuci kolega uzeo GTX950 Asus Strix model . prezadovoljan sam kako radi. Jos sam malo OC procesor , koliko sam vidio dosad bn nije strasan , ugl je od 70 - 90 % , rijetko pada ispod ,a zna i zakucat na 99  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 18:48 (error_666).
Moj PC  
8 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Pozdrav! Pitanje. Koja graficka bi mogla podrzati reproduciranje 4k videa npr. sa gopro kamere ili 2.7k. I dali ima tko kakvu preporuku koji tablet bi mogao podrzati video sniman u 2.7k? Hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav! Pitanje. Koja graficka bi mogla podrzati reproduciranje 4k videa npr. sa gopro kamere ili 2.7k. I dali ima tko kakvu preporuku koji tablet bi mogao podrzati video sniman u 2.7k? Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

Evo i gige wf2 GTX950oc

sup bro?
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
Strm kaže...

Evo i gige wf2 GTX950oc

Odmah reklamiraj to.

14 godina
Valentin17 kaže...
Strm kaže...

Evo i gige wf2 GTX950oc

Odmah reklamiraj to.

Zanima me su ostali kolege skuzili di je problem

sup bro?
13 godina
protjeran

di

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

di

lim za pricvrscivasnje na kucstie je spigan

sup bro?
13 godina
neaktivan

Em je preplatis, em je dobijes zbombanu.
Futura 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Em je preplatis, em je dobijes zbombanu.
Futura 

Za razliku od nekih ga barem neće optužiti da ju je on spigao i dati će mu vjerojatno novu.

Većina ako je kutija cijela krivnju svali na korisnika, a ako je kutija oštećena, a onda na dostavljača,

kako god korisnik je naje... u oba slučaja, znači...

13 godina
protjeran

ako kartica radi koji đavo uopće ju vraćat.. jebeš lim

Moj PC  
5 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice